- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.461
yaşadığım yer küçük bir yer medikal falan yok ben hiç görmedim=)bebeyağıyla yapıyoruz o da mantar yapıyormuş çok bekletemiyorum ve çok kullanamıyorum.parmakta değil de pnste pozisyon önemli,kişiye göre de değişir mi ki bilmiyorum...
anam bizim kızlar gene çoşmuş.kim kime ne sormuş kim cevaplamış dır dır dırrr valaaa iyiki burası varmış evde kocalar böle dırdır yapsak ohoooo
slm cnm adına cok sevındım ne kadar zamanda bu asmaya geldın
slm cnm adına cok sevındım ne kadar zamanda bu asmaya geldın[/QU
kim ilerlemiş tüyolar alayım ondan yetişemiyorum valla. bu arada buseumut sen denedinmi eş parmağıyla
kızzzzz nerdeee daha serçe parmağımın 1boğumundayım ben tam eşimlede denicektim regl oldum ve hala bitmedi(((
canım senin ne zamn bitiyor ben cumartesi başlıcam hedef olarak 5 eylül son tarih benim için
tatlım bak bayrama aşağı yukarı iki hafta var.(yuvarladım biraz) sonra zaten bi hafta bayram eeee gelen giden büyüklere falan ziyaret diyene kadar bayramdan sonarki pazartesi oluyo ondan yanii yoksa uzak bi tarihmi attım:44:
tatlım bak bayrama aşağı yukarı iki hafta var.(yuvarladım biraz) sonra zaten bi hafta bayram eeee gelen giden büyüklere falan ziyaret diyene kadar bayramdan sonarki pazartesi oluyo ondan yanii yoksa uzak bi tarihmi attım:44:
canım sana da kalp mi yapayım:)?
kızzzzz nerdeee daha serçe parmağımın 1boğumundayım ben tam eşimlede denicektim regl oldum ve hala bitmedi(((
ben dün gece eş parmağını küs şeklinde yaptık 2 boğuma kadar aldım :) bu geçe inş. ya tamamını alabilirim yada yine küs şeklinde alabildiğim kadar alıp sonra p....le deneme yapıcam. bitince reglin mutlaka dene eş parmağıyla. kendine yapmaktan çoook daha kolay. ben bile yaptıysam yani..
ben cok baslayıp bıraktım yapamıyorum dıee bu aksam baslıyorumm inş pes etmıcem bu seferr kızlar dua edın
vajiyi yenmek için aslında yaptım bugünden başlayıp beş eylüle kadadr süre verdim kendime merdiven yaptım şim düzeltmeye çalıştım olmuşmu bak sana bi. bide parmak koydum işaretleyici olarak parmak egz. yapıyorum ya
kızlar ben sabahki soku atamadım hala su anda mefta olmustuk valla allah korudu resmen oruclar namazlar dualar korudu resmenAskımla ben uyuyoken mutfak dolabını ısıklandırsın diye tesgah ustune ısık yapıolar ya ondan yapmıstık ama kablosu ısınmıs kapalı old halde sarjdaydı tamda dogal gaz borusunun ordaydı patlamıs hep yanık konkuodu sabah mutfak hep is olmustu temizliğini dert etmiyom ama yancakmısız allahım sen koru cok korktum ben istemiyom ole sey dedim sokucez ya ben ordayken olsaydı ole bişi yemek yaparken falan kesin olurdum sizdede varsa bole sey dikkat edin kızlar..
evet canm yaaa bayramda yenmiş olmak istemezmisin???yaa herkes 1haftada halledio bizde 2haftada hallederiz töleranslı yaniii üstelik 2haftdan fazla zaman var öle yuvarlama falan yapma yaniiii