-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.201
Aybice' cim, inan bana egzersizleri yaptıkça rahatlayacaksın. Parmak egzersizi yapamayan ben, dün artık iki parmagı tamamen aldım, yetmezmiş gibi, giriş kaslarını gevşetmeye yönelik egzersiz yaptım parmaklarımla
Aştım kendimi vallaBen yapamayacağımı anladığımda, zorluyoru kendimi, bundan da tahriş olabilirm sanırsam.Tahriş oldugumda bile krem sürerken 1 parmakla başlayıp, iki parmakla sürmeye devam etmeye çalışıyodum, tembelleşmesin kaslar diye.Kayganlaştırıcı epey kolaylaştırdı işimi de. Bu haftaboyunca egzersiz yapıcam iyice alışmak için, haftasonu da doktora gitmeyi planlıyorum artık umarım son gidişim olur:)
Demem ofur ki, tembellik etme egzersizlerini mutlaka yapmalısın, sorunun anahtarı onlar da, gözüm de üzerinde
slm kızlar bugünkü egzersizimide yapmış bulunmaktayım...parmak zor olduğu için aparat yaptım ben kaleme pamuk sardım 2 parmak kalınlığında oldu ve 5 cm falan adım yabi parmak desek hepsini aldım sayılır git gelde yaptım yarında gene biraz onla yapıcam birazdaha ilerletcem sonra biraz daha kalınlaştırcamm.. işte böle
canım benim ya tebrik ederim1 gün gelmedim valla baya yol katetmişsin..dvm et bööylee..canım ya 2 gün yoktm evde benim egzersiz kaldı çok istiyorum egzersiz yapmayı ama fırsatım olmuyo bugün yarında kırmızı kart yicem sanırımı 1 haftada öyle geçer heralde peh peh peh:44::44:
öncelikle daha önce yasadiklarini, unut. önce kendine 1.inan güven: rabbimin izniyle yapicam de. benim diger kadinlarindan neyim eksik de, bende yapabilirim de. önce korkularini endiselerini 1konusalim, nerde takiliyorsun sorun nerde basliyor 1.bunu bulalim. bunlari biliyorsak buna görede 1cevabi vardir. eger suan icinde takildigin tikandigin 1.yer varsa,yaz bunu bizde bu konuda elimizde gedigince seni rahatlatmaya calisalim, ben cevap veremezsemde yazini okuyan 1diger arkadasim mutlaka sana cevap yazicaktir.
amin canım Allah razı olsun.. çok olmuş inşallah en kısa zamanda kurtulursun.. deneme hüsran oldu diyosun ama son aşamaya gelmişmiydin, yani egzersizde p..s boyutuna gel, ondan sonra p...s denemesi yap.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, burda yazması kolay oluyor ama uygulama aşaması zor oluyor.. hiç ara vermeden egz yap canım ve o boyuta gelip kendini hazır hissedince deneme yap.. eşin nasıl davranıyor? 5 yıl uzun bir süre, hiç erteleme artık bence, yarın başlayacakmışsın.. her gün buraya yaz egzersizimi yaptım şöyleydi diye rapor ver, ben öyle yapıyordum faydası oluyor.. şimdi ben 2 parmaktayım ama enfeksiyondan ötürü yapmıyorum şu an,yaparken ben de yazıyorum iyi oluyor
slm canım ilgin için tşkrler ben parmak egzersınde çok itici geldi bande beyaz mum almıştım eldiven geçırıp oyle yapıyordum bayağı ilerlemiştim bununla bırlıkte denemede yapıyorduk sonuç kötü olunca artık herşeye küstüm bıraktım eşim sağolsun çok anlayışlı anlayışlı olmazsa 5 sene dile kolay o da isteksiz artık beni üzende bu zaten giletgelen jel aldım emla kremi aldım vazelin aldım kas gevşetici şurup aldım açıkcası burda ne yazıyorsa aldım valla hepsinide denedım
Güzelim, ncelikle aparatla gir-çık yapıyorum, ki kaslar baskı hissine alışsın. Bir de doktor bişey söylemişti, iki parmak girdiğimde parmaklarımı hafifçe geri çekip, parmaklarımı açıp kapatıyorum.
