- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.401
üzülme canım ya oluyo bazen böle şeyler
ya arkadaşlar benim mesajlarıma hiç yorum yazılmıyo nedenki bende bekliyorum pc başında banada yardım edin lütfen
üzülme canım ya oluyo bazen böle şeyler
günaydın kızlar
ben serçe parmak çalışmadım işaret parmağın yarısını orta parmağında yarısını alıyorum.. ama tamamını alamıyorum ilerleyemiyorum bende dedim okadar girsinde ona da razıyım yani.. bide iki parmak deneyi dedim .işaretle orta parmağı küs gibi yaptım ama olmadı. girmedi nedense... eş parmağıda deneyim dedim. ona dokunduramadım bile ben ne güzel sokuyordum acıda olmuyordu eşimin işaret parmağını deneyim dedim öylece kaldı .. neden acaba bunun için ne yapmam lazım ..
elimde deil yapımda çok kırılgan hassasım dokunuyo hemen napayım
canım senin neyin var
neyim yokki.. işaret ve orta parmağı yarısına kadar alıyorum. iki parmak denemiştim olmadı alamadım. girmedi içeri.. eş parmağı da deneyemiyorum. dün biraz deneyelim dedim panik oldum hemen izin vermedim kastım kendimi hemen.. ne yapmam lazım ki ben işaret ve ortayı yarısına kadar rahat alıyorum acı felan yok..
günaydın kızlar
ben serçe parmak çalışmadım işaret parmağın yarısını orta parmağında yarısını alıyorum.. ama tamamını alamıyorum ilerleyemiyorum bende dedim okadar girsinde ona da razıyım yani.. bide iki parmak deneyi dedim .işaretle orta parmağı küs gibi yaptım ama olmadı. girmedi nedense... eş parmağıda deneyim dedim. ona dokunduramadım bile ben ne güzel sokuyordum acıda olmuyordu eşimin işaret parmağını deneyim dedim öylece kaldı .. neden acaba bunun için ne yapmam lazım ..
Canım aslına bakarsan yaşadıklarımız çok benzer. Onlar ve biz farklı düşünüyoruz. Üzme kendini, seni sıkan şeyleri anlatmayı dene. Derdi neymiş bak bakalım. ama unutma gerekten vajinismus psikolojimizi bozuyo, dedim ya ben de kendimi tanıyamıyorum gerginim sürekl iaglıyorum. Biraz sakinleşin ikiniz de nasılsa kendiliğniden düzelir, sıkma caınını
Güzelim, parmagı vajene soakrken sırt üst üyat ve parmagını yere paralel olarak alamyı dene. İdrar torbanın oraya geldiğinde takılır normal sonra hafif aşağıya doğru eğim ve öyle devam et. Bu şekilde önce işaret parmagının tamamını almayı ve girişteki kasları gevşetmeyi dene, iyice alıştıgını düsündügünde, aynı şekilde orta parmagınla yap. Sonra iki parmagını ik boguma kadar dene, 2parmakyanyana ya da küs şeklinde. yavaş yavaş giriş kaslarını alıştıra alıştıra yap.
canım ben sadece es parmagı denedim ama sana tavsiyem hem gecmişi okuman cesaret ve bilgi için.. hemde yavas ilerlemen birden olcak diye bişi yok inanki ama sunuda bil bi bolgede biraz sanki takılmıs gibi olucan o zman geri cıkarma bekle rahatla derin nefez al sakin ol sonra az milimde olsa bidaha ilerrlet emin ol o dediğim bolgeyi gecince hiiiiiçç bişicik anlamıyon kamyon kadar bile girse
bide işteyim bende ve diger kızlarda yada evde işinde gucunde oluyo o yuzden bana cevap yazılmıyo demeyin kızlar mutlaka yazılır yazılacak.. hatta arada beni unutmayın diye hatırlatında .. burada arkadasca herkes birbirine yardımcı olmaya caballıyo bi sekilde sende devam et egzersizine canım bu soylediklerini bile yapamayan var emin ol gayet iyisin lcak bu iş
kasları nasıl gevşeticem. sıkıp bırakacakmıyım..gerçi benim bu üçüncü deneyişim felan galiba . ilk denemem de hiç alamadım deliği felan bulamadım zaten. sonra burda öğrentim ıkınarak yapmayı çok rahat olmuştu işaret parmağını yarısına kadar aldım. dünde orta parmağı denedim onunda yarısına kadar aldım. ikisini deneyim dedim olmadı. biraz acele ediyorum galiba. ama ne yapayım eşimde ısrarcı daha olmadını ne zaman olacak deyip duruyo.. perşembe psikolağa götürcem seni diyo. ne yapsamki bilmiyorum..
canım senin kayınvaliden gelmişti demi.zaten öyle oluyor annerini yada onların tarafından brini görür görmez ister istemez havaya giriyorlar erkekler ve eşlerini nedense gözleri görmüyo
biraz acele ediyorum ne yapayım... biraz gidince takılıyo orayı geçemiyom işte duvar var sanki ...
neyim yokki.. işaret ve orta parmağı yarısına kadar alıyorum. iki parmak denemiştim olmadı alamadım. girmedi içeri.. eş parmağı da deneyemiyorum. dün biraz deneyelim dedim panik oldum hemen izin vermedim kastım kendimi hemen.. ne yapmam lazım ki ben işaret ve ortayı yarısına kadar rahat alıyorum acı felan yok..
kasları nasıl gevşeticem. sıkıp bırakacakmıyım..gerçi benim bu üçüncü deneyişim felan galiba . ilk denemem de hiç alamadım deliği felan bulamadım zaten. sonra burda öğrentim ıkınarak yapmayı çok rahat olmuştu işaret parmağını yarısına kadar aldım. dünde orta parmağı denedim onunda yarısına kadar aldım. ikisini deneyim dedim olmadı. biraz acele ediyorum galiba. ama ne yapayım eşimde ısrarcı daha olmadını ne zaman olacak deyip duruyo.. perşembe psikolağa götürcem seni diyo. ne yapsamki bilmiyorum..
kızlar günaydın nasılsınız..
ya dün gece egzersiz yaptık yine aksatmadan hemen hemen her gece yapıyoruz 4 gün oldu 4 gündür eşimin serçe pamağındayız.. sizce çokmu yavaş ilerliyoruz?? işaret parmağını denedik yarısına kadar aldım ama o kadar baskı hissettim ve rahatsız oldumki çektik hemen.. ama küçük parmakta rahatım artık cullop diye giriyor o hatta içimde gitgel fln yaptı eşim ondada kendimi kastım hemen. henüz alışamadım sanırım:26::26: aslında eşim inanılmaz kolay girdiğini söylüyor ben kendimi gereksiz yere kasıyorum panik yapıyorum heycan yapmamam için varmı bi öneriniz bugün işaret parmağı komple almak istiyorum artık bi ilerleme yapayım