- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.221
saol canım gerçekten bana cesaret verdin bende kendi pparmağımla yapmakta çok zorlanıorum ,gerçekten yapabilcekmiyim bilmiorum ama kesinlikle denicem
sende dene yapabilirsin ben bile bukadar korkarak yaptıysam inan herkes yapar. allahın izniyle tamamen kurtulacağız inanıyorum ben sende inan. birde ilerledikçe kendine güveninde geliyor
amin canm işallah hepimiz kurtulcaz bu dertten
Canım bak be nde parmak alamamıştım, o yüzden aparatla çalıştım. Sen de aparatla çalışmayı deneyebilirsin. Aapratla alıştıkça parmak alabilir hale geldim, hatta şu an işaret parmagımın ve orta parmagımın tamamını alabiliyorum. Parmak egzersizi yapamayan arkadaşlar, apartla başlayabilirsiniz. Ben de sizdenim:)))
nolsun canm yaa öle boş boş oturuorum evet kesinlikle regl bitince denicem sana güveniorum bak ona göresen neler yapıosun bakalım??
hiç valla bissürü iş var yapılcak beni bekliyo bilgisayarın başından kalkamıyorum valla oruçla birlikte iyice zor oluyorakşam olsada iftarı açıp hemen egzersize başlasam diyorumm
hiç valla bissürü iş var yapılcak beni bekliyo bilgisayarın başından kalkamıyorum valla oruçla birlikte iyice zor oluyorakşam olsada iftarı açıp hemen egzersize başlasam diyorumm
wayy cesarete, isteğe bak sen helal sana bee yürü kızım kim tutar seniiyaa ama benide sabırsızlandırıosun şu regl bitsede bende başlasam da seni geçsem diorum artık yaniii
wayy cesarete, isteğe bak sen helal sana bee yürü kızım kim tutar seniiyaa ama benide sabırsızlandırıosun şu regl bitsede bende başlasam da seni geçsem diorum artık yaniii
hadi bakalımm
selam kızlar nasılsınız masallah egzersızler hızlanmıs halaya az kaldı galıba albunea ozellıkle senden bu gunlerde haber gelecek gıbı
ben geldimmmmmm kıslarrr nee örüonuzzzzzz
yaa gerçekten eş parmağı dahamı kolay ben kendi parmağımla yapana kadar yarım saat geçti oda sadece 1boğum alabildim sonrada regl oldum zaten:18::18:
demek istediğim eş parmağının kolay olması değil cnm.kendin acı hissedince bırakırsın ama eşinle çalışırsanız hem kendi dışından bişeyi kabul etmeye alışırsın hem o daha cesaretli olacaktır.kendin cesaret edemezsin.mutlaka eşinle düzenli çalışın.korksan istemesen bile.evet itici oluyo ama alışmanız için şart.ben istemeye istemeye önce günde 1 sonra 2 derken bi gün denememizde oluverdi tamamen kurtuldum
Kızlar benim tarafımda bir iyi gelişme daha var, kociş benle doktora gelmeyi kabul etti, ama ben ynie batırdım herseyi az önce
Yine alıngan, sinili tarafım tuttu, cıngar cıkardım napıcam ben boyle ya(((
Valla özümcüm ben şu an ciddi alnamda başıma çorap örmekteyim. Kocişin tepesini attırdım gereksiz trip ve kaprisle((
demek istediğim eş parmağının kolay olması değil cnm.kendin acı hissedince bırakırsın ama eşinle çalışırsanız hem kendi dışından bişeyi kabul etmeye alışırsın hem o daha cesaretli olacaktır.kendin cesaret edemezsin.mutlaka eşinle düzenli çalışın.korksan istemesen bile.evet itici oluyo ama alışmanız için şart.ben istemeye istemeye önce günde 1 sonra 2 derken bi gün denememizde oluverdi tamamen kurtuldum
ayy canm işallah bende hepimizde tamamen kurtuluruz, anladım demek istediğini cesaretlendm walla olcak bu iş artık yanii
albuneaa cım sen neden doktora gitmek istiosun ??egzersiz yapıosun anladığım kadarıyla..kocaya cıngar çıkarma konusunu takma kafana bende öyleym adam işteyken bile arayıp sorun çıkarıorum oda bana diio senn psikolojin bozulmuş walla, oyüzden üstüme gelmio bende rahatlıkla cıngar çıkarabiliorumbak yaa ağlancak halime gülüorum ama napabilirim hakkaten psikolojimiz çok kötü etkilenio
Canım ben parmak egzersizlerini vs. yapamadıgım için çıkış yolu bulamayınca doktora gitmeye başladım 1 ayı geçti neredeyse, aa eşim doktora benle beraber gelmeyi kabul etmemişti, tek gidiyordum. Ben doktorda egzersiz yapmaya başladım, ilk o korukuyu aştım, şimdi hem doktorun egzersizlerini, hem de burada arkadaşların anlattıklarını yapmaya çalışıyorum. Doktorla başlayabildim ben egzersizlere. Benim de psikolojim çok kötü, ben hiç öyle gergin, agresif bir ideğildim ama şimdi sürekli siniri sürekli gerginim, kocişin burnundan getiriyroum benle ilgilenmiyosun diye, oysa adam evde yemegimi yapıyo, sahurumu hazırlıyo. Arasıra güzel sofralarvs. hazırlıyo benle ilgileniyo, ama sürekli kafamın içinde benle ilgilenmiyo diye ınlıyo. Delirecem ben, ama bugun çok ileri gittim galiba buseoumtcum, sen benle ilgilenmiyosun ev iterketcem dedim ama küpelere bindi. Benle dogru düzgün konuşmuyo şimdi43:
[/COLOR]
albuneeeeeeee albuneeeee tam sopalıksınnnnbi yerden yapıorsunnnn bi yerden yıkıorusunnn adamın huyunaa gideceksinkiii gelecek psikiyatriyeee ben psikiyatriye gittimdee eşime olan davranışlarım bile değiştiii o değiştimi anlıyınca çabaladığımı anlayınca oda değişmiştiii......sennn bi yerden yapıon bi yerden yıkıonnnnn git özür dilee gönlünü al hemenn inan evlilik sevgili hayatı gibi değil ..evlilikte kırılanları sonradan toparlamak çok zorrr......git gönlünü al hemennnn
Canım ben parmak egzersizlerini vs. yapamadıgım için çıkış yolu bulamayınca doktora gitmeye başladım 1 ayı geçti neredeyse, aa eşim doktora benle beraber gelmeyi kabul etmemişti, tek gidiyordum. Ben doktorda egzersiz yapmaya başladım, ilk o korukuyu aştım, şimdi hem doktorun egzersizlerini, hem de burada arkadaşların anlattıklarını yapmaya çalışıyorum. Doktorla başlayabildim ben egzersizlere. Benim de psikolojim çok kötü, ben hiç öyle gergin, agresif bir ideğildim ama şimdi sürekli siniri sürekli gerginim, kocişin burnundan getiriyroum benle ilgilenmiyosun diye, oysa adam evde yemegimi yapıyo, sahurumu hazırlıyo. Arasıra güzel sofralarvs. hazırlıyo benle ilgileniyo, ama sürekli kafamın içinde benle ilgilenmiyo diye ınlıyo. Delirecem ben, ama bugun çok ileri gittim galiba buseoumtcum, sen benle ilgilenmiyosun ev iterketcem dedim ama küpelere bindi. Benle dogru düzgün konuşmuyo şimdi43: