Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenen arkadaşlar biraz tüyo verin rica edicem=)miss.figo sen yenmiştin değil mi?bir noktadan sonra gitmiyor nasıl aşıcaz o kısmı,bir de hangi pozisyon daha kolay oluyor?işin içinden çıkamıyorum bu kısımlarda:44:

:KK1: ben de ultrason jeli istedim netten hala gelmedi,şimdi ondan medet umuyorum bakalım belki işimizi kolaylaştırır.bir boğumdan sonra diğeri zaten geliyor,eşinin parmağıyla denesen aslında daha kolay olur.bir de doğru pozisyonu bulmak lazım biz hala bulamadık onu iştee:44:

canım neti ne beklyon..jelsizmi yapıyosun..yokmu medikal araştır..fiyatta düşük ya geciktirirler bence..ay evet ya eşş parmagıyla egzersiz yapan herkess hangi pozisyonda yapıyosunuzz nası rahat oluyoo:18::18::18:

mrb. ben bişey sormak istiyorum bugün bikaç defa yazdım kimseden cvp alamadım. ben eşimin küs şeklindeki parmağını 2 boğuma kadar alabildim ama orda bi baskı varmış gibi hissettim heyacanlandım zorlamak istemedik. bugün inş. tamamını alabilmek istiyorum küs şeklindeki parmakların. tek tek parmakları rahat alıyorum. bu aşamaya 3 denemede geldik daha öncesinde yapamıyordum egzersiz. sen yenmişsin sanırım tavsiyelerine ihtiyacım var. küs şeklindeki parmakları tamamen alabilirsem bu akşam deneme yapmalımıyım yoksa birazdaha zamanım varmı

canım bence; eger eş parmagını ve kendi parmagını rahatca alabiliysan biraz sıkıntılıda olsa olabilri kus seklinde yapmaya gerek yok yani aslında bu senin hazırmısın sorunusnu kendine sormandan geciyo yada o soruyu soramıosan bence deneme yapın ama tabi karar sizin soyle de deneyelim ama olursa olur olmazsa olmaz olmazsa devem ederim de.. ben cunku kendim denemedim es parmagı yaptım hemde 3-4 defa sadece.. sonra dedimki bi deneyelim olursa artık dedim ve oldu.. ve denerken sanki parmak girio gibi dusundum...kastıgım anda hemen bunu dusunerek sakin oldum hemen geri cıkarmadım bekle dedim biraz cesaret bence sende taze gelinliğe cok yakınsın canım..
parmak egz yapanlar daha iyi tavsiye verebilir egzersiz konusunda ama takıldıgın noktada gevsemeye calıs yavasca yine ilerlet..
had bakalım:KK71:

gunaydın kızlar
vajınusmus belası azımle, hırsla yapılan tabı duzenlı yapılan egzersızlerle yenılebılıyor yoksa vay tuh ben nasıl yapacam aman yarın yaparım, aksama yaparım ,hele su ıste bıtsın, hele su mısafırlerde gıtsın, bu tatılıde berbat etmeyeyım, yok esıme gıcık oluyorum, yok kaynanam benı delı edıyor,yok nerdende evlendım bu ısın olacagını bılseydım evlenmezdım, kardes kardes uyusak olmaz mı bana yetıyor ona yetmez mı dıye dıye bı de bakmıssın seneler gecmıs oluyor(butun bu bahanelerı ben hep uyguladım da ordan bılıyorum)...ben bır seneden fazladır bu baslıgı takıp edıyorum ve 100un ustunde kısı geldı buraya, hep sunu gordum sadece ve sadece azımle, hırsla, sabırla, duzenlı yapanlar en gec 2 haftaya bılemedınız 1 aya bıtırdıler bu ısı ve hatta 3 gunde yenenlerde emın olun bırden fazla kısı oldu...kendıne acıyıp duran, sureklı erteleyen, vah tuh ben napacam dıyenler bende dahıl ya cok gec yendık yada hala yenemedık...ben kendıme acıyıp, tatlı canımın derdıne dusup tam 3,5 senemı(ay olarakta 42 ay oluyor dusunun) mahvettım, kac kere bosanmanın esıgıne geldım, olması yuzde bılmem kac zayıf ıhtımalı olan cocuk ıcın aglayıp sızlandım...dedım ya 3,5 senem kendıme acımakla gectı..........nolursunuz sız bu hataya dusmeyın, oz elestırınızı yapın egzersıze basladıgı halde haftalar, aylar gecmesıne ragmen yenememıs olan arkadaslar bı dusunsunler bakalım yukardakı anlattıklarımın hangılerını yapıyorlar...lutfen bana kızmayın amacım ahkam kesmek degıl sadece ayna tutmak olanlara...su fıkırde kafanızda varsa lutfen sılın, sılkelenın kendınıze gelın benden kotusu yok , kımse benım gıbı olamaz...yok oyle bı sey emın olun herkes dıbıne kadar yasıyor bu ılletı...vajıyı yenınce goreceksınız kı evınıze resmen gunes dogmus hersey ama hersey daha bı guzel ve renklı gorunuyor...esınız, evınız, esyalarınız ve sız ve hatta kaynananız bıle:KK1:

ne kadar guzel anlatmıssın hep erteledıgım seye bu aksam bu yazdıklarınız sayesınde kesın baslıyorum 1 aydan bahsedıosun bu cok guzel bısey artık ertleme yok hemen baslıorum cokk tesekkurler guzel anlatımın ıcın:KK1::KK1:

Yenen arkadaşlar biraz tüyo verin rica edicem=)miss.figo sen yenmiştin değil mi?bir noktadan sonra gitmiyor nasıl aşıcaz o kısmı,bir de hangi pozisyon daha kolay oluyor?işin içinden çıkamıyorum bu kısımlarda:44:

canlarım takıldığınız duvar kaslarınız sıktığınız anda size duvar gibi geliyor.duvarı aşmak için bekleyin parmağınız çıkarmayın bacaklarınızı gevşetin nefes alıp verin verirken ıkının ıkınırken yavaşça ittirin

canım neti ne beklyon..jelsizmi yapıyosun..yokmu medikal araştır..fiyatta düşük ya geciktirirler bence..ay evet ya eşş parmagıyla egzersiz yapan herkess hangi pozisyonda yapıyosunuzz nası rahat oluyoo:18::18::18:

yaşadığım yer küçük bir yer medikal falan yok ben hiç görmedim=)bebeyağıyla yapıyoruz o da mantar yapıyormuş çok bekletemiyorum ve çok kullanamıyorum.parmakta değil de pnste pozisyon önemli,kişiye göre de değişir mi ki bilmiyorum...

canım bence; eger eş parmagını ve kendi parmagını rahatca alabiliysan biraz sıkıntılıda olsa olabilri kus seklinde yapmaya gerek yok yani aslında bu senin hazırmısın sorunusnu kendine sormandan geciyo yada o soruyu soramıosan bence deneme yapın ama tabi karar sizin soyle de deneyelim ama olursa olur olmazsa olmaz olmazsa devem ederim de.. ben cunku kendim denemedim es parmagı yaptım hemde 3-4 defa sadece.. sonra dedimki bi deneyelim olursa artık dedim ve oldu.. ve denerken sanki parmak girio gibi dusundum...kastıgım anda hemen bunu dusunerek sakin oldum hemen geri cıkarmadım bekle dedim biraz cesaret bence sende taze gelinliğe cok yakınsın canım..
parmak egz yapanlar daha iyi tavsiye verebilir egzersiz konusunda ama takıldıgın noktada gevsemeye calıs yavasca yine ilerlet..
had bakalım:KK71:

canım bende senin gibiyim aslında kendim hiç egersiz yapamadım. 3 gün önce eş parmağıyla deneyelim dedim ilk gece eşimin küçük parmağının tamamını işaret parmağının yarısını aldım. ertesi gece orta parmağının tamamını aldım git gelde yaptık. dün gecede küs şeklinde parmağını 2 boğuma kadar aldım ama git gel yapmadık ama içimde bikaç dk. beklettik. ve hergece en fazla 5 dk ayırdık egzersize. işte bu aşamadayım sen eş parmağının hangi aşamasındayken denemiştin ve yenmiştin canım

tuyolar aslında her cumlede saklı kızlar o kendinizi kastıgınız noktada rahatmayın gevseyin sanki parmak egz yapıo gibi dusunun .. o girmiyo dediğiniz noktaya o esnada esiniz denesin bak nasıl oluyo rahat rahat.. bide bence pozisyon olarakbana en rahat gelen su oluyo valla koltuk tepesine bacagımı koyuyom :KK1: yatıom digerini de zaten kenarına koyuyom boylece ay bacagımı acamam diyemiyom :KK1: ben yendim ama hala acemiyim kızlar ama emin olun bunları yapıom bende rahat olmaya calısıom ve oluyo :KK19:

ben eşimle egzersizi 4-5 defa yaptım ama o fikre alıstım baya gel git yaptım hatta hala deniyoz bnu ve o zman rahat hissedip denemek istiyorum.. ge l git e de alısmalısınız emin olun ben gel giti kendim istiyom o zman daha bi gevsek hissediyom :KK1:

Son düzenleme:
canlarım takıldığınız duvar kaslarınız sıktığınız anda size duvar gibi geliyor.duvarı aşmak için bekleyin parmağınız çıkarmayın bacaklarınızı gevşetin nefes alıp verin verirken ıkının ıkınırken yavaşça ittirin

nazlı sen üstteyken mi yenmiştin?biri öyle demişti sanki,ben yapamam diyordum ama dün öyle denedik pns başı ancak öyle girdi ama işte sonrası yok çok da hırs yaptım ittim falan ı ıh olmadı,bana mısın demiyor:KK50:

