Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım canım..eş parmagında hangi pozisyonda nası yapıyosunuz..

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim ayy kızlar 1saattir burdayım oku oku bitiremedim bitürlü çeneler düşmüş yineee wallaaaaaa:))))))))

buseumut canım senin ne zamn bitiyor ben cumartesi başlıcam hedef olarak 5 eylül son tarih benim için

Son düzenleme:
canım ya şu tickerime bi el atsan da düzeltsek ya 5 eylül hedef koydum 11 ay falan çıktı ne iş anlamadım:26::26:

tatlım bak bayrama aşağı yukarı iki hafta var.(yuvarladım biraz) sonra zaten bi hafta bayram eeee gelen giden büyüklere falan ziyaret diyene kadar bayramdan sonarki pazartesi oluyo ondan yanii yoksa uzak bi tarihmi attım:44:

evet canm yaaa bayramda yenmiş olmak istemezmisin???yaa herkes 1haftada halledio bizde 2haftada hallederiz töleranslı yaniii üstelik 2haftdan fazla zaman var öle yuvarlama falan yapma yaniiii

kızlar ben sabahki soku atamadım hala su anda mefta olmustuk valla allah korudu resmen oruclar namazlar dualar korudu resmen Askımla ben uyuyoken mutfak dolabını ısıklandırsın diye tesgah ustune ısık yapıolar ya ondan yapmıstık ama kablosu ısınmıs kapalı old halde sarjdaydı tamda dogal gaz borusunun ordaydı patlamıs hep yanık konkuodu sabah mutfak hep is olmustu temizliğini dert etmiyom ama yancakmısız allahım sen koru cok korktum ben istemiyom ole sey dedim sokucez ya ben ordayken olsaydı ole bişi yemek yaparken falan kesin olurdum sizdede varsa bole sey dikkat edin kızlar..

Bence olmuş, hadi bakalım inşallah:)) Aybice' cim sen hangi şehirdesin?

canım allah korumus sızı cok gemıs olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…