arkadaşlar bende egzesizlere devam ediyorum artık.1 yıldır egzersiz yapamıyordum ama bir seferde hiç zorlanmadan eşimin önce küçük parmağını sonra işaret parmağını yarısına kadar aldım. dünde direk orta parmağının tamamını aldım git gelde yaptık hiç zorlanmadan girdi ne bir acı ne başka bişey hissetmedim çok şükür. orta parmağına yok bunu alamam kalın derken anlamadım bile. bu akşamda iki parmağını denemek istiyoruz. tekrar aynı parmağa dönmeden ilerliyoruz inş. biran önce kurtuluruz hepimiz. ama hala ufacık tavsiyelere bile ihtiyacım var en azından şuanda bulunduğum aşamayla ilgili ne düşünüyorsunuz iyi bir ilerleme mi ben hala inanamıyorum dha 2 güne kadar kulak pamuğunu zor sokuyordum bukadarınada çooook şükürrr.
vajinismusun zihninizdeki baskısını yok edince bu iş bitiyor arkadaşlar.çok şükür bende 6 ay sonunda kurtuldum bundan.şu an beynimde yeri yok bunun.yendikten sonra o bi türlü olmayacak gibi gelen düşüncelerden eser yok.bu tamamıyle psikolojik.ona beyninizde yer vermeyin defolup gidince sorun kalmıyor.herkesin dediği gibi ben de ' bu muymuşşş??? ' demiştim.inş kurtulursunuz en kısa zamanda
bi de o bölge alışınca gitgide açılıyo zaten.sakın açılmayacak acıyacak diye düşünmeyin.6 ayımı zehir etti ve sepetledim onu hamdolsunçeşinizle mutlaka parmak egz. çalışın.kendi parmağınızla aynı olmaz.dışardan mudahaleye açmış olacaksınız böylelikle.ve en önemlisi ümidinizi asla yitirmeyin.içime doğuyodu kısa zaman sonra kurtulcam gibi geliyo diyodum ve bu bana moral oluyodu.öyle de oldu umduğum gibi.şükürler olsun tarihe gömdüm vajiyi[/QUOT
eşimle deniyorum zaten.kendi parmaklarımla yapamadım. ama gerçekten korkulduğu gibi bişey olmadığını anlamaya başladım nasıl girdiğini anlamıyorum bile hiç zorlanmadan 10 sn bile sürmedi girmesi. daha sonra içimdeyken gevşemeyi öğrendim. ilk etapta kasılan bacalarım tamamen gevşedi ve bu sefer ıkınmama gerek kalamdan birazdaha ilerledi ve gitgel yapabildik. bu aşamaya kadar herşey kolaydı inş. 2 parmaktada böyle olur bi aksilk çıkmazsa bu akşam deneyeceğiz.
