- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.361
Çok sevindim senin adına, İzmir muhteşem bir şehir bence, hayatımın en güzel yıllarını orada geçirdim desem yeridir. İnşalalh orada çok mutlu olursun:))
herkese günaydıııınnnfigocum çok çok geçmiş olsun canım benim ya allah korumuş valla...
kızlar herkese günaydınnlar nasılız bakalımm
2 gündür keyfim yerinde şükür çok takılamıyorum sizin gibi ama
dün biraz geçmişi okudum yenen arkadaşlar adına çok sevindimm darısı başımıza
tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 2 gündür 2 parmakta sonuna kadar çok rahat ilerledi
çok rahat hissediyorum kendimi denemeye geçmek için ne kadar daha devam etsek daha ii olur ve neler önerirsiniz
sağol canım bende izmiri çok severim burdan da çok sıkılmıştım zaten. ben de istanbulda hayatımın en güzel iki yılıını geçirdim nişanlıyen istanbuldaydım. aileler yok sadece nişanlım ve ben vardık ne karışan ne konuşan... her gün geziyorduk ne günlerdi yaaa özlemişim
kızlar herkese günaydınnlar nasılız bakalımm
2 gündür keyfim yerinde şükür çok takılamıyorum sizin gibi ama
dün biraz geçmişi okudum yenen arkadaşlar adına çok sevindimm darısı başımıza
tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 2 gündür 2 parmakta sonuna kadar çok rahat ilerledi
çok rahat hissediyorum kendimi denemeye geçmek için ne kadar daha devam etsek daha ii olur ve neler önerirsiniz
Yenmeden yaptım ben bebişim, sen de yapabilirsin, ben de yeni yaptım:))
aybike hangi aşamadasın
kızlar kimse yok mu fikir verebilecek
the just sen yenmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam???
kızlar kimse yok mu fikir verebilecek
the just sen yenmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam???
kız senin yıldonumun ne kadar yakınmıs kac zamandır evlisin?
canım büyük bi ilerleme kaydetmişsin bence süper... eğer kendini hazır hissediyorsan bi dene derim ama hayal kırıklığı yaşamamak için beynini tam hazırla öyle ilişkiye gir. bide benim en büyük tavsiyem şu olur ki p...si kendi elinle yerleştir ve sen altta ol o zaman daha çabuk kayıyor takıldığn yerde bekle sonra yavaş yavaş ittir.
hoş geldin canım.ben daha serçe parmak birinici boğum regli oldum şimdi yapamıyorum sen