Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozummmmmmmmmmmm kzıımız nasıl canım sen nasılsın ben memlekete geldım kaynanacıgım bana bakıyor valla cok rahatmıs boyle

iyiyiz çok şükür canımcım senide iyi gördüm maşallahhh:21: senin cinsiyet ne saman belli olcek ....kaynana selam:KK60::KK60::KK60:

kız benımkını 11. haftasında buyuk ıhtımal erkek dedı emın olmak ıcın 16. haftayı bekleyelım dedı. sonra gecen hafta yanı 13. haftası sankı kıza benzıyoe dedı bı kac dk sonra aaa surda bı sey gordum falan neyse bız en ıyısı bayramdan sonra kesın cevap verelım dedı bende ıyı dedım, canım ınan kı cınsıyet ne esımın ne de benım umrumdsa hayırlı ve saglıklı bı evlat olsun bızım ıcın onemlı olan o ama sana bı sey dıyeyım mı normalde kızlara bayılıyorum hele o gıysılerı gorunce cıldırıyorum ama hamıle kaldıgım ılk aydan berı ıcıme erkek doguyor bakalım hayırlısı cıcek mı böcük mü olacak

kız benımkını 11. haftasında buyuk ıhtımal erkek dedı emın olmak ıcın 16. haftayı bekleyelım dedı. sonra gecen hafta yanı 13. haftası sankı kıza benzıyoe dedı bı kac dk sonra aaa surda bı sey gordum falan neyse bız en ıyısı bayramdan sonra kesın cevap verelım dedı bende ıyı dedım, canım ınan kı cınsıyet ne esımın ne de benım umrumdsa hayırlı ve saglıklı bı evlat olsun bızım ıcın onemlı olan o ama sana bı sey dıyeyım mı normalde kızlara bayılıyorum hele o gıysılerı gorunce cıldırıyorum ama hamıle kaldıgım ılk aydan berı ıcıme erkek doguyor bakalım hayırlısı cıcek mı böcük mü olacak

hakkında hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah......Rabbim her nerde isteyen varsa herkese nasip etsin inşallahh...... [/B]

hakkında hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah......Rabbim her nerde isteyen varsa herkese nasip etsin inşallahh...... [/B]

amın canım amın...Rabbım kımseyı mahrum bırakmasın bız bunu yasadık ates dustugu yerı yakıyor yasayan bılır...Rabbım herkese anne baba olmayı nasıp etsın...

canım benim ya tebrik ederim :KK9::KK9: 1 gün gelmedim valla baya yol katetmişsin..dvm et bööylee..canım ya 2 gün yoktm evde benim egzersiz kaldı:KK50::KK50: çok istiyorum egzersiz yapmayı ama fırsatım olmuyo:KK50::KK50: bugün yarında kırmızı kart yicem sanırımı 1 haftada öyle geçer heralde peh peh peh:44::44:

saol cnm...sıkma canını cnm reglden sonra hemen başla ama aksatma regl dönemindede burayı oku hep gaza geliyo insan çünkü dahada çok

bu arada kıloyla aran nasıl hamılelıgın epey ılerlemıs kac kılo aldın...benım 3,5 aylık almadım hatta 4 kılo verdım dr vermeme kızıyor artık 3 aydan sonra tehlıkelı dıye. zaten kıloluyum

Canım ben parmak egzersizlerini vs. yapamadıgım için çıkış yolu bulamayınca doktora gitmeye başladım 1 ayı geçti neredeyse, aa eşim doktora benle beraber gelmeyi kabul etmemişti, tek gidiyordum. Ben doktorda egzersiz yapmaya başladım, ilk o korukuyu aştım, şimdi hem doktorun egzersizlerini, hem de burada arkadaşların anlattıklarını yapmaya çalışıyorum. Doktorla başlayabildim ben egzersizlere. Benim de psikolojim çok kötü, ben hiç öyle gergin, agresif bir ideğildim ama şimdi sürekli siniri sürekli gerginim, kocişin burnundan getiriyroum benle ilgilenmiyosun diye, oysa adam evde yemegimi yapıyo, sahurumu hazırlıyo. Arasıra güzel sofralarvs. hazırlıyo benle ilgileniyo, ama sürekli kafamın içinde benle ilgilenmiyo diye ınlıyo. Delirecem ben, ama bugun çok ileri gittim galiba buseoumtcum, sen benle ilgilenmiyosun ev iterketcem dedim ama küpelere bindi. Benle dogru düzgün konuşmuyo şimdi :KK43::-)43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canm yaa bizde böyleyiz ama sen azcık abartmışsın galiba bencde hemen git eşinin gönlünü al kızz üzmeyin kızz birbiriniziiii:KK14::KK14:

