Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben orta parmaktayım dün de bugün de aynı parmağı denedik hepsini alabildim ama bi sorum olcak girişte bi yer var mı sizde de oraya baskı yapıyo gibi sanki ilk girişte bi sorun yaşıyorum orayı geçince rahat alıyorum

ewt cnm oluyo bazen baskı olunca çıkarmıyorum hemen derin nefes alıyorum daha bi rahat bırakıyorum kendimi ıkınıyorum birazda geçiyo cnm sende öle yap derin derin nefes al verirken ittir hiçbişe hissetmiyosun ozamn :KK34:

ewt cnm oluyo bazen baskı olunca çıkarmıyorum hemen derin nefes alıyorum daha bi rahat bırakıyorum kendimi ıkınıyorum birazda geçiyo cnm sende öle yap derin derin nefes al verirken ittir hiçbişe hissetmiyosun ozamn :KK34:

yok onu yapıyorum zaten ben kendimi tam anlatamadım sanırım parmağımı ilk soktuğumda içinde bi yere takılıyo orası acıyo ilk girişte üstte hemen bi boğumluk yerde sonrası rahat zaten hiç bişey hissetmiyorum oranın genişliğini biliyorum. işte o ilk girişteki şey ne ki acaba acıyo ben de çok büyük bi acı değil ama korkuyorum girişten

bu arada sen bayaa ilerdesin ya taze gelin haberini ne zaman alırız acaba :) p...s boyutuna geldiysen bugün yarın biter bu iş inşllah

yok onu yapıyorum zaten ben kendimi tam anlatamadım sanırım parmağımı ilk soktuğumda içinde bi yere takılıyo orası acıyo ilk girişte üstte hemen bi boğumluk yerde sonrası rahat zaten hiç bişey hissetmiyorum oranın genişliğini biliyorum. işte o ilk girişteki şey ne ki acaba acıyo ben de çok büyük bi acı değil ama korkuyorum girişten

ilk başlarda bendede oluyodu cnm işte o ama zamanla geçiyo esniyo çünkü cnm git gellerini biraz uzun tut orası esner sonra cnm dairesel hareketler yap biz kendimizi kastığımız için hemen esnemiyo çünkü giriş ama zamanla egzersizlerle esnetiyoruz cnm inşalla şimdi doğru anlamışımdır cnm :KK34:

ilk başlarda bendede oluyodu cnm işte o ama zamanla geçiyo esniyo çünkü cnm git gellerini biraz uzun tut orası esner sonra cnm dairesel hareketler yap biz kendimizi kastığımız için hemen esnemiyo çünkü giriş ama zamanla egzersizlerle esnetiyoruz cnm inşalla şimdi doğru anlamışımdır cnm :KK34:

estağf. canım ben mesajımı okudum ben anlatamamışım :) yanlış anlaman normal yani o yazıdan :) tamam canım sağolasın gitgelleri uzun tutarım biraz daha. oranın nasıl genişlediğini her gün kalınlaştırdıkça farkediyorum çok ilginç bişeymiş ya :) korkuyodum parmağımı sokmaya gerçi ben ilk başlarda denedim kendi parmağımı şimdi eş parmağı yapıyorum daha rahat oluyor sanki

estağf. canım ben mesajımı okudum ben anlatamamışım :) yanlış anlaman normal yani o yazıdan :) tamam canım sağolasın gitgelleri uzun tutarım biraz daha. oranın nasıl genişlediğini her gün kalınlaştırdıkça farkediyorum çok ilginç bişeymiş ya :) korkuyodum parmağımı sokmaya gerçi ben ilk başlarda denedim kendi parmağımı şimdi eş parmağı yapıyorum daha rahat oluyor sanki

olsun cnm :)) ewt cnm hergün daha iyi anlıyosun bunu nasıl genişlediğni... hele aparatı tam çıkartırken bakınca kocaman gözüküyo :KK1: cnm ama düzenli egzersizlerini yap sakın aksatma ben 1 gün yapıyodum 1 ay yapmıyodum erteliyodum hep ama bak 5 gündür düzenli yapıyorum sona geldim sonuncusu biraz zor ama inşallah onuda alcam bakalım yarın olur inşallah :)

canım, egzersizlere başladım, bugün 4. günüm. işaret parmağını iki boğum ilerletebldm. yalnız bu aşamada parmağım içerdeyken sızı oldu, bir de çıkarırken zorlanıyrm, çok kasılmış oluyr sanırm..

