- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.421
Nihayet başladık biz de egzersizlere.Dün önce eşimin serçe sonra işaret ve orta parmağıyla yaptık.bir de eşimin serçe parmağı benim baş parmağım kadar=)2 parmak yapalım dedik çok panik oldum,anında vücut ısım artıyor.bu panik hali herkeste de oluyor mu ki=(
Mima50 nerelerde kızlar ?
günaydıın..bir gecedemi eşinin sırayla 3 parmagını aldın..bende çok panik oluyorum kendi parmagmda..eş deenemeesi yapmadım yapamadım ürküyorum..
günaydıın..bir gecedemi eşinin sırayla 3 parmagını aldın..bende çok panik oluyorum kendi parmagmda..eş deenemeesi yapmadım yapamadım ürküyorum..
mimada yok aykurtta yok mima annesine gitcekti yanlış hatırlamıyosam..aykurtta sırra kadem bastı valla..
evet dün yaptık üçünde de sorun yok ama 2 parmağa geçince cesaret edemedim.Ben hırs yaptım dün iyice artık olsun diye,pns başıyla da deneme yaptık o da giriyor ama çok kasılıyorum ve bir yerden sonra ilerlemiyor,bacaklarım titremeye başladı en son artık bıraktık.
canım hemen bırakmayın zaman ilerledikçe daha çok alışıyorsun,serçeyle başla işarete geç,biz öyle yaptık,baya mesai harcamak gerekiyor yalnız=)bir de senin kan olayından sonra her denemeden sonra kontrol ediyorum bir şey var mı diye paranoyak oldum=)
ay evet yaa Aykurtttt niye gelmiyosun aynı donemde yenmiştik sanırsam onlarla..
valla çok ilerleyememek canımı sıkıyor ama en azından eskiye göre daha iyiyim.. bende her egzersizden sonra kontrol ediyorum ama hiçbişey yokksanırım o kırmızı benim bekaretti gittiii
aparat fikri pek çekici gelmiyor bana nedense.kontrol bendeyken bir şey yapamıyorum ondan olsa gerek.gerisi kolay olmuyor gerisi gitmiyor ıkınarak denedim yine olmadı,nasıl olacak onu da bilmiyorum,hiçbir şey hissetmedim hemen oldu diyenler nasıl yapıyor acaba?oh ooh maşaallahçok iyi ilerlemişsin cnm yaa..çok az kalmış sıradaki gelin sensin galibaa..ben diyorum penis ucu alsam gerisi kolay olocak ıkınarak yaparım diyorum..pens boyutu aparatla çalışsan ya bide..
Aybicee, aybicee, sen tembellik ettikçe o bebişin geliş süresi uzuyor ama bebişimsana niye gülelim kuzum, biz de aynıyız nasılsa, ama tembellik ediyosun dün egzersiz yaptın mı söyle bakalım?
valla çok ilerleyememek canımı sıkıyor ama en azından eskiye göre daha iyiyim.. bende her egzersizden sonra kontrol ediyorum ama hiçbişey yokksanırım o kırmızı benim bekaretti gittiii
evet birini denedikten sonra diğerleri de geliyor zaten.ben de kendi parmağımla yapamıyorum panik oluyorum.sen nasıl yapıyorsun peki egzersizleri?
ay evet yaa Aykurtttt niye gelmiyosun aynı donemde yenmiştik sanırsam onlarla..
aparat fikri pek çekici gelmiyor bana nedense.kontrol bendeyken bir şey yapamıyorum ondan olsa gerek.gerisi kolay olmuyor gerisi gitmiyor ıkınarak denedim yine olmadı,nasıl olacak onu da bilmiyorum,hiçbir şey hissetmedim hemen oldu diyenler nasıl yapıyor acaba?
cnm ben direk işaretten başladım bir gün bir bogum 2.gün tamamını aldım öyle kaldı dvm edemedim egzersize fırsat olmadı..1 parmagı alınca kesin olur pns denemesine geçeyim dedim tatil falan vs.kaldı kesin kararlıyım bi başlıyım bırakmıcam düzenli çalışıcm..gleitgelen kullandım ben..anestolde var kullanmadım yakıyo sanki..bugün ultrason jeli soraym medikale alaym..boy boy aparatta hazırladım ruj fırcası1far fırcası2 allık fırcası3 reglm başlıck bitsin sonra..
ne kadarlık evliydin sen..baskı olunca insan daha çabuk ilerliyo eşin sormasa belki hala bu aşamaya bile gelmemiştin erteleme çok oluyo çünkü..biraz rahat ol ve sıkma kendini..bir bogumdan sonra ıkınarak ittir parmagını derin nefes al sonra vakkumluyo sen hiç anlamadan parmagn içerde olcak..önemli olan başlamak başlayınca gerisi er yada geç geliyo..
benimkide oyle gitmişti canım :)hemde hiç bişi anlamamıstım biraz p ucu da yapmaya calısmıstım ama bitti gitti
bu arada kızlar krklmayın buda kotu bişi diil zaten anlamıosunuz bile.. sonradan herşey bitince bakarsanız anlıosunuz