Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet öyle geçen zamana yazık bende erteleye erteleye 1 yılı doldurdum bu siteyi buldum çok şükür biçok şey öğrendim.zor ya çook zor yaşayan bilir ancak buda bizim dünyadaki imtihanımız heralde.

bende 1.5 senelikken yendim hatta 1.5 seneyide geçioduu.....ben çok zor günler geçirdim eşimlee gerçekten çok zor günlerdii boşanma derecesine gelmiştik artık.....herşeyi denedim ve en son asla yapamam dediğim parmak egsersizine kaldımmm mecburen yaptımm...eğer gerçekten kendinizz aşmak istiorsanız bu durumu parmak egsersizi şart yapılmıcak bişi değill inanın bi başlamanız önemlii hee parmak sokamam derseniz aparatlar sokun evden buldunuz ilk kulak çubuğuyla başlayın sonra rümel yani büyüte büyüte evden buldunuz aparatlarla yapın ama mutlaka hemen başlayın inanın ne kadar geç yenerseniz okadar evliliğinizz yıpranıooo biz daha yeni yeni kendimizi toparlıoruzz....ve asla başaramıcam yapamıcam demeyinnnn inanın buraya gelipte başaramadan giden yokk.....

bu alanla ılgılı o kadar cok doktora gıttımki en son gecen yıl o tv dekı unlu doktora gıttım ve sadece 1 kere bırlesme oldu o kadar

ayy inşallah inşallah:)) egzersize başladım serçe parmağı bir boğuma kadar sokuyom ama biraz sızı oluyo yapamıyom sanki daha gidecek yolu yok gibi oluyo

evet öyle geçen zamana yazık bende erteleye erteleye 1 yılı doldurdum bu siteyi buldum çok şükür biçok şey öğrendim.zor ya çook zor yaşayan bilir ancak buda bizim dünyadaki imtihanımız heralde.

evet gercekten yasayan bılır psıkolojım alt ust olddu dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorumm

bu alanla ılgılı o kadar cok doktora gıttımki en son gecen yıl o tv dekı unlu doktora gıttım ve sadece 1 kere bırlesme oldu o kadar

tv deki derken cem keçemii sakın haydar dümen demeeeeee banaaaa şok olurumm eee ne oldu birleşmeden sonraa neden devam etmediiii nasıl bi tedavi yöntemii uyguladııı....

ayy inşallah inşallah:)) egzersize başladım serçe parmağı bir boğuma kadar sokuyom ama biraz sızı oluyo yapamıyom sanki daha gidecek yolu yok gibi oluyo

kayganlaştırıcısızz yapmıorsun değilmiiii.....aslında serçe parmak okadar kolay giriokii bunuu ilerleyince diğer parmaklara geçince anlıycannn...sakın bırakma egserisiziii bak başlamak çok önemli başlamışsınnnn devamıda çok kolay olacak inşallahhh önemli olan başşlayabilmek gerisi çok kolayy...yılmaaa sakın bırakmaaa egserisizii........

ben bır kere bırlesme yasadım gercekten hıcbırsekıldecanı yanmıyo ınsanın ama su kasılmaları engelleyemıyorum ama 2 yıl sonra o anı yasamak gercekten bıraz olsun rahatlatıyo ınsanı

tv deki derken cem keçemii sakın haydar dümen demeeeeee banaaaa şok olurumm eee ne oldu birleşmeden sonraa neden devam etmediiii nasıl bi tedavi yöntemii uyguladııı....

evet haydar dumen tedavı falan uygulamadı bızı bızımle beraber 6 cıftı aynı odaya aldı 1 saat konustu ınan bu hastalıkla ılgılı pek bısey konusmadı sonra tek tek odaya aldı ılac yazdı ve yolladı eve geldık yapamadık dusunsene son care ve hemmaddı hem manevı kayıp mahvolduk 2 ay ugrastık ulasamadık sonunda oldu ama devamı gelmedıve bızımle hıc ılgenmedıler ve sımdı esım baska doktorukabul etmıyorr ınancımız kalmdı cunku

sen ilk defa buraya geliosun değilmiii ...daha öncede bi arkadaş haydar dümene gitmiştiii seninle aynı seyi yaşamıştı yazmıştııı sen değilsin yok o daha kötü bi tecrübe yaşamıştııııı ......ağlayarak kaçtık ordan demiştii....yaaa hepimizinn kötü bi doktor tecrübesi oldu ben 4 tane jinekologa muane oldum sorun varmı dieee yok değince en sonraaa etrafımdaki en ucuz psikiyatriye gittimmm...her zaman tavsiye ederim bi psikiyatriye gidin ama bu tarz doktorlara para kaptırmayınnn....eşinle aran nasıll bu doktordan sonra senmi gitmek istedin haydar dümene o muu ..ben istesem böle bi kötü tecrübe yaşasak beni çiğ çiğ yerdide eşim o yüsden sölüorum omu götürdü seni senmi istedin bu doktoru........senin suanki psikolojin daha kötü bu adama gittin için olsun sağlık olsun ne yapalım kaderinde yaşamak varmış bunuda yaşamışsınn.....o verdiği ilaçlarr sitelerde var bende almış denemiştim haydar dümenin reçetesi diee ilk zamanlar 6 aylık evli felankenn o ilaçların hepsini almıştım yapamamıştım.....