vajinismusun zihninizdeki baskısını yok edince bu iş bitiyor arkadaşlar.çok şükür bende 6 ay sonunda kurtuldum bundan.şu an beynimde yeri yok bunun.yendikten sonra o bi türlü olmayacak gibi gelen düşüncelerden eser yok.bu tamamıyle psikolojik.ona beyninizde yer vermeyin defolup gidince sorun kalmıyor.herkesin dediği gibi ben de ' bu muymuşşş??? ' demiştim.inş kurtulursunuz en kısa zamanda
bi de o bölge alışınca gitgide açılıyo zaten.sakın açılmayacak acıyacak diye düşünmeyin.6 ayımı zehir etti ve sepetledim onu hamdolsunçeşinizle mutlaka parmak egz. çalışın.kendi parmağınızla aynı olmaz.dışardan mudahaleye açmış olacaksınız böylelikle.ve en önemlisi ümidinizi asla yitirmeyin.içime doğuyodu kısa zaman sonra kurtulcam gibi geliyo diyodum ve bu bana moral oluyodu.öyle de oldu umduğum gibi.şükürler olsun tarihe gömdüm vajiyi[/QUOT
eşimle deniyorum zaten.kendi parmaklarımla yapamadım. ama gerçekten korkulduğu gibi bişey olmadığını anlamaya başladım nasıl girdiğini anlamıyorum bile hiç zorlanmadan 10 sn bile sürmedi girmesi. daha sonra içimdeyken gevşemeyi öğrendim. ilk etapta kasılan bacalarım tamamen gevşedi ve bu sefer ıkınmama gerek kalamdan birazdaha ilerledi ve gitgel yapabildik. bu aşamaya kadar herşey kolaydı inş. 2 parmaktada böyle olur bi aksilk çıkmazsa bu akşam deneyeceğiz.
yaa gerçekten eş parmağı dahamı kolay ben kendi parmağımla yapana kadar yarım saat geçti oda sadece 1boğum alabildim sonrada regl oldum zaten:18::18:
yaa gerçekten eş parmağı dahamı kolay ben kendi parmağımla yapana kadar yarım saat geçti oda sadece 1boğum alabildim sonrada regl oldum zaten:18::18:
slm şekerim ne var ne yok bakalım.. bende eşinle daha kolay olacağını düşünüyorum bak regl bitince dene mutlaka daha kolay olacak bak
slm şekerim ne var ne yok bakalım.. bende eşinle daha kolay olacağını düşünüyorum bak regl bitince dene mutlaka daha kolay olacak bak
nolsun canm yaa öle boş boş oturuorum evet kesinlikle regl bitince denicem sana güveniorum bak ona göresen neler yapıosun bakalım??
yaa gerçekten eş parmağı dahamı kolay ben kendi parmağımla yapana kadar yarım saat geçti oda sadece 1boğum alabildim sonrada regl oldum zaten:18::18:[/QUOTE
kesinlikle daha kolay ben parmak egzesizleri itici geldiği için 14 ay geçti birtürlü başlayamadım denediysemde sadece kulak pamuğunu alabildim kendi parmaklarımı ise hiiççç alamadım. ama eş parmağıyla deneyelim dedik. 2 ayrı günde ama uğraştığımız süre ise toplam 5 dk. kısacası 5 dk içinde hiç acı hissetmeden zorlanmadn küçük işaret ve orta parmağın tamamını aldım git gelde yaptık sağa solada oynattı. inan daha kolay canım eşimin parmaklarıda ince değildir. yooo ben orta parmağı alamam dedim olsun deneyelim dedi ıkınmamı takip etti tabi ve hooop almışım bile hissetmedim bile
yaa gerçekten eş parmağı dahamı kolay ben kendi parmağımla yapana kadar yarım saat geçti oda sadece 1boğum alabildim sonrada regl oldum zaten:18::18:[/QUOTE
kesinlikle daha kolay ben parmak egzesizleri itici geldiği için 14 ay geçti birtürlü başlayamadım denediysemde sadece kulak pamuğunu alabildim kendi parmaklarımı ise hiiççç alamadım. ama eş parmağıyla deneyelim dedik. 2 ayrı günde ama uğraştığımız süre ise toplam 5 dk. kısacası 5 dk içinde hiç acı hissetmeden zorlanmadn küçük işaret ve orta parmağın tamamını aldım git gelde yaptık sağa solada oynattı. inan daha kolay canım eşimin parmaklarıda ince değildir. yooo ben orta parmağı alamam dedim olsun deneyelim dedi ıkınmamı takip etti tabi ve hooop almışım bile hissetmedim bile
sende dene yapabilirsin ben bile bukadar korkarak yaptıysam inan herkes yapar. allahın izniyle tamamen kurtulacağız inanıyorum ben sende inan. birde ilerledikçe kendine güveninde geliyor