bu arada kıloyla aran nasıl hamılelıgın epey ılerlemıs kac kılo aldın...benım 3,5 aylık almadım hatta 4 kılo verdım dr vermeme kızıyor artık 3 aydan sonra tehlıkelı dıye. zaten kıloluyum

verdinmiiiii ben niee veremedimmm:KK9::KK9: heee ben kusmadım habire yedim ya ondan:KK9::KK9::KK9: kuzum 6 ayım biticek 4 kilo aldım taş çatlasa 5...şimdilik bünyeme göre iyi aldım kiloluyumm zatenn daha fazla alırım diodum ama 6 aydan sonra 2 şer 2 şer alınıomuss inşallah fazla almammmm...............76 kiloyum suan

slm kızlar epeydır ortalarda yokum cunku evde netım yoktu suan ıkı gundur net baglı sızlerle daha cok konusabılcegım ıcın mutluyum..

bugun doktora gıttım regl ım gecıktıgı ıcın hamıleyım sanmıstım ama degılmısım..ayrıca kendımı cok üşütmüşüm hep ıftarda ve sahurda cok soguk ıcıyorum sanırsam ondan...herneyseee kadın doguma gelen hamıle kadınları gorunce kendımı eksık hıssettımmm dıle kolay ıkı senem vajıyle gectı bır bucuk ay oldu yenelı ve bebıss olmadı cok kötuyum sızce kendımı cok mu hırpalıyorum bebıs dıye?

ama artıqq bende anne olmak ıstıyorummmmmmm....:KK5:

slm kızlar epeydır ortalarda yokum cunku evde netım yoktu suan ıkı gundur net baglı sızlerle daha cok konusabılcegım ıcın mutluyum..

bugun doktora gıttım regl ım gecıktıgı ıcın hamıleyım sanmıstım ama degılmısım..ayrıca kendımı cok üşütmüşüm hep ıftarda ve sahurda cok soguk ıcıyorum sanırsam ondan...herneyseee kadın doguma gelen hamıle kadınları gorunce kendımı eksık hıssettımmm dıle kolay ıkı senem vajıyle gectı bır bucuk ay oldu yenelı ve bebıss olmadı cok kötuyum sızce kendımı cok mu hırpalıyorum bebıs dıye?

ama artıqq bende anne olmak ıstıyorummmmmmm....:KK5:

canım daha 1,5 ay olmus neden kendını bu kadar yıpratıyorsun anlamadım drlar 1-1,5 sene korunmasız ılıskıden sonra sorun var mı dıye bakıyorlar, bıde vajıyı yenı yendınız daha acemılık var daha ne oldugunu anlamıyorsundur bence bu kadar kasma yoksa stresten olmaz bı sure sonra, sen sımdı evlılıgının tadını cıkar cınsellıgı ogrenmeye bak hıc keyfını bozma...evlat ozlemını yasamıs bırı olarak sana tavsıyem boyle kısa zamanda kendını yıpratma

selam arkadaşlar

bende 2 haftalık evliyim

evlendiğimizden 1 hafta sonra ilişkiye girebildik

ve kanamam 3 ilişkide devam etti toplam 3 defa oldu zaten

onuda tam anlamıyla olmuyor

acayip canım yanıyor her seferinde

şuan reglim dün sabah oldum

regl bitince ilişkiye gireceğimi düşündükçe kötü oluyorum canım yanıcak çünküü

ilk başlar olduğu için mi böyleyim bilmiyorum

bu acı için önerebileceğiniz jel türü bişey varmıdır acaba?

