Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar bende dün tembellik edip yapmadım egzersizi. işaret parmağını 6 cm felan alıyorum ikinci denemede. bu akşam bakalım inş. yaparım tamamı alırım. bide bu kas egzersizini hangi sıklıkla yapıyorsunuz. oturarakmı yapılıyor ayaktamı.. kas egzersizi için en uygun pozisyon nasıl olmalı..
kası sıkarkenmi parmak sokulmalı gevçetirkenmi .. bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

giriş kaslarını gevşetmeye yönelik egzersiz nasıl yapılıyor banada tarif edermisin.. çok ihtiyacım varda..

canım benim ya tebrik ederim 1 gün gelmedim valla baya yol katetmişsin..dvm et bööylee..canım ya 2 gün yoktm evde benim egzersiz kaldı çok istiyorum egzersiz yapmayı ama fırsatım olmuyo bugün yarında kırmızı kart yicem sanırımı 1 haftada öyle geçer heralde peh peh peh:44::44:

Güzelim, ncelikle aparatla gir-çık yapıyorum, ki kaslar baskı hissine alışsın. Bir de doktor bişey söylemişti, iki parmak girdiğimde parmaklarımı hafifçe geri çekip, parmaklarımı açıp kapatıyorum.

ilgin için tşkrler giriş te takılıyorum sanki aşılmaz bir duvar var olmuyor bir türlü psikolojim okadar kötu oldukı anlatamam çocuklarıda çok seviyorum herkes soruyor neden yok artık 5 sene oldu bir çocuğu sevemez oldum insanlar bana acıyarak bakıyor çocuğumun olmadığı düşünerek çokkkk kötuyum keşke ilk zamanlar hiç ertelemeseydım bu hale gelmezdım sureklı ertele ertele ha bugun ha yarın olacak zaten çocukluktan berı etrafımdakı saçma sapan laflara baktım yok yırtıyor yok oturamıyorsun çok kan gelıyor korkum o zamandan başladı offfffffffff allah yardımcımız olsun

slm canım ilgin için tşkrler ben parmak egzersınde çok itici geldi bande beyaz mum almıştım eldiven geçırıp oyle yapıyordum bayağı ilerlemiştim bununla bırlıkte denemede yapıyorduk sonuç kötü olunca artık herşeye küstüm bıraktım eşim sağolsun çok anlayışlı anlayışlı olmazsa 5 sene dile kolay o da isteksiz artık beni üzende bu zaten giletgelen jel aldım emla kremi aldım vazelin aldım kas gevşetici şurup aldım açıkcası burda ne yazıyorsa aldım valla hepsinide denedım

Olsun hepsini geride bırakıp tekrar başlama kararı almışsın. Artık düzenli bir şekilde egzersizlerini yaparsın ve yenersin inşallah.. Erkeklerdeki isteksizlik sorununun %95 oranında çözümü varmış, sen yenince eşin de ister merak etme canım.

arkadaşlar bende egzesizlere devam ediyorum artık.1 yıldır egzersiz yapamıyordum ama bir seferde hiç zorlanmadan eşimin önce küçük parmağını sonra işaret parmağını yarısına kadar aldım. dünde direk orta parmağının tamamını aldım git gelde yaptık hiç zorlanmadan girdi ne bir acı ne başka bişey hissetmedim çok şükür. orta parmağına yok bunu alamam kalın derken anlamadım bile. bu akşamda iki parmağını denemek istiyoruz. tekrar aynı parmağa dönmeden ilerliyoruz inş. biran önce kurtuluruz hepimiz. ama hala ufacık tavsiyelere bile ihtiyacım var en azından şuanda bulunduğum aşamayla ilgili ne düşünüyorsunuz iyi bir ilerleme mi ben hala inanamıyorum dha 2 güne kadar kulak pamuğunu zor sokuyordum bukadarınada çooook şükürrr.

vajinismusun zihninizdeki baskısını yok edince bu iş bitiyor arkadaşlar.çok şükür bende 6 ay sonunda kurtuldum bundan.şu an beynimde yeri yok bunun.yendikten sonra o bi türlü olmayacak gibi gelen düşüncelerden eser yok.bu tamamıyle psikolojik.ona beyninizde yer vermeyin defolup gidince sorun kalmıyor.herkesin dediği gibi ben de ' bu muymuşşş??? ' demiştim.inş kurtulursunuz en kısa zamanda

bi de o bölge alışınca gitgide açılıyo zaten.sakın açılmayacak acıyacak diye düşünmeyin.6 ayımı zehir etti ve sepetledim onu hamdolsunçeşinizle mutlaka parmak egz. çalışın.kendi parmağınızla aynı olmaz.dışardan mudahaleye açmış olacaksınız böylelikle.ve en önemlisi ümidinizi asla yitirmeyin.içime doğuyodu kısa zaman sonra kurtulcam gibi geliyo diyodum ve bu bana moral oluyodu.öyle de oldu umduğum gibi.şükürler olsun tarihe gömdüm vajiyi

işalllah canm yaa bizde enkısamanda aynen böyle konuşuruz böle şeyler duymaya ihtiyacımız var bize cesaret verio

ilgin için teşekkür ederim gerçekten insanın morale ihtiyacı oluyor. inş.bende kurtulucam anlamaya başladım zaten acı olmadığını korkulmayacak ve kolay bişey olduğunu allahın izniyle bu aşamaya kadar geldiysem bundan sonrasını da yaparım. zor olan buraya kadar gelmemdi.

saol canım gerçekten bana cesaret verdin bende kendi pparmağımla yapmakta çok zorlanıorum ,gerçekten yapabilcekmiyim bilmiorum ama kesinlikle denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…