Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tmm canım beniim bitiyo cumaya inş olur artık

dün akşam kocişin gönlünü aldım sanırım birazcık, bu akşam da tam süt dökmüş kedi olayım da eş parmagı denemeye çalışıcam:))

bu arad geçmişte bulamadım ilgili sayfayı miss figo noldu herkes geçmiş olsun dileğinde bulunuyo :44:

canım daha bu sabah kalktıgımızda işe gitmek için sahurdan sonra olmus anırım mutfakta tezgahı ısıklandırma yapmıstık onda elektrik kablosu yanmıs hep dolaplarım tuleerim duvarlar asprator masam halım ne varsa bildigin kapkara işten donunce bide onu temizlicem

dün akşam kocişin gönlünü aldım sanırım birazcık, bu akşam da tam süt dökmüş kedi olayım da eş parmagı denemeye çalışıcam:))

banada bi haller oldu bu aralar yaff..reglimde yaklaşıyo onunda etkisi var galiba nebileyim ya..2 gündür konuşmuyorum dokummadım bileaynı evdeyiz ama çook özledimm..ilk defa böyle oldu..

banada bi haller oldu bu aralar yaff..reglimde yaklaşıyo onunda etkisi var galiba nebileyim ya..2 gündür konuşmuyorum dokummadım bileaynı evdeyiz ama çook özledimm..ilk defa böyle oldu..

kızlar bu duyguuyu cok iyi biliyorum daha alıngan oluyoruz su vaji yuzunden o bizi yonetiyo resmen olmaz yere tartısma acabiliyor oluyoruz.. kıralım sunun bacagını kocişlerimizinde gonullerini alalım sabırlılar allaha sukur bizim için bu zaten sukretmeye deger degilmi?

Ah be güzelim gayet iy ianlıyoeum seni, paranoyak oldum resmen ben de , deliriyormuyum diye düşündüm ya, alınganlık had safhada, öfke, sinir, gerginlik, sürekli ağlama krizleri ve sürekli kocamın ibana ilgisiz olduğunu söylemem, adamı iyice bıktırdım. Ama dün sağlam birr azar işittim kocişten, ne dese haklı yani. sustum, pıstım oturuyorum valla şimdi :18::18::18::18::18::18:

figocum öyle pis bi gurur varki bende burnum yere düşse almamiçim içimi yiyo halbuki..

günaydın kızlar
ben serçe parmak çalışmadım işaret parmağın yarısını orta parmağında yarısını alıyorum.. ama tamamını alamıyorum ilerleyemiyorum bende dedim okadar girsinde ona da razıyım yani.. bide iki parmak deneyi dedim .işaretle orta parmağı küs gibi yaptım ama olmadı. girmedi nedense... eş parmağıda deneyim dedim. ona dokunduramadım bile ben ne güzel sokuyordum acıda olmuyordu eşimin işaret parmağını deneyim dedim öylece kaldı .. neden acaba bunun için ne yapmam lazım ..

dünden beri aglamaktan gözlerimin altı morardı keşler gibiyim çok yalnız hissediyorum kendimi.. kaynımlardayız eltimin kardeşiyle oyuna daldı sözde 1/2 saat oturcaz gece bile kaldık ertesi günüde akşam yaptık..hadi kalkalım dedim hadi otur otur dedi konuşma tarzı dokundu kalkmadı iftarıda geçirdik mecbur.. bu yüzden çıldırdm..(hiç hoşlanmadıgım yapay eltilerdeyiz) haksızmıyım yanni..egzersiz falan herşeyi saldım..iftarıda suyla açyorum tamam..oda yemiyo..nie yemiyosun dedim sanane dedi sanane ne demek ya bu nasıl konuşma tarzıdır..14 aydan sonra ilk defa tanıyamadım eşimi..abartıyomuyum hayırr..

üzülme canım ya oluyo bazen böle şeyler

Canım aslına bakarsan yaşadıklarımız çok benzer. Onlar ve biz farklı düşünüyoruz. Üzme kendini, seni sıkan şeyleri anlatmayı dene. Derdi neymiş bak bakalım. ama unutma gerekten vajinismus psikolojimizi bozuyo, dedim ya ben de kendimi tanıyamıyorum gerginim sürekl iaglıyorum. Biraz sakinleşin ikiniz de nasılsa kendiliğniden düzelir, sıkma caınını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…