Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bikaç gün içinde yenemezsin diye bişey yok ki.. benim şu an o sorunum olmasa gerçekten o kadar istekliyim ki egzersize.. egz süresini uzun tut, 2 günde yapacağını 1günde yap ne var ki.. doktora gidenler 2 günde nasıl çözüyor onları düşün.. bütün aparatları ard arda yapıyolar.. ama biz burda kendimize çok süre veriyoz işimize geliyo, bugünlük egzersizim bitti diyoz ondan uzun sürüyo.. hadi kıss yen şunu hemen de yap o zaman bebişini bu ay..

haklısın aslında bi adım gidince hemen bitiriyoruz ard arda yapabilirz aslında yarın bi denim bakim cnm... ayyy inşallahh cnm yaa inşallahh bayrama bebişlerimizle girerizz ayy düşüncesi bile heycanlandırıyo insanıı

tatlım ben çıkıyorum sahur vakti geldi artık yemek hazırlim öpüyorum seni çok kendine iyi bak geçmiş olsun bu arada düzelir biran önce inşallah cnm

inşallah hem yenicez hem de bebiş yapıcaz tatlımm.. hem de kısa bir süre içinde.. çünkü artık inanıyoruz ve başladık.. şimdiye kadar yapamadıysak ertelemekten oldu hep.. artık ertelemek yok yakında zafer bizim ve bütün isteyenlerin olsun

Günaydın hatunlar:))))
Arkadaş, oku oku oku bitmiyor yahu, ne kadar çok mesaj birikiyor böyle haftasonları:))) Nasılsınz bakalım, inşallh bugün iyi haberler vardır:))

günaydın fıstıklar henüz geçmişi okumadım şimdi gidiyorum okumaya umarım gelişme kaydededen olmuştur yoksa ceza var :)))

Thejust ben ne kadann iyi bir öğrenciyim biliyomusun, inatla egzersiz yapmaya devam etmekteyim :)) Geçen hafta femolub aldım egzersizlerde denemek için, valla iyiki de almışım, çok işe yaradı, p...s boyutundaki aparatla çalışabiliyorum artık, 2. gün bir önceki güne oranla daha da rahattı :)) farkettim ki egzersizleri sıklaştırdıkça, kaslar da gevşiyor ve rahatlıyor. Allah' ım inşallah bitmesi çok yaknıdır bu derdin :))

ya iki gün girmiyoz nete geçmişi okumakla bitmiyo.oku oku nereye kadar yani bu arad ben egzersiz falan yapamıyorum. zaten reglide oldum bahanemde çıktı poff

kızlar ben sizlerden umutluyum hayırlı haberlerinizi alıcam inşallah ben bile yaptım diyorum daha ne olsun. bi kere başarınca gerisi geliyor. biz başardığımız günden beri hergün ara vermeden yaptık. ne acı ne bişi hiç bişi kalmadı artık farklı pozisyon denemeye başladık o kötü günler geride kaldı boşa harcamışım megerse. yani demem o ki siz de yenince diyeceksiniz bumuşmu diye ondan hiç ara vermemek lazım biran önce halletmek lazım bayrama çifte bayram yaparız artık. aybice bi boğum aldıysan ittirmeye devam et önemli olan girmesi girdikten sonra bir iki üç boğum rahatlıkla alıyorsun o yüzden tek boğumda kalma bence. albunea sende artık sona doğru geliyorsun:) ilk pozisyonunuz bence sen altayken olsun o zaman çok rahat giriyor yolunu hemen buluyor hem kontrol yine sende oluyor kendin yerleştiriyorsun bence alttayken dene tabi sen bilirsin ama rahat oluyo canım.

albunea'ya az kaldı inş oda tez vakitte yener sonrada ben.ama varya bende hep laf hep laf. icraata geçebilsem evet daha birinici boğumdaydı şimdi bi hafta beklicem

günaydın kıslarrrrrrrr albuneeee annemmmm seninde yenmene çooookkkkk az kaldııı ...üstünden tonlarca yükü attın geriye çok az kaldıııı aferin kıs sanaaa

Aybice' cim, inan bana egzersizleri yaptıkça rahatlayacaksın. Parmak egzersizi yapamayan ben, dün artık iki parmagı tamamen aldım, yetmezmiş gibi, giriş kaslarını gevşetmeye yönelik egzersiz yaptım parmaklarımla
Aştım kendimi valla Ben yapamayacağımı anladığımda, zorluyoru kendimi, bundan da tahriş olabilirm sanırsam.Tahriş oldugumda bile krem sürerken 1 parmakla başlayıp, iki parmakla sürmeye devam etmeye çalışıyodum, tembelleşmesin kaslar diye.Kayganlaştırıcı epey kolaylaştırdı işimi de. Bu haftaboyunca egzersiz yapıcam iyice alışmak için, haftasonu da doktora gitmeyi planlıyorum artık umarım son gidişim olur:)

Demem ofur ki, tembellik etme egzersizlerini mutlaka yapmalısın, sorunun anahtarı onlar da, gözüm de üzerinde

günaydın kıslarrrrrrrr albuneeee annemmmm seninde yenmene çooookkkkk az kaldııı ...üstünden tonlarca yükü attın geriye çok az kaldıııı aferin kıs sanaaa

Sağol özüm'cüm:)) Valla inatla yapıyorum ya, ne keçiymişim ben :)))) Femolub çok işe yaradı ama haftasonu, iyi ki almışım. Lakin, bir şişe 2 günde bitti, bugün gidip ultrason jeli alıcam

Hepsi sizlerin desteği sayesinde, çok teşekkür ederim sizlere:))

vallaa canım gaza geliyorum ama nam o annda yine yapamıyorum.neyse bakalım geçsin şu haftada tekrar başlıcam .sende bu hafta kesin doktor olayını bitirisin inş haftaya yeni gelin sen olusun senin halayını çekeriz

Ayy, İnşallah canım ya. Artık bitsin bu dert. Her ne kadar kendimi kontro letsem de iyice alıngan oldum, kocamı nher sözüne her imasına alınımoyurm, olur olmadı kıskançlıklar yapıyorum, huzursuzum, kendimi tanıyamaz oldum. En çok da olsun bitsin ve ben bu ruh halinden kurtulayım diye istiyorum:)))

günaydın kızlar... haftasonları vajinismusu yenmek için en ideal dönemdir :). var mı aranızda bunu başaran?

Ah be güzelim bence Ramazan döneminde tam tersi malesef ((( Haftaiçi iş vs derken olmuyo, haftason uda iftar misafirleri, misafri gidince zaten durum pert:)) O saatten sonra da egzersiz yapmaya bile derman kalmıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…