- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.521
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
yaşadıklarının hepsini bire bir yaşadımmm..kimseyee gitmek istemiordum hiç bir toplulukta bulunmak istemiordum nere gitsen bi bebk muhabbettii laf dönüo dolaşıoo sana gelioo sen hala neden bekliorsun bak sıra sendee.....düşünmüoruzzz desen ki diosun insanlara komik geliooo anlıolar yalan oldunu....çalışan bi insanda değilsin evde oturuorsunn bahane uyduramıorsun bebek için .......artık kimseyle görüşmek istemiorsun ki sırf bebek konusunu sormasınlar diee vajınusmusluyumda diemiosunn çok zor günler geçirdimmm ağlamadığımmm gece yoktu 1.5 senem kabus gibi geçtiii ağlamaktan ....bazı zamanlar eşimle ağlardıkkkk ya okadar zor durumkiiii kimse anlayamaz bu durumu....derler yaaa Rabbim düüşmanımın başına vermesin aynen öle....okadarzor günlerim oldukiii artık secdede ellerimi açar Allaha yalvarırım ağlarr durumaaa geldimm...herkesin bi imtihanıı var gerçektenn daha öncede yazmıştım eltim benden 7 ay önce evlendi ilk geceden hamile kaldı ben 7 ay sonra evlendim beni bırak hamile kalmayı daha eşimle ilişkiye giremiordumm....o bebek heyecanını yaşarken bide erkek bebk heyecanını yaşarken ben her gece ağlıodum bide benden de bekliolardııı..... bebek doğduu bebeğin kalbinde sorun çıktı şok olduk böle bi durum yoktu hamilelik muanenelerinde hiç bahsetmediler zaten belli olmazdı dediler...bebek ilk gece annesiyle hastanede kaldı emzirdii kokladı ertesi sabah çocuk doktoru nefes almasında pproblem var dediler kuveze koycaz dediler araştırdılar bebeğin kalp damarcıkları oluşmamışş bebeği 3. günü kaybettik ama şok olduk hiç beklemedioduk bırak bizim üzülememizi annesini düşünemiorum bilee.....bide bugün bi tanıdığım vardı onla görüştüm oda benden bi kaç ay önce evlenmiştiii.......evliliği çok güsel gidiordu daha 25 yaşında bi kız eşiylede çok mutluydu yakınan tanıdım biri..bebek isiolardııı doktora muane gitmiş yumurtalık oluşmasını sağlayan damarmı ne tııkanıkmış anca tüp bebek yoluyla bebeği olurmus normal olmazmış düşünsenize daha 25 yasında ve denemişler 1. olmamış kız yıkılmış tabii.....yanii beterin beteriiii var ben kendimi bazen öleeee avutuorum çünkü yaşadıklarım gerçekten kolay değildiii Rabbim beterinden korusun bizim imtihanımızda bu beterinden korusun Rabbimm...hiç bir zaman Rabbimden umudunuzu yitirmeyin bende çok umutsuz vakkaydımmm bide yaşadıklarım beniii iyice yıprattığından hiç bir şey yapasım yoktu şimdi herşey geçti bitti elhamdülillahhh inanın hamile kaldımdaa oh be dedimm eşimee artık insnaalrın lafından kurtuldum dedimmm eşim bana kimin ne sölediğini nie umursuyorsun sen çocum oldu die sevinceğinee milletin lafından kurtuldum die seviniıorsun dediii kızdı ne yaşadımı ne kadar anlıyabilirdikiii doğru ilk çocum oldu diee sevinmem gerekirken ben milletin lafından kurtuldum die sevindimm....neyse kızlar çok uzattımmm Rabbimden umudunuzu kesmeyin geçecek inşallah benim geçtiyse sizinde geçecek inşallahh.......
07beLinAy
buseumut
yağmur2010
firstNur87
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yaşamak isteyen herkese yaşatsın Rabbim
evet haklısın buseumut ben pek istemiyordum hatta bariz üzülüyordum
ama eşimin sevincini görünce:97::97:
Belinaayyyy, belinaayyy, acebası vs. yok bu işin taaamm mııı
Bunu kocalar için değil, herşeyden önce kendimiz için başarmalıyız, çünkü bizler bunu başarabiliriz, kimse bizi bu yoldan dönüdremez( kavga sonrası kocalar bile!!) Bizler bayrama kadar bu işin üstesinden geleceğiz!! Gelemeyen buradaki kızları toplasın herkese tatlı ısmarlasın, hadi bakalım:))))))
ay nebileyim canm yaa..agzımdan çıkan birşeyi mutlaka yapmalıyım ne olursa olsun yaparım da..ama bunun için emin olamadım işte..ama inşallah yapıcamm..bendeistiiyoruuum çünküüüü:26:
bendeistiorummmmmmm
bendeistiorummmmmmm
sus aglama bakiyimtembellik etmeden bahane uydurmadan egzersize çalışırsak olacak başka türlü nası olsun.. seneye bu zamana dogururuz inşallah..
sus aglama bakiyimtembellik etmeden bahane uydurmadan egzersize çalışırsak olacak başka türlü nası olsun.. seneye bu zamana dogururuz inşallah..
kızlar geçen seneye kadar bende aynı sorunu yasıoduuum ama esım tam anlamıyla destek oluyordu bana ama ben egzersiz v.s yapmadım esımden bır ay kadar ayrı kalmıstım onun kokusunu herseyını cok ozlemıstım geldıgı gece bende isteyerekk ve hiç acı cekmeden basardım ama bu vajiyi 2 sene yasadım korkuodum :18: sankı engel var orda gıbı gelıyordu ama oyle deyılmısve suan herseyden cok daha mutluyum ve onu yasamak bıle cok guzel artık her kadın gıbı doya doya o anın tadını cıkarıyorum allahım sızlerede yasatsın coook zor gercekteeeen ama bu psıkolejıkmıs ben buna ınanıyorum
senin içinde geçerli sen çalışkansın ama egzersizlerin süper gidiyoo
senin içinde geçerli sen çalışkansın ama egzersizlerin süper gidiyoo
2 sene sonra egzersz yapmadan nasıl başardın. kendini rahatlamak için ne yaptın süper valla tebrik ediyorum. keşke bizde başarbilsek