- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.261
selam arkadaşlar
bende 2 haftalık evliyim
evlendiğimizden 1 hafta sonra ilişkiye girebildik
ve kanamam 3 ilişkide devam etti toplam 3 defa oldu zaten
onuda tam anlamıyla olmuyor
acayip canım yanıyor her seferinde
şuan reglim dün sabah oldum
regl bitince ilişkiye gireceğimi düşündükçe kötü oluyorum canım yanıcak çünküü
ilk başlar olduğu için mi böyleyim bilmiyorum
bu acı için önerebileceğiniz jel türü bişey varmıdır acaba?
memlekete annecıgıme babacıgıma gıdıyorum canım cokta mutluyum yanışu vajıyıde aşıp gıtsem tadından yenmıcek ama halım yook ekmek hıc yemıyorum canım yemegıde fazla kacırmıyorum ama tembellık cokuyo işte
cnm oncelıkle hayırlı olsun EMLA krem kullanabılırsın eger kendını kasmıyosan uyusturur rahat gırersın ılıskıye...
tembel seninormaldir aslında ya iftardan sonra.. ne güzel canım ben geldim sen gidiyosun memlekete..ama orda internet var mı yaa, olsa da giremezsin ki evindeki gibi rahat off
beklesen iyi olur demişinya canım yanma geçti gibi, egzersizi yapmam lazım artık..
bak şimdi başlamazsan 2ay daha beklicen ona göre.. kendini düşünmüyosan eşini düşün tatlım yazık adama, hemen başlayalım yine kaldığımız yerden
canım hemen emlaya alışmasın, daha yeni evli ve 3 kez ilişki yaşamış.. jel istediğine göre, jelsiz yapmış galiba.. belki de sorunu sırf ondan.. ultrason jeli alsın, onu tavsiye ediyolar. bendeki de lubricant ty&ja jel. çok memnunum.
ya ınternet sorun degılde dedıgın gıbı rahat gıremem bırı gorur falan dıye korkarımvalla haklısın canım ya eger halledemezsem 2 ay daha beklemek zorunda kalıcam tmm cnm baslayalım egzersızlerımıze ama yarın baslayalım olmazmı banyo yapacak halım yok valla ıstersen sen bugece basla bende senden örnek alayım yarın kesın baslarım valla bakkk
tabi o da olabılır ben onu kullandım ıyı uyusturuyor canının yanmaması ıcın tabı kasılma oldugu ıcın bı faydasını goremedım o ayrı
uyuşmuş bir şekilde sırf eşin için ilişkiye girmek iyi değil ki canım..makine gibi tıpkı.. bu topikte emla çok tavsiye edilmiyor aslında.. çünkü bırakmak zor oluyor.. jel, ıkınma, nefes egzersizi, kegel falan tavsiye ediliyor..
tamam olur.. ama sana bi haberim var.. ben de her egzersizden sonra gusül abdesti aldım şimdiye kadar.. ama geçen gün burda nazlı gerek yok dedi ben hiç abdest almadım yaparken dedi.. yok dedim gerekli diye biliyorum dedim.. bi araştırdık ilmihallerden, parmak sokulduğunda zevk almadığın sürece gerek yokmuş abdeste.. hatta google'a da yaz internette de var açıklama. ama bu msjımı okuyanlar yine de kendileri araştırsınlar..
arkadas canının yandıgını soyledı jelın bı faydası olacagını sanmıyorum ama dedıklerın mantıklı
cnm bende sımdı arastırdım evet gusul gerekmıyormus ama kendı adıma konusayım parmak egzersızı yaaptıgımda zevk almasamda akıntı gelıyor buda bence abdestın alınmasını gerektırıyor ben banyosuz dolasmam egzersızden sonra helekı ramazandayız orucumu tehlıkeye atamam gercı cunupken oruc tutulabılıyormus ınsanın kafasını karıstırıyorlar ya napacagımızı sasırdık valla bu hocalar yuzunden
akıntı değil canım zevki esas alacaksın..ben bayağı araştırdım eşimle birlikte. ömer nasuhi bilmen'den ve daha birkaç ilmihalden daha baktık.. orucun da gusül ile ilgisi yok tatlım evet. ama tabi sen kendin bilirsin nasıl için rahat ediyorsa öyle yap bebeğim
yanı kaynaklar saglam dıyosun cunupkende tutabılıyormuyuz yanı sen banyo ısını napıyosun pekı ramazanda herdefasında yapıyomusun cnm
canım cünüpken tutabiliyomuyuz derken, uykuda ihtilam olma meselesine deniyor ki oruca zarar vermez, gidip gusledip devam edersin.. ama parmak soktuğunda zaten cünüp olmuyosun diyo kaynaklar.. yine de ben yük almak istemem üstüme.. ben bir boğum parmak girdiğinde gusletmek gerekir diye biliyodum, meğer parmak girdiğinde oruç bozulmasıyla karıştırmışım, aklımda öyle kalmış.. yani zevksiz hele hele de tedavi için parmak sokmak gusletmeyi gerektirmiyor araştırdıklarımıza göre. hatta şöyle bişey bile var erkekten mesela meni gelse durup dururken şehvetsiz meni, o bile guslü gerektirmiyormuş.. gusül için zevk, şehvet gerekiyormuş tatlım.. ama üstüne basa basa söylüyorum: herkes kendi araştırsın, vebal almak istemem. bu konuda yetkim yok fetva veremem
anlıyorum canım tabıı herkez arastırsın kımseyı vebal altında bırakmayalım Allah korusun... ee baslıyomusun bu gece egzersızlere bakayım hıııııı
evet canım başlıyorum inşallah bu gece.. artık ertelemekten yoruldum.. zaten evde yalnızım ben Ramazan ayında geceleri eşim yok..
sen de yarın başlıyosun ama söz mü:13:
söz canım yarın baslıyorum sımdı cıkmak zorundayım yarın egzersız haberlerını alıcam tmm mı banada moral ve ıstek olur cok cok cok optum yarın gorusmek uzere
canım hemen emlaya alışmasın, daha yeni evli ve 3 kez ilişki yaşamış.. jel istediğine göre, jelsiz yapmış galiba.. belki de sorunu sırf ondan.. ultrason jeli alsın, onu tavsiye ediyolar. bendeki de lubricant ty&ja jel. çok memnunum.