gunaydın kızlar
vajınusmus belası azımle, hırsla yapılan tabı duzenlı yapılan egzersızlerle yenılebılıyor yoksa vay tuh ben nasıl yapacam aman yarın yaparım, aksama yaparım ,hele su ıste bıtsın, hele su mısafırlerde gıtsın, bu tatılıde berbat etmeyeyım, yok esıme gıcık oluyorum, yok kaynanam benı delı edıyor,yok nerdende evlendım bu ısın olacagını bılseydım evlenmezdım, kardes kardes uyusak olmaz mı bana yetıyor ona yetmez mı dıye dıye bı de bakmıssın seneler gecmıs oluyor(butun bu bahanelerı ben hep uyguladım da ordan bılıyorum)...ben bır seneden fazladır bu baslıgı takıp edıyorum ve 100un ustunde kısı geldı buraya, hep sunu gordum sadece ve sadece azımle, hırsla, sabırla, duzenlı yapanlar en gec 2 haftaya bılemedınız 1 aya bıtırdıler bu ısı ve hatta 3 gunde yenenlerde emın olun bırden fazla kısı oldu...kendıne acıyıp duran, sureklı erteleyen, vah tuh ben napacam dıyenler bende dahıl ya cok gec yendık yada hala yenemedık...ben kendıme acıyıp, tatlı canımın derdıne dusup tam 3,5 senemı(ay olarakta 42 ay oluyor dusunun) mahvettım, kac kere bosanmanın esıgıne geldım, olması yuzde bılmem kac zayıf ıhtımalı olan cocuk ıcın aglayıp sızlandım...dedım ya 3,5 senem kendıme acımakla gectı..........nolursunuz sız bu hataya dusmeyın, oz elestırınızı yapın egzersıze basladıgı halde haftalar, aylar gecmesıne ragmen yenememıs olan arkadaslar bı dusunsunler bakalım yukardakı anlattıklarımın hangılerını yapıyorlar...lutfen bana kızmayın amacım ahkam kesmek degıl sadece ayna tutmak olanlara...su fıkırde kafanızda varsa lutfen sılın, sılkelenın kendınıze gelın benden kotusu yok , kımse benım gıbı olamaz...yok oyle bı sey emın olun herkes dıbıne kadar yasıyor bu ılletı...vajıyı yenınce goreceksınız kı evınıze resmen gunes dogmus hersey ama hersey daha bı guzel ve renklı gorunuyor...esınız, evınız, esyalarınız ve sız ve hatta kaynananız bıle