Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum

canım seni gayet ii anlıorum burdaki arkadaşlarda aynnı şekilde anlıolardır çünkü hepimiz aynı durumdayız..inan bende şuan ağlıorum çok kötüyüm:KK43::KK43:bende 2yılllık evliyim ben hiç oraya eşimi yaklaştırmadım bile sen yine bişeler yapmaya çalışmışsın..bebek konusuna gelince her bebek reklamında aniden gözüm takılıo deli gibi milletin bebeğini seviorum her bebek haberi duydukça ağlıorum ama inanki güzelim bende anladımki böle beklmekle bi mucize olacağı yok ve egzersiz yapmaya karar verdim ve başladım da işalllah güveniorum, kendime zaman verdim bayyramda böle olmayacam işallahh:KK50::KK50:lütffen sende silkelen ve ben bu işi yapacam de ve egzersiz yapmaya başla bence gerçekten bunun böle olacağına ağlamakla olmayacağına inan lütfennnnnn

bi sabah bi de akşam seansı yapabiliyorumm ama maşallah yine çeneler süperr:KK66:
ama iyi ki varsınız kızlar değilse bu günler hepimiz için daha çekilmez ve zor geçecekmiş anlaşılan
miss figocumm çoook geçmiş olsun cnm okudum ürktüm vallahi :KK52: cidden Rabbim korumuşş iyi ki size bi zarar gelmemiş
Albunea ben diyorum ki sayıyı arttıralım 5 olsun bayrama kadar olmaz mııı:KK64::KK64::KK64:
yokkk muu arttırann:KK19:

bebişim ben varım artıran veee sayıyı 10'a artırıyorum, hadi kızlar, görelim gelinleri bayrama :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Ceyocum, afedersin de kocan kapatamamış mı anasının ağzını, kayınvalidene ne, ocuğu o mu yapacak, o mu doğuracak, o mu bakacak. Ay kusura bakma ok sinirleniyorum ben bu duruam ya, sadece kayınvalidene değil, sana bebek soran herkese, o imalara. Kime ne senin cinsel hayatından bebek düşüncenden!! Güzelim önce sakinleş sen, adet düzensizliği için tedavi görüyorum demişsin, ki büyük ihtimalle bir jinekoloğa gidiyosun, doktora vajinismus sorunundan da bahsedebilirsin. Sen bizden aslında daha iyi konumdasın çünkü acılı da olsa birka defa yapmışsın, bir de bizi düşün, kocalarla kardeş kardeş uyuyoruz Acı kastığın için oluyordun kanımca. Hiiiiçç moralini bozma. Bak geçmişi okuduysan orada parmak egzerislzerinden falan bahsediliyor, onların sana epey faydası olabilir, ağlama ayrıca, kıyamam sana yaa.
Önce ekndini topla ve her lafa kulağını kapamayı öğren, sorunun ne olduğunu zaten biliyosun. Birka egzersizden sonra acı hissin falan kalmaz. Bir de ilişkiye girmeden önce kayganlşatırıcı falan kullandın mı hiç?

canımsın saol kendimi çok yalnız hissediyorum çok sevdiğim arkadaşlarımla yakınlarımla bile görüşmüyorum sormasınlar diye. o bakışlardan nefret ediyorum şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim annesine çıkzdı ben istemiyorum bunun hesabınımı vericem size dedi bağırdı saolsun beni çok kollar. ama parmak egzersizini denemiştim yapamadım ama sonra ilişki gerçekleşmişti. parmak olayını yapamıyorum kayganlaştırıcı kullanmadım bebe yağı kullanmıştık bi defa. acaba kayganlaştırıcı alsam mı çok mu faydası oluyor önereceğin marka var mı?

canımsın saol kendimi çok yalnız hissediyorum çok sevdiğim arkadaşlarımla yakınlarımla bile görüşmüyorum sormasınlar diye. o bakışlardan nefret ediyorum şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim annesine çıkzdı ben istemiyorum bunun hesabınımı vericem size dedi bağırdı saolsun beni çok kollar. ama parmak egzersizini denemiştim yapamadım ama sonra ilişki gerçekleşmişti. parmak olayını yapamıyorum kayganlaştırıcı kullanmadım bebe yağı kullanmıştık bi defa. acaba kayganlaştırıcı alsam mı çok mu faydası oluyor önereceğin marka var mı?[/QUOTE]

