- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.381
hoşbulduk canım..bende işaret parmak tam aldım ama hareket ettiremedim..serçe hiç çalışmadım ama direk işaretten başladım bu ara müsayit olamadım yapamadım tembellikte var galiba..bu gün yarın regl olrm...ozamana kadar işarete geçte beraber dvm edelim ok..
tmm canım beniim bitiyo cumaya inş olur artık
1 ay 2 haftalık evliyim bebişim:)))
bu arad geçmişte bulamadım ilgili sayfayı miss figo noldu herkes geçmiş olsun dileğinde bulunuyo :44:
dün akşam kocişin gönlünü aldım sanırım birazcık, bu akşam da tam süt dökmüş kedi olayım da eş parmagı denemeye çalışıcam:))
oyy bak ne guzel sende yenisin.. ben tam 2 aylıkken yenmiştim sende yeneceksin eminim 2 haftaya kadar..
banada bi haller oldu bu aralar yaff..reglimde yaklaşıyo onunda etkisi var galiba nebileyim ya..2 gündür konuşmuyorum dokummadım bileaynı evdeyiz ama çook özledimm..ilk defa böyle oldu..
oyy bak ne guzel sende yenisin.. ben tam 2 aylıkken yenmiştim sende yeneceksin eminim 2 haftaya kadar..
özelden bir şey sorabilir miyim?
banada bi haller oldu bu aralar yaff..reglimde yaklaşıyo onunda etkisi var galiba nebileyim ya..2 gündür konuşmuyorum dokummadım bileaynı evdeyiz ama çook özledimm..ilk defa böyle oldu..
kızlar bu duyguuyu cok iyi biliyorum daha alıngan oluyoruz su vaji yuzunden o bizi yonetiyo resmen olmaz yere tartısma acabiliyor oluyoruz.. kıralım sunun bacagını kocişlerimizinde gonullerini alalım sabırlılar allaha sukur bizim için bu zaten sukretmeye deger degilmi?
sorabilirsin canım tabiki yardımcı olabirisem ne mutlu
dünden beri aglamaktan gözlerimin altı morardı keşler gibiyimAh be güzelim gayet iy ianlıyoeum seni, paranoyak oldum resmen ben de , deliriyormuyum diye düşündüm ya, alınganlık had safhada, öfke, sinir, gerginlik, sürekli ağlama krizleri ve sürekli kocamın ibana ilgisiz olduğunu söylemem, adamı iyice bıktırdım. Ama dün sağlam birr azar işittim kocişten, ne dese haklı yani. sustum, pıstım oturuyorum valla şimdi :18::18::18::18::18::18:
mesaj sayım yeterli değilmiş soramıyorum
dünden beri aglamaktan gözlerimin altı morardı keşler gibiyimçok yalnız hissediyorum kendimi.. kaynımlardayız eltimin kardeşiyle oyuna daldı sözde 1/2 saat oturcaz gece bile kaldık ertesi günüde akşam yaptık..hadi kalkalım dedim hadi otur otur dedi konuşma tarzı dokundu kalkmadı iftarıda geçirdik mecbur.. bu yüzden çıldırdm..(hiç hoşlanmadıgım yapay eltilerdeyiz) haksızmıyım yanni..egzersiz falan herşeyi saldım..iftarıda suyla açyorum tamam..oda yemiyo..nie yemiyosun dedim sanane dedi sanane ne demek ya bu nasıl konuşma tarzıdır.. 14 aydan sonra ilk defa tanıyamadım eşimi..abartıyomuyum hayırr..
dünden beri aglamaktan gözlerimin altı morardı keşler gibiyimçok yalnız hissediyorum kendimi.. kaynımlardayız eltimin kardeşiyle oyuna daldı sözde 1/2 saat oturcaz gece bile kaldık ertesi günüde akşam yaptık..hadi kalkalım dedim hadi otur otur dedi konuşma tarzı dokundu kalkmadı iftarıda geçirdik mecbur.. bu yüzden çıldırdm..(hiç hoşlanmadıgım yapay eltilerdeyiz) haksızmıyım yanni..egzersiz falan herşeyi saldım..iftarıda suyla açyorum tamam..oda yemiyo..nie yemiyosun dedim sanane dedi sanane ne demek ya bu nasıl konuşma tarzıdır.. 14 aydan sonra ilk defa tanıyamadım eşimi..abartıyomuyum hayırr..