- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.501
2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum
bi sabah bi de akşam seansı yapabiliyorumm ama maşallah yine çeneler süperr
ama iyi ki varsınız kızlar değilse bu günler hepimiz için daha çekilmez ve zor geçecekmiş anlaşılan
miss figocumm çoook geçmiş olsun cnm okudum ürktüm vallahicidden Rabbim korumuşş iyi ki size bi zarar gelmemiş
Albunea ben diyorum ki sayıyı arttıralım 5 olsun bayrama kadar olmaz mııı
yokkk muu arttırann
bayrama kadar bende varım kızlar inş. daha yolun başındayım orta parmak yarısını alıyorum. şu duvarı bi geçsem gerisi gelecek ama. inş. hepimiz yeneriz bayrama kadar
Ceyocum, afedersin de kocan kapatamamış mı anasının ağzını, kayınvalidene ne, ocuğu o mu yapacak, o mu doğuracak, o mu bakacak. Ay kusura bakma ok sinirleniyorum ben bu duruam ya, sadece kayınvalidene değil, sana bebek soran herkese, o imalara. Kime ne senin cinsel hayatından bebek düşüncenden!! Güzelim önce sakinleş sen, adet düzensizliği için tedavi görüyorum demişsin, ki büyük ihtimalle bir jinekoloğa gidiyosun, doktora vajinismus sorunundan da bahsedebilirsin. Sen bizden aslında daha iyi konumdasın çünkü acılı da olsa birka defa yapmışsın, bir de bizi düşün, kocalarla kardeş kardeş uyuyoruz Acı kastığın için oluyordun kanımca. Hiiiiçç moralini bozma. Bak geçmişi okuduysan orada parmak egzerislzerinden falan bahsediliyor, onların sana epey faydası olabilir, ağlama ayrıca, kıyamam sana yaa.
Önce ekndini topla ve her lafa kulağını kapamayı öğren, sorunun ne olduğunu zaten biliyosun. Birka egzersizden sonra acı hissin falan kalmaz. Bir de ilişkiye girmeden önce kayganlşatırıcı falan kullandın mı hiç?
canımsın saol kendimi çok yalnız hissediyorum çok sevdiğim arkadaşlarımla yakınlarımla bile görüşmüyorum sormasınlar diye. o bakışlardan nefret ediyorum şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim annesine çıkzdı ben istemiyorum bunun hesabınımı vericem size dedi bağırdı saolsun beni çok kollar. ama parmak egzersizini denemiştim yapamadım ama sonra ilişki gerçekleşmişti. parmak olayını yapamıyorum kayganlaştırıcı kullanmadım bebe yağı kullanmıştık bi defa. acaba kayganlaştırıcı alsam mı çok mu faydası oluyor önereceğin marka var mı?
Yahu kızlar Aykurt' tan haberi olan var mı?
Yahu kızlar Aykurt' tan haberi olan var mı?
ay bendemi olsam acebaaaaaaa:44:bayrama kadar halledebilirmiyim kii:44::44:
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum