- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.321
gunaydın canım. gunaydın kızlar... ne olsun valla sabah sabah geldik işe mutfakta aklım ya kaza atlatmısız resmen sabaha karsı.. mutfakta tezgah altına yaptıgımız ısıklandırma kablosu tutusmus butun mutfak dolaplarım simsiyah olmuscok korktum gorunce ama işe gitiğimizden mecbur oyle bıraktık..allah korumus resmen
Aaaaa, çok çok geçmiş olsun güzelim ya. İnşallah akşam eve gidince kolayca temizlersin, tüh! Allah korumuş ama, daha fazla büyüyebilirdi de. Verilmiş sadakan varmış canım. İnşallah bir daha böyle bişey gelmz başına. Çok mu uzak evle işyerin?
yok canım allahtan yakın 3 de cıkıcam ben yarım saatte giderim . ama gorseniz tullerimi de yıkamam gerek.. tavanda bile is vardıdaha da dun temizlemiştim iftar vermiştim evde..ama allahtan verilmiş sadakamız varmıs allah korumuz yangında cıkardı :2:
Neyse güzelim, çok şükür ki büyümemiş, akşam eve gidince yorgun yorgun zor olur ama halledersin sen eminim:)
sagol canım benim insallah :)
günaydın kızlar nasılsınız .. misfigocum verilmiş sadakanız varmış allah korusun daha kötüsü de olabilirdi ...belki de nazar değmiştir dün iftar verdim demişsin ya sadaka ver mutlaka
Günaydın thejust' cımm:) iyiyiz sağol sen nasılsın:)?
"ama benim canım çok yandı eşim aniden soktu can acısıyla onu üstümden attım bi yatağa baktık hep kan olmuştu"
"bi yerde bişey yırtılmıştır kanamıştır"
arkadaşlar, lütfen artık şu tarz mesajlar yazmayı bırakalım. çok rica ediyorum.. ben kanama olmasını takmıyorum tamam, ama artık o kadar yazıldı ki gerçekten etkileniyorum..
söylemeyim dedim ama, o kadar kişi yazmaya başladı ki artık dayanamadım, lütfen artık şu kanama mevzuunda bu şekilde kan revan,yırtılma, zorlanma ,acı tarzında mesaj yazmayı bırakalım.. herkes yaşayacak değil bunları.. ama bu mesajları okuyunca yaşamayacaksan da yaşatacak diye düşünüyorum.. çok etkiliyor çünkü..ve eminim bu mesajımla birçok kişinin duygularına tercüman oluyorumdur.. incitici olmak istemem, sadece nacizane bir rica benimki..
cok sagolun kızlar valla nazar gecti bencede..
albunecim tam yerini hatırlaymadım ama kk da b bolum vardı ticker ekleme gibi bişidi oraya bakarak yapmıstım canım.. sen sayfayı bulursan ben yardımcı olabilirim..
iyiyim canım çok şükür yaa. bu vajiyi yendiğimden beri evliliğimize sanki sihirli değnek değdi. Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki herşeyy yoluna girdi. kızlar sizde yenince aradaki farkı göreceksiniz. geriye sadece benim 3 yıllık bi pişmanlığım kaldı ... o kadar pişmanım ki ... bu pişmanlık dışında gayet iyiyim ona göre sizde benim gbii pişman olmamak için ertelemeyin. bunu özellikle tembel teneke aybiceye söylüyorum...sana söylemiyorum çünkü sende ışık var hep diyorum sen bi haftaya kalmaz yenersin diye ama şu aybice yokmu elime geçirsem valla iki sopa attırırım heee :)) şaka bi yana ama benim yaşadığım pişmanlığı yaşamanızı istemiyorum canlar
iyiyim canım çok şükür yaa. bu vajiyi yendiğimden beri evliliğimize sanki sihirli değnek değdi. Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki herşeyy yoluna girdi. kızlar sizde yenince aradaki farkı göreceksiniz. geriye sadece benim 3 yıllık bi pişmanlığım kaldı ... o kadar pişmanım ki ... bu pişmanlık dışında gayet iyiyim ona göre sizde benim gbii pişman olmamak için ertelemeyin. bunu özellikle tembel teneke aybiceye söylüyorum...sana söylemiyorum çünkü sende ışık var hep diyorum sen bi haftaya kalmaz yenersin diye ama şu aybice yokmu elime geçirsem valla iki sopa attırırım heee :)) şaka bi yana ama benim yaşadığım pişmanlığı yaşamanızı istemiyorum canlar
ama bana neden tembel teneke dedin aslında doğru tam bi tembel tenekeyimde bitürlü kendime güvenim gelmiyo evet albunea son aşamalarda oda yenecek bi kaç güne bende Allah Kerimdir diyorum.haaa buda yetmiyimuş gibi bide hamile kalmak istiyorum hamilelik araştırması yapıyorum.sanki yendimde Allahım ya iiye garipleştim gülmeyin bu halime tamaamı
ama bana neden tembel teneke dedin aslında doğru tam bi tembel tenekeyimde bitürlü kendime güvenim gelmiyo evet albunea son aşamalarda oda yenecek bi kaç güne bende Allah Kerimdir diyorum.haaa buda yetmiyimuş gibi bide hamile kalmak istiyorum hamilelik araştırması yapıyorum.sanki yendimde Allahım ya iiye garipleştim gülmeyin bu halime tamaamı
Aybicee, aybicee, sen tembellik ettikçe o bebişin geliş süresi uzuyor ama bebişimsana niye gülelim kuzum, biz de aynıyız nasılsa, ama tembellik ediyosun dün egzersiz yaptın mı söyle bakalım?
regli oldum canım bi kaç günüdü yapamıyorum.hastalığım geçsinde .geçmişi okudum bikaç arkadaş aralarında yarış yapıyor benimle aynı durumda olan birini bulursam bende onunla yarış yapacam .ama nete girdiğim vakitlerde aynı durumda olduğum kimse pek yok.sen son aşamadası thejust zaten yendi misfigoda öyle . heyyyyyyy kendime yarışacak birini arıyorum kim varsa çıksın haydeeee meydane
canım benim yaa seni gaza getirmeye çalışıyorum yoksa başka türlü olmuo ama biraz tembellk var kabul et.. canım bende yenmeden önce bile hamilelik araştırması yapıyordum üstelik her ay acbaa hamilemiyim die şüphelere bile düşüyordum yani gariplik sende değil canım.. bebek özlemi olduğu için normal böyle şeyler.. inşallah sende yeneceksin ve bebiş çalışmalarına başlayacaksın yeter ki kendine güven ...biz de çalışmalara başladık yaa şimdiden heyecanla adet tarihimi beklemeye başladım 19 unda olmam gerekiyor ama inşallah olmam da.. şimdiden bi heyecan rabbim hayırlısını versin herkese bana da...