Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar nasılsınızz bugünkü egzersizimide yaptım banyomuda yaptım ve geldim bugün orta parmak tamamını alabildim ve git gelde yaptımmm sonrada eşimin parmağını denedikk o biraz kalın geldi benimkilere göre tombik biraz çünküü ama onuda alabildim git gelde yaptık eşimi bi görseniz nasıl mutlu oldu hadi bikere daha yapalım diyo dedim yeter bugünlük... galiba yavaş yavaş ilerliyorum dimi kızlar

aynen canım bende de böyle bişey olmuştu ama benim canım çok yandı eşim aniden soktu can acısıyla onu üstümden attım bi yatağa baktık hep kan olmuştu sevindik önce kurtulduk diye ama hala kan devam ediyo içten içten geliyo pıhtı gibi de geldi.neyse öyle uyuduk bigün bebek için dr. gittiğimizde muayene etmek istedi (edemedi tabi) öyle dudakları ayırıp baktı hala bakiresin dedi bende yok artık o kan neydi ya boşa akmadı heralde:)) söyleyince bi yerde bişey yirtılmış kanamıştır zorlamadan dedi.hala anlayamadım yani.

bende de öyle olmuştu.. ilk gece p..s biraz sokmuştuk kan geldi 2-3 gün.. bende kızllık gitti sanmıştım ama beğersem gitmedi.. doktoro gittim bende baktı kızlığın duruyo dedi ... zedelenmiş bi yer ondan kan gelmiş yani.. şunu anladıım kızlık öyle kolay kolay bozulan bişi değilmiş.. bunca yıl küçücük bişeyden bile dedirgin olurdum.. bozulcak diye acıp oraya bakamazdım bile ... şimdi parmağımı sokuyorum genede bozulmuyo bu meret..

Son düzenleme:
kız dün parmak egzersizinin ikinci kez denedim.. ilk denememde 2 cm bişi ancak sokabilmiştim soraki.. deliği felan bulamıyordum ... sizin sayenizde nasıl olduğunu öğrendim.. dün 6 cm kadar soktuk işaret parmağını... canım hiç yanmadı .. ıkınarak deliğin yerini buldum felan.. çok enterasan geldi merak ettim. ilk soktum sonra eşimi çağırdım bak oldu soktum diye sevindim... sonra onun yanında 2. kez tekrar soktum... biraz dinlendim birazda kas egzersizi yapım dedim. 15 kez felan yaptm.. bi daha deneyim dedim parmağımı bu sefer olmadı alamadım içime niye acaba canım yandı felan.. neden böyle bişi oldu ki acaba ...akşam tamamını sokmaya çalışıcam yalnız ilerleedikçe sanki bi duvar çıktı karşıma devam edemedim..

slmben yenı uyeyım bende 3 yıldır bu sorunla ugrasıyorum egzesız yapamıyorum ve sureklı ertelıyorumm ne kadar surecek bılmıyorumm bu ılletttt

slmben yenı uyeyım bende 3 yıldır bu sorunla ugrasıyorum egzesız yapamıyorum ve sureklı ertelıyorumm ne kadar surecek bılmıyorumm bu ılletttt

arkadaslar yenen varmı aramızda bu vajı yiii??? bu psıkolojıden kurtulann

slm hoşgeldinn....geçmiş olsun geçer inşallahh........3 yılda hiç mi bişi yapmadın hiç denemeniz olmadıımı.....egsersizdemi yapmadın hiçççç......doktora felan gittinmii .....bu hastalığın belli başınaa sorunu erteleme zaten kendi haline bırakıpp olur bir gün demekkk ama olan geçen zamana oluyor....

Son düzenleme:

evet öyle geçen zamana yazık bende erteleye erteleye 1 yılı doldurdum bu siteyi buldum çok şükür biçok şey öğrendim.zor ya çook zor yaşayan bilir ancak buda bizim dünyadaki imtihanımız heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…