Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CAnım tickerfactory.com da çizelgeyi yaptım, porfil de, "çizelge" diye bir bölüm var oraya link mi yapıştırıyoruz, ben hangi linki denediysem kabu letmedi bir türlü, tickerfarcotory niniverdiği?

canım evet oraya yapıstırıosun birde linkte ikinci httpden baslıcan kopyalamaya png de bitiricen bide bole dne bakalım?

kızlar bende ayın 15 yada 17 sini bekliyom dort gozle kendimi hamile hisediyom galibba sartlandım bide kociside sartladım galiba ama emin degiliz dedik ikide bir ayyyyy acaba

evet ya herkes anlatsın bence nickini .thejust sende mesela

aslında ben alel acele üye olduğum için istediğim gibi bi nick seçemedim o anda aklıma gelen bu nicki seçtim bi arkadaşım bunu kullanıyordu ondan çalldım aslında değiştirmek isterim ama sanrıım değşimiyormuş.anlamı da adil adaletli demek miş.seninki nasıl . ben senin adının aybüke olduğnuu bundan dolayı nickinin de aybice olduğunu düşünmüştüm doğru tahmin mi? bide gülmeyin ama albunea nında nikinin anlamını şöyle düşünmüştüm al bu neyaaaa hani vajiya kendisi hani bu vaji nerden çıktı anlamında al bu nee yaaa gibisinden anlatabildim mi bilmiyorum ama:)))

İlahi thejust çok güldürdün beni sabah sabah:))) Ben İstanbuldayım, sizler hangi şehirdesiniz?

the just bende öyle düşünmüştüm kendi kendime gülüyom ya .albuneaa yı cidden bende öyle sanmıştım allahım inanmıyorum kendime.benimki aybüke değil aybice .eski bir Türk kızı ismi anlamı ayyüzlü ,ayparçası ...gibi anlamlara geliyor biraz meraklıyım eski asya isimlerine .benimde acele oldu sonra değiştirmek istedim değiştiremedim

bende öyle düşünüyorum..öylemi albune???

kızlar herkese günaydınnlar nasılız bakalımm
2 gündür keyfim yerinde şükür çok takılamıyorum sizin gibi ama
dün biraz geçmişi okudum yenen arkadaşlar adına çok sevindimm darısı başımıza
tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 2 gündür 2 parmakta sonuna kadar çok rahat ilerledi
çok rahat hissediyorum kendimi denemeye geçmek için ne kadar daha devam etsek daha ii olur ve neler önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…