Canım bana da bebeyagı krem karısımı kullandırıyordu doktorum ama ben haftasonu kayganlaştııcı alıp onunla denedim ve sonu olağanüsüt ürahat bir egzersiz oldu benim için. Sana da öneririm o nedenle. Ben femolub kullanndım ama arkadaşlar gleitgelen kayganlaştırıcıdan da da çok memnunlar. Üsteilk gleitgelen in fiyatı femolubun yarısı kadar. Eğer sen parmak yapamıyorsan kocanla beraber yap parmak egzerisizi, kocanın parmaklarını kullan :nazar: Eğer kayganlaştırıcıdanmemnun kalırsan, arkadalşar bu markalarınharicinde bir de ultrason jel ikullanıyorlar ve ukllananlar memnun. Hatta ben de 1-2 gün içinde gidip ultrason jeli alıcam, 1 ltsi 5-10 tl arasındaymış çünkü. Asla yalnız değilsin, bunu da unutma, bizler hepimizi aynı sorun etrafında birbirimize destek oluyoruz, kimseyle paylaşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz. Ben buraya ilk geldiğimden beri sağolsun bütün arkadaşlar ok yardıncı oldular, hiç soruglamadani yadırgamadan, hem de. Ben buraya ilk geldiğimde paröak egzersizi vs. hiçbişey yapamıyordum, doktora gittim aparatla başladım şimdi arkadaşların anlattığı parmak egzeriszlerin ivs. de yapabiliyorum. Sen de yapabilirsin emin ol:)

Ceyocum, afedersin de kocan kapatamamış mı anasının ağzını, kayınvalidene ne, ocuğu o mu yapacak, o mu doğuracak, o mu bakacak. Ay kusura bakma ok sinirleniyorum ben bu duruam ya, sadece kayınvalidene değil, sana bebek soran herkese, o imalara. Kime ne senin cinsel hayatından bebek düşüncenden!! Güzelim önce sakinleş sen, adet düzensizliği için tedavi görüyorum demişsin, ki büyük ihtimalle bir jinekoloğa gidiyosun, doktora vajinismus sorunundan da bahsedebilirsin. Sen bizden aslında daha iyi konumdasın çünkü acılı da olsa birka defa yapmışsın, bir de bizi düşün, kocalarla kardeş kardeş uyuyoruz Acı kastığın için oluyordun kanımca. Hiiiiçç moralini bozma. Bak geçmişi okuduysan orada parmak egzerislzerinden falan bahsediliyor, onların sana epey faydası olabilir, ağlama ayrıca, kıyamam sana yaa.
Önce ekndini topla ve her lafa kulağını kapamayı öğren, sorunun ne olduğunu zaten biliyosun. Birka egzersizden sonra acı hissin falan kalmaz. Bir de ilişkiye girmeden önce kayganlşatırıcı falan kullandın mı hiç?

canımsın saol kendimi çok yalnız hissediyorum çok sevdiğim arkadaşlarımla yakınlarımla bile görüşmüyorum sormasınlar diye. o bakışlardan nefret ediyorum şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim annesine çıkzdı ben istemiyorum bunun hesabınımı vericem size dedi bağırdı saolsun beni çok kollar. ama parmak egzersizini denemiştim yapamadım ama sonra ilişki gerçekleşmişti. parmak olayını yapamıyorum kayganlaştırıcı kullanmadım bebe yağı kullanmıştık bi defa. acaba kayganlaştırıcı alsam mı çok mu faydası oluyor önereceğin marka var mı?

canım sen etrafa eşe dosta takılma sadece buraya takıl :KK19:aynı şeyleri etraftan görüyorum bende hiiiiiiiiiiiiiiçççç umursamıyorummm..:KK8::KK8::KK8: atlatırsın kısa sürede hemde.... ilişki olmuş çünkü..vajiye bakamayanlar atlatıyo..

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende varım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: çıkıyorum ben çok fazla konuşmayın ha sabah geliyoz kaç saaat oku oku bitmiyo öpüldünüz hepiniz tek tek:KK9:

selamün aleyküm kızlar:KK34: dün gece sahurdan önce egzersizimi yaptım, tatilden dolayı 1 ay ara verdiğim için bir parmaktan başladım, ve 1 parmakta; girişte, girdikten sonra veya gitgellerde hiç bir problem yok, çok rahat.. sonra aparatıma geçtim onunla çalıştım kaldığım yerden (2parmakta kalmıştım), tabi o çok rahat değil ama oluyor.. Artık çok düzenli bir şekilde yapıp bundan kurtulmaya niyetliyim Allahın izniyle en yakın zamanda..

ay bendemi olsam acebaaaaaaa:44:bayrama kadar halledebilirmiyim kii:44::44:

