- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.281
akaycım, kullandığın jel ultrason jeli mi? Ayrıca bu ultrason jelleri sadece medikallerde mi satılıyr?
slm kızlarr bugünkü egzersizimide yaptım..dünkü aparatı birazdaha kalınlaştırdım ve onuda alabildim hepsini git gelde yaptım şimdi en son pe..s boyutuna geldim aparatı pe..s boyutunda yaptım ama onu alamadım yanmam çok oldu onun için bıraktım yani son aşamadayım artık onuda yarın alırım inşallah eğer alırsam yarım hemen arkasından pe..s deniycem ayy çok heycanlandım
yagmur2010, buseumut, qwert993 .... siz ne aşamadasınız arkadaşlar?
evet canm medikallerde satılıor bende medikalden aldım ama bi arkadaş vardı eczaneye söylemiş onlar getirttirmiş ama bulunduğun yerde medikal varsa ordan al çok ucuzda zaten ve bayaa büyük..
mihrimahh cım ben tam cesaretlenip egzersize başlamıştımki regl oldum yarın değil ama çarşamba kesin başlarım sen naptın başladınmı???
canm wallla sen baya ilerlemişsin tebrik ediorum senii ayy darısı bizim başımıza sen buhafta sonuna kadar başarırsın kesin haydi bakalım iyi haberlerini beklioruz kii halay çekelim dur ben şimdiden başlıyayım
slm kızlarr bugünkü egzersizimide yaptım..dünkü aparatı birazdaha kalınlaştırdım ve onuda alabildim hepsini git gelde yaptım şimdi en son pe..s boyutuna geldim aparatı pe..s boyutunda yaptım ama onu alamadım yanmam çok oldu onun için bıraktım yani son aşamadayım artık onuda yarın alırım inşallah eğer alırsam yarım hemen arkasından pe..s deniycem ayy çok heycanlandım
ayy cnm benimm inşallahh hepimiz en kısa zamanda başarırızz inş... en sonuncusu biraz zorluycak ama galiba beni hiç alamadım çünkü onu yarın bakalım napcm :9
1 gün yapıp baya ara veriyodum cnm yani düzenli olarak bugün 5. gün hergün birazdaha kalınlaştırıp yaptım cnmcanım, kaç gün önce başlamıştın egzersz yapmaya?
canm walla öncekileri rahat yapıosan onuda kolaylıkla alırsın kendi kendini telkin et öncekileri yaptım bunuda yapabilrim die bence öle dşünmeki rahat yapabilesin çünkü oraya artık bişey girebileceğine inandın koolay gelsin canm yapabilirsin bunna inan
akaycım, kullandığın jel ultrason jeli mi? Ayrıca bu ultrason jelleri sadece medikallerde mi satılıyr?
kızlaaaar, benim jelim bitti gibi, yarın alacğm ama bugün de yapmk istiyrm egzersz.. ne kullanablrm??*
ayy cnm benimm inşallahh hepimiz en kısa zamanda başarırızz inş... en sonuncusu biraz zorluycak ama galiba beni hiç alamadım çünkü onu yarın bakalım napcm :9
canım sen hangi aşamadasın ? nasıl gidiyor egzersizler?
herkese hayırlı sahurlar