Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zamanı vakti günü geldiğinde siz istemeseniz dahi şartlar olgunlaşıyor
kalbinizi ferah tutun arkadaşlar
ben vaji iken hamile kaldım
ama hamile oldugumu öğrenmeden de vajiyi yendim
herkes yenebilir herkes yapabilir
eş dost konu komşu etraf çevre ya da kocanız için değil
kendiniz için yapacaksınız
suçluluk duygusu yerle bir olacak
hafifleyeceksiniz:112:

ayy işallah canm yaa tabi herşeyin bi yeri ve zamanı var allah herkesin gönlüne göre versin işallahh:KK34::KK34:

2 sene sonra egzersz yapmadan nasıl başardın. kendini rahatlamak için ne yaptın süper valla tebrik ediyorum. keşke bizde başarbilsek

esımın parmagı ıle denerdık ama ben ole esımın ustume gelmesınden korkmazdım yada bacamı acmaktan ama yınede olmazdııı ıste ama bır sekılde esımı ole bole tatmın ederdım ama bu benı bır sure sonra sıkmaya basladı ve esımden ayrı kalınca aklımda bıtırdım bunu bır keresınde ayna ıle baktım ve olur dedım ıcımden ve geldıgı gece uzun bır sevısme sonrası olmusss baktım kiii :KK17:

esımın parmagı ıle denerdık ama ben ole esımın ustume gelmesınden korkmazdım yada bacamı acmaktan ama yınede olmazdııı ıste ama bır sekılde esımı ole bole tatmın ederdım ama bu benı bır sure sonra sıkmaya basladı ve esımden ayrı kalınca aklımda bıtırdım bunu bır keresınde ayna ıle baktım ve olur dedım ıcımden ve geldıgı gece uzun bır sevısme sonrası olmusss baktım kiii :KK17:

negüzel yaaa. bende eş parmağını küs şekildeyken 2 boğum alabiliyorum bu akşam p....le deneme yapmayı düşünüyorum oyüzden kendimi rahatlatacak yöntemler arıyorum.14 aylık evliyiz ve 3 gündür yapıyoruz egzersiz. inş. yarın güzel haberler verebilirim olmasada üzülmeyeceğim çift parmak iki boğumu yaptım gerisi nasıl olsa bu gece olmasa bile gelir diye düşünüyorum. ama acı olmadığını anladım çift parmakta biraz baskı hissettim okadar oda biraz kastığım için oldu

ay bende şu tickerden yapayım dedim saçma bişey yaptım galiba:44:

hıcte sacma degıl benım cok hosuma gıttı ne guzel dusunmussun canım

ne kadar guzel anlatmıssın hep erteledıgım seye bu aksam bu yazdıklarınız sayesınde kesın baslıyorum 1 aydan bahsedıosun bu cok guzel bısey artık ertleme yok hemen baslıorum cokk tesekkurler guzel anlatımın ıcın:KK1::KK1:

kızlar aksam baslıyorum egz nasıl olcak yapabılecekmıyım ben cabuk sıkılıyorum bu huyumu hıc sevmıyorumm su an hırslıyım ınş hep boyle gıder dua edın bana

ınsallah canım bı basla bak goreceksın devamı gelecek hele ılerledıgını gorunce daha da sıkı sarılacaksın bı an once olması ıcın...sıkılma huyu bende de vardı bugun bı bes dk ıle basla dıger gunler basardıkca bı bakmıssın yarım saat- 40 dk oluvermıs...ben hem tv ızlerdım hem egzersız yapardım kafam dagılırdı vaktın nasıl gectıgını anlamazdım tabı bıraz alıstıktan sonra ılk baslarda halıyle tedırgın oluyorsun

arkadaşlar merhaba

bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.

arkadaşlar merhaba

bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.

üzülme diyicem ama sacma olucak. kendine iyi bak:KK70: rabbim bundan sonra hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin sana. insallah bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur.:KK16:

arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin haa bir de bir hafta önce genital siğil çıktı sanırım ve bu hamilelik döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığından çıkabiliyormuş

arkadaşlar merhaba

aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi

kızlar biliyorsunuz benim derdimi ben p...s boyutunda aparat alıp p..si alamayan becerikli sahısım artık başka şeyler denemek istiyorumanestol aldımkullanlar nolur öneri verin nasıl kullanıcam yakıyor mu telaşlıyım allahım ne kıymetli vaji..nm varmışyaaaa

aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi

aileler problem oldu cnm onun ailesi beni benim ailem onu sevemedi.sürekli tartıştık bu yüzden en son ayrılma kararı aldık.ailemin yanına yerleştim.küçük bir tuhafiye işi kurdum şimdilik böyle bakalım

aileler problem oldu cnm.onun ailesi beni benim ailem onu benimsemedi ayrılma kararı aldık.ailemin yanına yerleştim.küçük bir tuhafiye işi kurdum.şimdilik böyle bakalım.

aileler problem oldu cnm onun ailesi beni benim ailem onu sevemedi.sürekli tartıştık bu yüzden en son ayrılma kararı aldık.ailemin yanına yerleştim.küçük bir tuhafiye işi kurdum şimdilik böyle bakalım

hayırlısı ama eğer buysa tek sebeb gururyapma derimsenbilirsingende tabikii... ne kadar sevinmiştim yendiğine hatta yendiğini sen değil kalabek haber vermişti burda

slm kızlar ılk 1 yıl aradan sonra ılk egzersızıme sımdı baslıyorum dua edın ıns cok zorlanmam ve sıkılmam:KK17:ısım bıter bıtmez gorusmek uzere haber bekleyın bendennn:KK54::KK66:

X