Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim senin adına, İzmir muhteşem bir şehir bence, hayatımın en güzel yıllarını orada geçirdim desem yeridir. İnşalalh orada çok mutlu olursun:))

sağol canım bende izmiri çok severim burdan da çok sıkılmıştım zaten. ben de istanbulda hayatımın en güzel iki yılıını geçirdim nişanlıyen istanbuldaydım. aileler yok sadece nişanlım ve ben vardık ne karışan ne konuşan... her gün geziyorduk ne günlerdi yaaa özlemişim

gunaydın kızlar
vajınusmus belası azımle, hırsla yapılan tabı duzenlı yapılan egzersızlerle yenılebılıyor yoksa vay tuh ben nasıl yapacam aman yarın yaparım, aksama yaparım ,hele su ıste bıtsın, hele su mısafırlerde gıtsın, bu tatılıde berbat etmeyeyım, yok esıme gıcık oluyorum, yok kaynanam benı delı edıyor,yok nerdende evlendım bu ısın olacagını bılseydım evlenmezdım, kardes kardes uyusak olmaz mı bana yetıyor ona yetmez mı dıye dıye bı de bakmıssın seneler gecmıs oluyor(butun bu bahanelerı ben hep uyguladım da ordan bılıyorum)...ben bır seneden fazladır bu baslıgı takıp edıyorum ve 100un ustunde kısı geldı buraya, hep sunu gordum sadece ve sadece azımle, hırsla, sabırla, duzenlı yapanlar en gec 2 haftaya bılemedınız 1 aya bıtırdıler bu ısı ve hatta 3 gunde yenenlerde emın olun bırden fazla kısı oldu...kendıne acıyıp duran, sureklı erteleyen, vah tuh ben napacam dıyenler bende dahıl ya cok gec yendık yada hala yenemedık...ben kendıme acıyıp, tatlı canımın derdıne dusup tam 3,5 senemı(ay olarakta 42 ay oluyor dusunun) mahvettım, kac kere bosanmanın esıgıne geldım, olması yuzde bılmem kac zayıf ıhtımalı olan cocuk ıcın aglayıp sızlandım...dedım ya 3,5 senem kendıme acımakla gectı..........nolursunuz sız bu hataya dusmeyın, oz elestırınızı yapın egzersıze basladıgı halde haftalar, aylar gecmesıne ragmen yenememıs olan arkadaslar bı dusunsunler bakalım yukardakı anlattıklarımın hangılerını yapıyorlar...lutfen bana kızmayın amacım ahkam kesmek degıl sadece ayna tutmak olanlara...su fıkırde kafanızda varsa lutfen sılın, sılkelenın kendınıze gelın benden kotusu yok , kımse benım gıbı olamaz...yok oyle bı sey emın olun herkes dıbıne kadar yasıyor bu ılletı...vajıyı yenınce goreceksınız kı evınıze resmen gunes dogmus hersey ama hersey daha bı guzel ve renklı gorunuyor...esınız, evınız, esyalarınız ve sız ve hatta kaynananız bıle

aparatla devam edebılırsın canım eger es parmagı yapmadıysan onu yapın cunku o da faydalı esının yönu bulması acısından

Ben de evlenmeden önce İstanbul' da tek yaşıyordum, tek yaşamak da çok keyifliydi. Benim ailem de burada değil, eşimin ailesi burda sadece. Burada yaşamayı çok seviyorum ben de:))

nöördünüz vajili güzeller
arada gelip size gaz verim diyorum.çünkü bu illetin acaip moralle ve gazla yenileceğini biliyorum o kadar yalakadır yani
haydi bakalım çalışmalara dewam pamuk parmaklar vajilere

canım büyük bi ilerleme kaydetmişsin bence süper... eğer kendini hazır hissediyorsan bi dene derim ama hayal kırıklığı yaşamamak için beynini tam hazırla öyle ilişkiye gir. bide benim en büyük tavsiyem şu olur ki p...si kendi elinle yerleştir ve sen altta ol o zaman daha çabuk kayıyor takıldığn yerde bekle sonra yavaş yavaş ittir.

kızlar kimse yok mu fikir verebilecek
the just sen yenmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam???

canım bak buna hazırım demeyi bekliyosan çok beklersin
yani onu bi geç çünkü bi türlü diyemiyosun.olduğun kadarıyla denemelisin.bende öyle yaptım.hazırdım değildim derken eşimin gayretiyle, ki benden fazla gayret etti tüm aşamalarında,denedik ve oldu.denemekten kaçtıkça kaçıyosun ve sonu yok bunun.yat paşa paşa müsade et eşine
bi de şu var denemeyi de giciktirdikçe uzar bu iş.çalışmalar sonrasında deneme de yapın ki yavaş yavaş ona da alıştırın kendinizi:81:

arkadaşlar dün gecede eş parmağıyla deneme yaptık. küs yaptık parmakları ve ben 2 boğumu rahat alabildim. zerre kadar acı yok :) yalnız daha sonra takılır gibi oldu bende biraz heyecanlandım zorlamayalım diye devam etmedik. bu akşam küs şeklinde tamamını alabilmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var..

hoş geldin canım.ben daha serçe parmak birinici boğum regli oldum şimdi yapamıyorum sen

hoşbulduk canım..bende işaret parmak tam aldım ama hareket ettiremedim..serçe hiç çalışmadım ama direk işaretten başladım bu ara müsayit olamadım yapamadım tembellikte var galiba..bu gün yarın regl olrm...ozamana kadar işarete geçte beraber dvm edelim ok..

cevaplarınız için teşekkürler midye ve the just
zaten eş parmağıyla yaptık cnm 2 parmak daha rahatım çünkü
git gel yaparken makas hareketi de denedikk hem küz şeklinde hem de normal şekilde ii hissediyorum ağrı acı hiç bişi yok yani
kızlar o zaman bana dua edin ok en kısa zamanda evveeettt ben de yendim diyebilmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…