- 28 Temmuz 2011
- 371
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.301
cnm son aşamadayım ben pe..s boyutunda aparatdayım yarın onu alamaya çalışcam... sen peki
sağ olasın... sana da..
ben orta parmaktayım dün de bugün de aynı parmağı denedik hepsini alabildim ama bi sorum olcak girişte bi yer var mı sizde de oraya baskı yapıyo gibi sanki ilk girişte bi sorun yaşıyorum orayı geçince rahat alıyorum
ewt cnm oluyo bazen baskı olunca çıkarmıyorum hemen derin nefes alıyorum daha bi rahat bırakıyorum kendimi ıkınıyorum birazda geçiyo cnm sende öle yap derin derin nefes al verirken ittir hiçbişe hissetmiyosun ozamn
ewt cnm oluyo bazen baskı olunca çıkarmıyorum hemen derin nefes alıyorum daha bi rahat bırakıyorum kendimi ıkınıyorum birazda geçiyo cnm sende öle yap derin derin nefes al verirken ittir hiçbişe hissetmiyosun ozamn
yok onu yapıyorum zaten ben kendimi tam anlatamadım sanırım parmağımı ilk soktuğumda içinde bi yere takılıyo orası acıyo ilk girişte üstte hemen bi boğumluk yerde sonrası rahat zaten hiç bişey hissetmiyorum oranın genişliğini biliyorum. işte o ilk girişteki şey ne ki acaba acıyo ben de çok büyük bi acı değil ama korkuyorum girişten
bu arada sen bayaa ilerdesin ya taze gelin haberini ne zaman alırız acaba :) p...s boyutuna geldiysen bugün yarın biter bu iş inşllah
ilk başlarda bendede oluyodu cnm işte o ama zamanla geçiyo esniyo çünkü cnm git gellerini biraz uzun tut orası esner sonra cnm dairesel hareketler yap biz kendimizi kastığımız için hemen esnemiyo çünkü giriş ama zamanla egzersizlerle esnetiyoruz cnm inşalla şimdi doğru anlamışımdır cnm
ayy cnm inşallah en kısa zamnada veririm o haberi sizee inşallah biter bu kabus allahım hepimizin yardımcısı olsun cnm
sağol canım... sen hangi aşamadasın egzersizlere başladın mı
estağf. canım ben mesajımı okudum ben anlatamamışım :) yanlış anlaman normal yani o yazıdan :) tamam canım sağolasın gitgelleri uzun tutarım biraz daha. oranın nasıl genişlediğini her gün kalınlaştırdıkça farkediyorum çok ilginç bişeymiş ya :) korkuyodum parmağımı sokmaya gerçi ben ilk başlarda denedim kendi parmağımı şimdi eş parmağı yapıyorum daha rahat oluyor sanki
canım, egzersizlere başladım, bugün 4. günüm. işaret parmağını iki boğum ilerletebldm. yalnız bu aşamada parmağım içerdeyken sızı oldu, bir de çıkarırken zorlanıyrm, çok kasılmış oluyr sanırm..
olsun cnm :)) ewt cnm hergün daha iyi anlıyosun bunu nasıl genişlediğni... hele aparatı tam çıkartırken bakınca kocaman gözüküyocnm ama düzenli egzersizlerini yap sakın aksatma ben 1 gün yapıyodum 1 ay yapmıyodum erteliyodum hep ama bak 5 gündür düzenli yapıyorum sona geldim sonuncusu biraz zor ama inşallah onuda alcam bakalım yarın olur inşallah :)
canlarım ben çıkıyorum hayırlı sahurlar sizee bişiler hazırlim kocişi uyandırim ben öpüyorum sizii yarın inşallah güzel haberlerle gelirim
ani bi kalkış yaptımbence sende eş pamağı dene ben kendikendme kıyıp iktiremiyorum parmağı valla bak daha kolay oluyormuş. bende asla eşimle yapamam diyordum
bence en fazla iki haftaya kurtuluruz Allahın izniyle.. ama tabi benim şu enfeksiyon sorunum düzelirse.. şu an vajende yanma olduğu için egz yapmıyorum.. ben de sen de çok az defa egz yaptık zaten. ben de inanılmaz istekliyim ve inanıyorum.. hem bir an önce yenip bebek çalışmalarına başlamamız lazım eşim çook istiyor..
sana gelince o kadar iyi gidiyorsun ki takdir ediyorum gerçekten.. deiğim gibi en geç iki haftaya olcak bu iş inş. bi aksilik çıkarsa da bayrama kadar yenmiş oluruz inş. çifte bayram yaparız bebeğim:92::92:
selam arkadaşlar
bende 2 haftalık evliyim
evlendiğimizden 1 hafta sonra ilişkiye girebildik
ve kanamam 3 ilişkide devam etti toplam 3 defa oldu zaten
onuda tam anlamıyla olmuyor
acayip canım yanıyor her seferinde
şuan reglim dün sabah oldum
regl bitince ilişkiye gireceğimi düşündükçe kötü oluyorum canım yanıcak çünküü
ilk başlar olduğu için mi böyleyim bilmiyorum
bu acı için önerebileceğiniz jel türü bişey varmıdır acaba?