Belinaayyyy, belinaayyy, acebası vs. yok bu işin taaamm mııı :KK19:

Bunu kocalar için değil, herşeyden önce kendimiz için başarmalıyız, çünkü bizler bunu başarabiliriz, kimse bizi bu yoldan dönüdremez( kavga sonrası kocalar bile!!) Bizler bayrama kadar bu işin üstesinden geleceğiz!! Gelemeyen buradaki kızları toplasın herkese tatlı ısmarlasın, hadi bakalım:))))))

Kuzucuklar ben kaçar, kociş ben iaffetmiş sanırsam, iftar organizasyonu yapmış, uçarak gideyim:)) Görüşürz yarın iyi bakın kendinize, egzersizleri aksatmayınn:)))

2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum

yaşadıklarının hepsini bire bir yaşadımmm..kimseyee gitmek istemiordum hiç bir toplulukta bulunmak istemiordum nere gitsen bi bebk muhabbettii laf dönüo dolaşıoo sana gelioo sen hala neden bekliorsun bak sıra sendee.....düşünmüoruzzz desen ki diosun insanlara komik geliooo anlıolar yalan oldunu....çalışan bi insanda değilsin evde oturuorsunn bahane uyduramıorsun bebek için .......artık kimseyle görüşmek istemiorsun ki sırf bebek konusunu sormasınlar diee vajınusmusluyumda diemiosunn çok zor günler geçirdimmm ağlamadığımmm gece yoktu 1.5 senem kabus gibi geçtiii ağlamaktan ....bazı zamanlar eşimle ağlardıkkkk ya okadar zor durumkiiii kimse anlayamaz bu durumu....derler yaaa Rabbim düüşmanımın başına vermesin aynen öle....okadarzor günlerim oldukiii artık secdede ellerimi açar Allaha yalvarırım ağlarr durumaaa geldimm...herkesin bi imtihanıı var gerçektenn daha öncede yazmıştım eltim benden 7 ay önce evlendi ilk geceden hamile kaldı ben 7 ay sonra evlendim beni bırak hamile kalmayı daha eşimle ilişkiye giremiordumm....o bebek heyecanını yaşarken bide erkek bebk heyecanını yaşarken ben her gece ağlıodum bide benden de bekliolardııı..... bebek doğduu bebeğin kalbinde sorun çıktı şok olduk böle bi durum yoktu hamilelik muanenelerinde hiç bahsetmediler zaten belli olmazdı dediler...bebek ilk gece annesiyle hastanede kaldı emzirdii kokladı ertesi sabah çocuk doktoru nefes almasında pproblem var dediler kuveze koycaz dediler araştırdılar bebeğin kalp damarcıkları oluşmamışş bebeği 3. günü kaybettik ama şok olduk hiç beklemedioduk bırak bizim üzülememizi annesini düşünemiorum bilee.....bide bugün bi tanıdığım vardı onla görüştüm oda benden bi kaç ay önce evlenmiştiii.......evliliği çok güsel gidiordu daha 25 yaşında bi kız eşiylede çok mutluydu yakınan tanıdım biri..bebek isiolardııı doktora muane gitmiş yumurtalık oluşmasını sağlayan damarmı ne tııkanıkmış anca tüp bebek yoluyla bebeği olurmus normal olmazmış düşünsenize daha 25 yasında ve denemişler 1. olmamış kız yıkılmış tabii.....yanii beterin beteriiii var ben kendimi bazen öleeee avutuorum çünkü yaşadıklarım gerçekten kolay değildiii Rabbim beterinden korusun bizim imtihanımızda bu beterinden korusun Rabbimm...hiç bir zaman Rabbimden umudunuzu yitirmeyin bende çok umutsuz vakkaydımmm bide yaşadıklarım beniii iyice yıprattığından hiç bir şey yapasım yoktu şimdi herşey geçti bitti elhamdülillahhh inanın hamile kaldımdaa oh be dedimm eşimee artık insnaalrın lafından kurtuldum dedimmm eşim bana kimin ne sölediğini nie umursuyorsun sen çocum oldu die sevinceğinee milletin lafından kurtuldum die seviniıorsun dediii kızdı ne yaşadımı ne kadar anlıyabilirdikiii doğru ilk çocum oldu diee sevinmem gerekirken ben milletin lafından kurtuldum die sevindimm....neyse kızlar çok uzattımmm Rabbimden umudunuzu kesmeyin geçecek inşallah benim geçtiyse sizinde geçecek inşallahh.......

X