tatlım nasılsın? özel mesaj attım demişin, almadım ki ben.. gelmedi.. nasıl gidiyor, çok özledim:KK70:

selam canımmmm evet özel msj atmıstım ama gelmemıs ben ıyıyım gıremıyordum 2 gundur sen nasılsın ne durumdasın egzersızlerı yapıyormusun bende senı cook özledım valla:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK3::KK3::KK3::KK3::109::109::109::109::109::109:

selam canımmmm evet özel msj atmıstım ama gelmemıs ben ıyıyım gıremıyordum 2 gundur sen nasılsın ne durumdasın egzersızlerı yapıyormusun bende senı cook özledım valla:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK3::KK3::KK3::KK3::109::109::109::109::109::109:

canım benimmmm:KK16: ya sanki bana daha çok zamandır girmiyosun gibi geldi hakkaten.. benim karnım kasıklarım falan ağrıdı canım, o bölgede yanma oldu, üşüttüm mü bilmiyorum.. o yüzden egz yapmadım.. eve geldiğimden beri bi kez yaptım.. bu gece yatarken yapcam inşallah.. sen napıyosun, yapıyomusun egzersizlrini.. ya yine birlikte yapalım, olmuyo böyleeee:KK19:

canım benimmmm:KK16: ya sanki bana daha çok zamandır girmiyosun gibi geldi hakkaten.. benim karnım kasıklarım falan ağrıdı canım, o bölgede yanma oldu, üşüttüm mü bilmiyorum.. o yüzden egz yapmadım.. eve geldiğimden beri bi kez yaptım.. bu gece yatarken yapcam inşallah.. sen napıyosun, yapıyomusun egzersizlrini.. ya yine birlikte yapalım, olmuyo böyleeee:KK19:

gecmıs olsun canım evt buyuk ıhtımal usutmussundur ıdrar yollarını..eger hala yanman falan varsa egzersız yapma bu gece derım 1 gun daha gecmesını bekle canım egzersızlerdede bazen yanma olabılıyo daha cok yakmasın canını..ben ıyıyım egzersız yapamıyorum valla ıftardan sonra kendımı koltugun ustune bırakıyorum cok halsızlestırıyo benı oruc aklımdada hep egzersızler var huzursuzum ısın kotusu bayramın 3.gunu evden ayrılıyorum 1 aylıgına sehır dısına cıkıyorum esımden ayrı kalıcam yanı eger ramazanda bu ısı halledemezsem 2 ay daha ertelenmıs olacak off yaaa kendıme sinir oldum yıne:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: beraber yapalım yıne ya ne guzel yapıyorduk aksatmıyorduk bayada ılerlemıstık araya tatıller gırdı egzersızler bıttı sımdı baslamakta zor gelıyo napıcaz canım yaaa:44::44::44::44::44::44::44::44:

gecmıs olsun canım evt buyuk ıhtımal usutmussundur ıdrar yollarını..eger hala yanman falan varsa egzersız yapma bu gece derım 1 gun daha gecmesını bekle canım egzersızlerdede bazen yanma olabılıyo daha cok yakmasın canını..ben ıyıyım egzersız yapamıyorum valla ıftardan sonra kendımı koltugun ustune bırakıyorum cok halsızlestırıyo benı oruc aklımdada hep egzersızler var huzursuzum ısın kotusu bayramın 3.gunu evden ayrılıyorum 1 aylıgına sehır dısına cıkıyorum esımden ayrı kalıcam yanı eger ramazanda bu ısı halledemezsem 2 ay daha ertelenmıs olacak off yaaa kendıme sinir oldum yıne:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: beraber yapalım yıne ya ne guzel yapıyorduk aksatmıyorduk bayada ılerlemıstık araya tatıller gırdı egzersızler bıttı sımdı baslamakta zor gelıyo napıcaz canım yaaa:44::44::44::44::44::44::44::44:

sağol canım.. zaten öğrencilikten kalma idrar yolları enfeksiyonum da vardı..niye nereye gitcen ki tatlım 1 aylığına? bak hemen başalayalım bence birlikte.. iftarda ekmeği az yemeye çalış, o zaman daha dinç olursun iftardan sonra.. ben hiç uzanmıyorum bile iftardan sonra:nazar: stres yapma tatlım benim:90::90::90:

sağol canım.. zaten öğrencilikten kalma idrar yolları enfeksiyonum da vardı..niye nereye gitcen ki tatlım 1 aylığına? bak hemen başalayalım bence birlikte.. iftarda ekmeği az yemeye çalış, o zaman daha dinç olursun iftardan sonra.. ben hiç uzanmıyorum bile iftardan sonra:nazar: stres yapma tatlım benim:90::90::90:

memlekete annecıgıme babacıgıma gıdıyorum canım cokta mutluyum yanı:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:şu vajıyıde aşıp gıtsem tadından yenmıcek ama halım yook ekmek hıc yemıyorum canım yemegıde fazla kacırmıyorum ama tembellık cokuyo işte :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X