- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.501
2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum
canım seni gayet ii anlıorum burdaki arkadaşlarda aynnı şekilde anlıolardır çünkü hepimiz aynı durumdayız..inan bende şuan ağlıorum çok kötüyümbende 2yılllık evliyim ben hiç oraya eşimi yaklaştırmadım bile sen yine bişeler yapmaya çalışmışsın..bebek konusuna gelince her bebek reklamında aniden gözüm takılıo deli gibi milletin bebeğini seviorum her bebek haberi duydukça ağlıorum ama inanki güzelim bende anladımki böle beklmekle bi mucize olacağı yok ve egzersiz yapmaya karar verdim ve başladım da işalllah güveniorum, kendime zaman verdim bayyramda böle olmayacam işallahhlütffen sende silkelen ve ben bu işi yapacam de ve egzersiz yapmaya başla bence gerçekten bunun böle olacağına ağlamakla olmayacağına inan lütfennnnnn