bende de aynı sızı aynı yerde oluyor herhalde egzersizler ilerleyince geçer diye düşünüyorum rahat olmaya çalış aslında parmağımın içerde olduğunu hiç hissetmiyorum bile ben sen de hepsini alınca anlıcaksın. sevindim başlamana. hayırlı olur inşallah :)

olsun cnm :)) ewt cnm hergün daha iyi anlıyosun bunu nasıl genişlediğni... hele aparatı tam çıkartırken bakınca kocaman gözüküyo :KK1: cnm ama düzenli egzersizlerini yap sakın aksatma ben 1 gün yapıyodum 1 ay yapmıyodum erteliyodum hep ama bak 5 gündür düzenli yapıyorum sona geldim sonuncusu biraz zor ama inşallah onuda alcam bakalım yarın olur inşallah :)

benim de 5 gün oldu başlayalı yalnız orta parmaktayım biraz daha kalınlaştıramadım bugün biraz verimsiz geçti egzersizim inşallah ben de yarın iki parmak veya kalın bi aparatla denicem. düzenli yapmam lazım artık vaktim yok diyorum kendime 2 seneyi devirdim böyle ha geçti ha geçer diye... zamanımı boşa geçirdim... :KK59:

ani bi kalkış yaptım:KK52::KK52: bence sende eş pamağı dene ben kendikendme kıyıp iktiremiyorum parmağı valla bak daha kolay oluyormuş. bende asla eşimle yapamam diyordum:KK34:

bende oyle yendim kızlar anltmıstım.. es parmagımı o da ne asla oyle sey our mu ya ne iğrenc diyodum :KK1: ama baktım olmus sonra denedi bi baktım aa oda olmus :KK1: smdi yeniyim ama hala once es parmagı sonra deneme yapıoz :KK1:

kendi basıma fitil bile verseler hala sokamam esime solerim sok sunu diye :KK1:

bence en fazla iki haftaya kurtuluruz Allahın izniyle.. ama tabi benim şu enfeksiyon sorunum düzelirse.. şu an vajende yanma olduğu için egz yapmıyorum.. ben de sen de çok az defa egz yaptık zaten. ben de inanılmaz istekliyim ve inanıyorum.. hem bir an önce yenip bebek çalışmalarına başlamamız lazım eşim çook istiyor..
sana gelince o kadar iyi gidiyorsun ki takdir ediyorum gerçekten.. deiğim gibi en geç iki haftaya olcak bu iş inş. bi aksilik çıkarsa da bayrama kadar yenmiş oluruz inş. çifte bayram yaparız bebeğim:KK74::92::92:

kızlar bencede bu hızla giderseniz 2 hafta bile surmez. emin olun egzersiz sayesinde basarıyo gerceken insan.oraya o giriyosa buda giirer diyosun ve biraz merak biraz cesaret bi bakıosun olmus. hadi bakalım gorucem sizi..akayy,yağmur,akbice,
albune ve ismini hatırlayamadıgım egzersizini aksatöadan devam eden herkes..

Tembel tenekelik yapanlarada ornek olsun :KK47:.. egzersize hemen baslayın nolur goreceksiniz herşey duzelmiş..:KK19:

selam arkadaşlar

bende 2 haftalık evliyim

evlendiğimizden 1 hafta sonra ilişkiye girebildik

ve kanamam 3 ilişkide devam etti toplam 3 defa oldu zaten

onuda tam anlamıyla olmuyor

acayip canım yanıyor her seferinde

şuan reglim dün sabah oldum

regl bitince ilişkiye gireceğimi düşündükçe kötü oluyorum canım yanıcak çünküü

ilk başlar olduğu için mi böyleyim bilmiyorum

bu acı için önerebileceğiniz jel türü bişey varmıdır acaba?

Canım reglin bittikten sonra eşinle 4-5 gün ilişkiye girme.Muhtemelen tahriş olmuşsundur. Ben fito krem kullanıyorum tahriş durumunda. Günde 3-4 defa vajen içine parmakla sürüp yediriyosun. Eşinin girerken ki açısı çok önemli eğer çok dik ve sert girerse duvarlara çarpacağı için tahrişi artırı.r

X