3 haftalık evliyim. ama egzersizlere yeni başladım. daha 3üncü deneyişim felan .. orta parmağın yarısını alıyom sonra bi duvar var orayı geçemiyorum. acaba kızlık zarımı felan diye düşünüyom. sonra ilerleyemiyom. aşağı doğru yapacakmışım. akşamda öyle denicem bakalım. eşiminkinide denicem inş. bu sefer olur. kasmam kendimi. bu arada bu egsersizlerini ne kadar yapmak gerekiyor. ben 3-4 defa sokuyom sonra yeter deyip bırakıyom bu yerlimi acaba yoksa daha çok mu denemem lazım.

hatırladım konuşmuştk..bitanem strese girme daha yeni evlisin..hergün düzenli egzersizini yap ne kadar yapabiliyosan..rahat ol..sırasıyla parmaktan başla jelde kullan..burda yazılanı takip et herkes yardımcı..

tuyolar aslında her cumlede saklı kızlar o kendinizi kastıgınız noktada rahatmayın gevseyin sanki parmak egz yapıo gibi dusunun .. o girmiyo dediğiniz noktaya o esnada esiniz denesin bak nasıl oluyo rahat rahat.. bide bence pozisyon olarakbana en rahat gelen su oluyo valla koltuk tepesine bacagımı koyuyom :KK1: yatıom digerini de zaten kenarına koyuyom boylece ay bacagımı acamam diyemiyom :KK1: ben yendim ama hala acemiyim kızlar ama emin olun bunları yapıom bende rahat olmaya calısıom ve oluyo :KK19:

ben bacaklarımı açıyorum ama işte altta olunca arkaya kaçıyorum refleks olarak=)bana kaçamayacağım bir pozisyon gerekiyor sanırım:KK61:
bir de nefes egzersizleri de yapıyorum güya rahatlayayım diye ama yok panik halim geçmiyor.Bugün biraz daha rahat olmayı deneyeyim inşallah becerebilirim.

Son düzenleme:

ben eşimle egzersizi 4-5 defa yaptım ama o fikre alıstım baya gel git yaptım hatta hala deniyoz bnu ve o zman rahat hissedip denemek istiyorum.. ge l git e de alısmalısınız emin olun ben gel giti kendim istiyom o zman daha bi gevsek hissediyom :KK1:

allah seni kahretmesin gözümde canlandı:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

anam bizim kızlar gene çoşmuş.:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:kim kime ne sormuş kim cevaplamış:KK53:dır dır dırrr valaaa iyiki burası varmış evde kocalar böle dırdır yapsak ohoooo:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben bacaklarımı açıyorum ama işte altta olunca arkaya kaçıyorum refleks olarak=)bana kaçamayacağım bir pozisyon gerekiyor sanırım:KK61:
bir de nefes egzersizleri de yapıyorum güya rahatlayayım diye ama yok panik halim geçmiyor.Bugün biraz daha rahat olmayı deneyeyim inşallah becerebilirim.

bende oyleydim canım bbu anlattıgım gibi denedim kaccak yerde yoktu rahatta oldu :):KK1:

nazlı sen üstteyken mi yenmiştin?biri öyle demişti sanki,ben yapamam diyordum ama dün öyle denedik pns başı ancak öyle girdi ama işte sonrası yok çok da hırs yaptım ittim falan ı ıh olmadı,bana mısın demiyor:KK50:

yok canım altta yendim ben bacakları tutup karnıma çekip yanlara açar pozisyonda eşimde dizlerinin üzerinde pe...hakim bi şekilde yendik canım ve çokta kolay oldu.bacaklarımı indirip koçişi atamadım üstümden:KK53::KK53::KK53::KK53:

aynen aynen şu panik hali bi geçse vaji komple çözülecek.. eşimle denerken daha girmeden doğum yapçakmışım gibi nefes alıp vermeye başlıyorum tabi eşimle gözgöze gelince bizde kopuyoruz:KK60::KK60::KK60: ondan sonra parmağını koyuyor başlıyorum allahım yardım et diye bağırmaya:KK60: eşimde diyoki duyanda seni kocaman bişey sokuyorum serçe parmak altıüstü... sanırım birazda abartıyorum daha acımadan acıcak diye devam ettirmiyorum.. canım çok tatlı abartıyorum biraz:26::26:

aynen aynen şu panik hali bi geçse vaji komple çözülecek.. eşimle denerken daha girmeden doğum yapçakmışım gibi nefes alıp vermeye başlıyorum tabi eşimle gözgöze gelince bizde kopuyoruz:KK60::KK60::KK60: ondan sonra parmağını koyuyor başlıyorum allahım yardım et diye bağırmaya:KK60: eşimde diyoki duyanda seni kocaman bişey sokuyorum serçe parmak altıüstü... sanırım birazda abartıyorum daha acımadan acıcak diye devam ettirmiyorum.. canım çok tatlı abartıyorum biraz:26::26:

bende boyleydişma ma ,inan bana gevsemek super iyi gelio aklından cıkar kotu seyleri ve herkes yapıo diye dusun hatta ordan bebejk cıkıo kuzum ıonu dusun..

X