esım o kadar ıyı bır ınsankı bunu hıc sorun etmemıstr ben ıstedım gıtmek esım cekınıyo gıtmek ıstemıyo doktora cocuk ıstıyoruz olmuyo 3 yıl oldu esımecok uzuluyorum kendımı gectım...

ikinci denemeyi yapamadık henüz bugün inşallah deneyeceğiz. işaret parmağını tam aldıktan sonra orta parmağa geçebilirim inş. eş parmağı gerçekten daha kolay kendi küçük parmağımı bile alamadım. biz ıkınarak deniyoruz ozaman daha kolay ilerliyor. siz hangi aşamadasınız

"ama benim canım çok yandı eşim aniden soktu can acısıyla onu üstümden attım bi yatağa baktık hep kan olmuştu"
"bi yerde bişey yırtılmıştır kanamıştır"

arkadaşlar, lütfen artık şu tarz mesajlar yazmayı bırakalım. çok rica ediyorum.. ben kanama olmasını takmıyorum tamam, ama artık o kadar yazıldı ki gerçekten etkileniyorum..
söylemeyim dedim ama, o kadar kişi yazmaya başladı ki artık dayanamadım, lütfen artık şu kanama mevzuunda bu şekilde kan revan,yırtılma, zorlanma ,acı tarzında mesaj yazmayı bırakalım.. herkes yaşayacak değil bunları.. ama bu mesajları okuyunca yaşamayacaksan da yaşatacak diye düşünüyorum.. çok etkiliyor çünkü..ve eminim bu mesajımla birçok kişinin duygularına tercüman oluyorumdur.. incitici olmak istemem, sadece nacizane bir rica benimki..

evet kesinlikle duygularıma tercüme oluosun bende çok etkileniorum tam beynimi hazırlıorum yok diorum okadar kişi yapmış bişe olmamış ,hani olmaz diorum sonra böle şeyler görünce tekrar korkuya kapılıorum kesinlikle bunu yaşayan arkadaşa bişe demiorum oda paylaşmak istemiş belki ama gerçekten etkilenmemek benimde elimde deil zaten elimde olan bişey olsaydı şuan bu durumda olmazdım..lütfen o arkadaşta kırılmasın..ona hitaben bişey söylemiorum..bizi anladıysa eğer ne mutlu bize..

inşallah anlamışlardır evet.. Allah yardımcın olsun canım senin de..

haydi kızlar hangi aşamadasınız ..

gerçekten egz yapmayı o kadar istiyorum ki..ne kadar zor gelse de üstüne düşsem hemen halledicem gibi geliyor, sadece birkaç kez yaptım ama iki parmaktayım fakat dünden beri bi sorunum var: karın ve kasık ağrısı.. ilaçla biraz iyiyim bugün.. üşüttüm galiba.. ya da antibiyotik kullanmayı sevmediğim için önceden beri tedavi olmadığım bir idrar yolu enfeksiyonu vardı, o da olabilir.. vajen bölgesinde de yanma oluyor.. ondan yapmasam mı diyorum egzersizi düzelene kadar.. ben bu konuda çok titizim ama öğrenciyken tuvalet temizliğine dikkat etmeyen kişilerden dolayı aldım enfeksiyonu.. nasıl tedavi olucam bilmiyorum.. tedavi olunmazsa hamile kalmak da riskli.. bi önerisi olan var mı bu konuda?..

Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;

"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." (1)

Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyururlardı:
"Ağrıyan dişinin üzerine şehâdet parmağını koyup Yâsin-i şerîfin son tarafını nihayete kadar oku, biiznillah teâlâ şifâ bulur." (2)

"Sağ elini vücudunda rahatsız olduğun mahalle koyup yedi defa mesh eyle ve her meshde: "Hissettiğim bu hastalığın şerrinden Allah'ın izzetine ve kudretine sığınırım!" de. Biiznillah Teâlâ şifâ bulursun." (3)

Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz rahatsızlandıkları zaman onu Cibril tedavi eder ve: "Bismillah. Allah her hastalıkdan seni kurtarır, ve şifâ verir, hased etdiği zaman hasedcinin şerrinden muhafaza eder, her nazarı değenin nazarından seni korur." derdi.

Peygamberimiz bir rahatsızlıkları olduğu zaman Muavvizeteyn sûrelerini okur, kendi üzerine üfler ve onu eliyle üzerinden silerdi. Ve şöyle buyururlardı:
"Ey Rabbim! Beni kendi devan ile tedavi et, bana kendi şifân ile şifâ ver ve beni kendi fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl ve beni ezalarından uzak tut." (4)
"Henüz eceli gelmemiş bir hastayı ziyaret eden bir mü'min yedi defa:
"Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan sana şifâ vermesini istiyorum!" derse muhakkak afiyet bulur." (5)

(1) Buhârî, Merdâ,20; Müslim, Selâm,46.Ebû Dâvud, Tıbb, 18,19
(2) el-Câmi'u's-Sağîr.
(3) Râmuzû'l-Ehâdîs, 311 (İbn Hanbel, Müsned'den).
(4) Râmüzû'l-ehâdîs, 311 (Taberânî'den).
(5) Ebû Dâvud, Cenâiz, 8; Tirmizî, Tıbb, 32; İbn Hanbel, Müsned 1/239.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…