Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenen arkadaşlar biraz tüyo verin rica edicem=)miss.figo sen yenmiştin değil mi?bir noktadan sonra gitmiyor nasıl aşıcaz o kısmı,bir de hangi pozisyon daha kolay oluyor?işin içinden çıkamıyorum bu kısımlarda:44:

canım neti ne beklyon..jelsizmi yapıyosun..yokmu medikal araştır..fiyatta düşük ya geciktirirler bence..ay evet ya eşş parmagıyla egzersiz yapan herkess hangi pozisyonda yapıyosunuzz nası rahat oluyoo:18::18::18:

canım bence; eger eş parmagını ve kendi parmagını rahatca alabiliysan biraz sıkıntılıda olsa olabilri kus seklinde yapmaya gerek yok yani aslında bu senin hazırmısın sorunusnu kendine sormandan geciyo yada o soruyu soramıosan bence deneme yapın ama tabi karar sizin soyle de deneyelim ama olursa olur olmazsa olmaz olmazsa devem ederim de.. ben cunku kendim denemedim es parmagı yaptım hemde 3-4 defa sadece.. sonra dedimki bi deneyelim olursa artık dedim ve oldu.. ve denerken sanki parmak girio gibi dusundum...kastıgım anda hemen bunu dusunerek sakin oldum hemen geri cıkarmadım bekle dedim biraz cesaret bence sende taze gelinliğe cok yakınsın canım..
parmak egz yapanlar daha iyi tavsiye verebilir egzersiz konusunda ama takıldıgın noktada gevsemeye calıs yavasca yine ilerlet..
had bakalım

ne kadar guzel anlatmıssın hep erteledıgım seye bu aksam bu yazdıklarınız sayesınde kesın baslıyorum 1 aydan bahsedıosun bu cok guzel bısey artık ertleme yok hemen baslıorum cokk tesekkurler guzel anlatımın ıcın

canlarım takıldığınız duvar kaslarınız sıktığınız anda size duvar gibi geliyor.duvarı aşmak için bekleyin parmağınız çıkarmayın bacaklarınızı gevşetin nefes alıp verin verirken ıkının ıkınırken yavaşça ittirin

canım neti ne beklyon..jelsizmi yapıyosun..yokmu medikal araştır..fiyatta düşük ya geciktirirler bence..ay evet ya eşş parmagıyla egzersiz yapan herkess hangi pozisyonda yapıyosunuzz nası rahat oluyoo:18::18::18:

yaşadığım yer küçük bir yer medikal falan yok ben hiç görmedim=)bebeyağıyla yapıyoruz o da mantar yapıyormuş çok bekletemiyorum ve çok kullanamıyorum.parmakta değil de pnste pozisyon önemli,kişiye göre de değişir mi ki bilmiyorum...

canım bende senin gibiyim aslında kendim hiç egersiz yapamadım. 3 gün önce eş parmağıyla deneyelim dedim ilk gece eşimin küçük parmağının tamamını işaret parmağının yarısını aldım. ertesi gece orta parmağının tamamını aldım git gelde yaptık. dün gecede küs şeklinde parmağını 2 boğuma kadar aldım ama git gel yapmadık ama içimde bikaç dk. beklettik. ve hergece en fazla 5 dk ayırdık egzersize. işte bu aşamadayım sen eş parmağının hangi aşamasındayken denemiştin ve yenmiştin canım

tuyolar aslında her cumlede saklı kızlar o kendinizi kastıgınız noktada rahatmayın gevseyin sanki parmak egz yapıo gibi dusunun .. o girmiyo dediğiniz noktaya o esnada esiniz denesin bak nasıl oluyo rahat rahat.. bide bence pozisyon olarakbana en rahat gelen su oluyo valla koltuk tepesine bacagımı koyuyom yatıom digerini de zaten kenarına koyuyom boylece ay bacagımı acamam diyemiyom ben yendim ama hala acemiyim kızlar ama emin olun bunları yapıom bende rahat olmaya calısıom ve oluyo

ben eşimle egzersizi 4-5 defa yaptım ama o fikre alıstım baya gel git yaptım hatta hala deniyoz bnu ve o zman rahat hissedip denemek istiyorum.. ge l git e de alısmalısınız emin olun ben gel giti kendim istiyom o zman daha bi gevsek hissediyom

Son düzenleme:

nazlı sen üstteyken mi yenmiştin?biri öyle demişti sanki,ben yapamam diyordum ama dün öyle denedik pns başı ancak öyle girdi ama işte sonrası yok çok da hırs yaptım ittim falan ı ıh olmadı,bana mısın demiyor

hatırladım konuşmuştk..bitanem strese girme daha yeni evlisin..hergün düzenli egzersizini yap ne kadar yapabiliyosan..rahat ol..sırasıyla parmaktan başla jelde kullan..burda yazılanı takip et herkes yardımcı..

Son düzenleme:

allah seni kahretmesin gözümde canlandı

anam bizim kızlar gene çoşmuş.kim kime ne sormuş kim cevaplamışdır dır dırrr valaaa iyiki burası varmış evde kocalar böle dırdır yapsak ohoooo

yok canım altta yendim ben bacakları tutup karnıma çekip yanlara açar pozisyonda eşimde dizlerinin üzerinde pe...hakim bi şekilde yendik canım ve çokta kolay oldu.bacaklarımı indirip koçişi atamadım üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…