- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.341
Şöyle düşünebilirsin, ben de regl olmak üzereyim mesela, ve sanırım 1-2 haftam daha var : Albunea yenmeden ben egzersilzeri tamamlamış olacağım !!! Bu nasıl
CAnım tickerfactory.com da çizelgeyi yaptım, porfil de, "çizelge" diye bir bölüm var oraya link mi yapıştırıyoruz, ben hangi linki denediysem kabu letmedi bir türlü, tickerfarcotory niniverdiği?
albunea senin nikiin hikayesini dinlemek isterim:)) yani merak ediyorm ne demek nerden aklına geldi? konu dışı ama merak işte canım
albunea senin nikiin hikayesini dinlemek isterim:)) yani merak ediyorm ne demek nerden aklına geldi? konu dışı ama merak işte canım
yok canım kabul ettim zaten tembelliğimi.işte kadın olduğumuzda ister istemez çocuk düşünüyoz halimiz nasıl olursa olsun.ilk yenenlerde genelde ilk ay hamile kalma olasılığı yüksekmiş canım inş seninde öyledir.ozamn ayın 19 dört gözle bekleyelim canım sizleri tanımıyorum ama Allah biliyorki sevincinizi üzüntünüzü gerçebi dost gibi hissdiyorum
kızlar bende ayın 15 yada 17 sini bekliyom dort gozle kendimi hamile hisediyom galibba sartlandım bide kociside sartladım galiba ama emin degiliz dedik ikide bir ayyyyy acaba
okurken kacırdımmı yoksa. albunaaaaaaaaaaaaaa
cok sevindim ne zaman basardın tebrik ederim halayın cekildimi?
okurken kacırdımmı yoksa. albunaaaaaaaaaaaaaa
cok sevindim ne zaman basardın tebrik ederim halayın cekildimi?
evet ya herkes anlatsın bence nickini .thejust sende mesela
sizin ne güzel kaplerini var öyle pembiş pembiş bende yeneyimde banada yapmasını öğretirniz
aslında ben alel acele üye olduğum için istediğim gibi bi nick seçemedim o anda aklıma gelen bu nicki seçtim bi arkadaşım bunu kullanıyordu ondan çalldım aslında değiştirmek isterim ama sanrıım değşimiyormuş.anlamı da adil adaletli demek miş.seninki nasıl . ben senin adının aybüke olduğnuu bundan dolayı nickinin de aybice olduğunu düşünmüştüm doğru tahmin mi? bide gülmeyin ama albunea nında nikinin anlamını şöyle düşünmüştüm al bu neyaaaa hani vajiya kendisi hani bu vaji nerden çıktı anlamında al bu nee yaaa gibisinden anlatabildim mi bilmiyorum ama:)))
İlahi thejust çok güldürdün beni sabah sabah:))) Ben İstanbuldayım, sizler hangi şehirdesiniz?
aslında ben alel acele üye olduğum için istediğim gibi bi nick seçemedim o anda aklıma gelen bu nicki seçtim bi arkadaşım bunu kullanıyordu ondan çalldım aslında değiştirmek isterim ama sanrıım değşimiyormuş.anlamı da adil adaletli demek miş.seninki nasıl . ben senin adının aybüke olduğnuu bundan dolayı nickinin de aybice olduğunu düşünmüştüm doğru tahmin mi? bide gülmeyin ama albunea nında nikinin anlamını şöyle düşünmüştüm al bu neyaaaa hani vajiya kendisi hani bu vaji nerden çıktı anlamında al bu nee yaaa gibisinden anlatabildim mi bilmiyorum ama:)))
ben anadolunun ücra bi köşesindeyim ama tayinimiz çıktı izmirde yaşayacağım inşallah...