Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar ben 1 yıldan beri bu siteye üyeyim ara ara egzersiz yaptım daha sonra bıraktım 5 yıl oldu ne yapacağımı bilemiyorum okudukça tekrar başlamak istıyorum ama deneme sonucu olmayınca psikolojıkmen kötü oluyorum ama yarından itibaren başlayacam kesin karar aldım sizden ricam desteklerinizi beklıyorum beni yalnız bırakmayın allah hepimizin yardımcısı olsun iyi geceler........

öncelikle daha önce yasadiklarini, unut. önce kendine 1.inan güven: rabbimin izniyle yapicam de. benim diger kadinlarindan neyim eksik de, bende yapabilirim de. önce korkularini endiselerini 1konusalim, nerde takiliyorsun sorun nerde basliyor 1.bunu bulalim. bunlari biliyorsak buna görede 1cevabi vardir. eger suan icinde takildigin tikandigin 1.yer varsa,yaz bunu bizde bu konuda elimizde gedigince seni rahatlatmaya calisalim, ben cevap veremezsemde yazini okuyan 1diger arkadasim mutlaka sana cevap yazicaktir.

Son düzenleme:

amin canım Allah razı olsun.. çok olmuş inşallah en kısa zamanda kurtulursun.. deneme hüsran oldu diyosun ama son aşamaya gelmişmiydin, yani egzersizde p..s boyutuna gel, ondan sonra p...s denemesi yap.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, burda yazması kolay oluyor ama uygulama aşaması zor oluyor.. hiç ara vermeden egz yap canım ve o boyuta gelip kendini hazır hissedince deneme yap.. eşin nasıl davranıyor? 5 yıl uzun bir süre, hiç erteleme artık bence, yarın başlayacakmışsın.. her gün buraya yaz egzersizimi yaptım şöyleydi diye rapor ver, ben öyle yapıyordum faydası oluyor.. şimdi ben 2 parmaktayım ama enfeksiyondan ötürü yapmıyorum şu an,yaparken ben de yazıyorum iyi oluyor

slm canım ; bencede önce bir toparlan cesaretini inancını toparla .. en başta sen inanmalısın olacağına.. ben daha önce egzersizleri bıraktığım için pişman oldum olmuyor sanıyordum meğerse başladıktan sonrasında bişey yokmuş .. en zoru başlamaktı onu aşınca devamı daha kolay geliyor inanki tekrar başla üzerine git inanarak sende çözersin kısa zamanda yenersin bu rahatsızlığı burda yenen herkes gibi..

leptobum oluyor canim özledim kiz nasilsin bebis ne yapiyor nasil gidiyor hamislik kac aylik oldun kiz.

bende özledimm hiç girmiyorsun artık. iyi gidio çok şükür arada ağrılarım falan oluyor ama doktor olur dedi. 4 buçuk ay oldu çok şükür . sen neler yapıosun ? tatile gittinizmi sanki öyle bi yazını okumuştum :44:

Arkadaşlar, üç gün önce egzersiz yapmaya başladım. ilkinde kolay oldu ancak ikinci gün sanki yerini bulamadım bir yere takılıyr, çarpıyr, ilerlemiyrdu. sanırım tam olark hangi yöne nereye doğru yapacğmı kavrayamadm. halbuki ilk denemmde kolayca olmuştu. bugün denedm yine zorlandm bulamaycğm yönünü dedm, br iki denemeden sonra baktım oldu.sonra diğer parmğa geçtm ama onu sadece bir boğum ilerletebldm

maasallah o.kadar oldumu kiz ne yapim canim zamanim evde tembel tembel oturmakla geciyor. bu ayin 27 sinde izse gidiyoz. 24.9 dönüyoz. 12.9 ve 18,9 arasi antayada tatil yapicaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, üç gün önce egzersiz yapmaya başladım. ilkinde kolay oldu ancak ikinci gün sanki yerini bulamadım bir yere takılıyr, çarpıyr, ilerlemiyrdu. sanırım tam olark hangi yöne nereye doğru yapacğmı kavrayamadm. halbuki ilk denemmde kolayca olmuştu. bugün denedm yine zorlandm bulamaycğm yönünü dedm, br iki denemeden sonra baktım oldu.sonra diğer parmğa geçtm ama onu sadece bir boğum ilerletebldm

Arkadaşlar, üç gün önce egzersize başladım. ilk gün tahmin etmediğm kadar kolay oldu. ikini gün o cesaretle tekrar denedm. ancak yapamadım. yanlış yöne doğru ilerletmeye çalışyrm sanırm.. bire yere dayanıyr, gitmiyrdu. sonra bugünkü denememde baştan yine olmadı, bir iki kez denedkten sonra ilerledi. diğer parmağa geçeym dedim, onusadece bir boğum ilerletebldm. sanki daha ilri gitmiyr.. ya da ben ilerletmektn korkuyrm.. elime bir sey değecek, huylanırm diye düşünüyrm..

maasallah o.kadar oldumu kiz ne yapim canim zamanim evde tembel tembel oturmakla geciyor. bu ayin 27 sinde izse gidiyoz. 24.9 dönüyoz. 12.9 ve 18,9 arasi antayada tatil yapicaz.

aynen bende hep evdeyim çok sıkıcı tatilde yapamadık .. 27sinde nereye gidiosunuz :44: anlamadım..
antalya da tanıdığınızmı var tam tatil yeri. güzel geçer inşallah .. benim yerimede gezin :) ben gezemiom.

tek parmak mı deniyorsun ? benimde bazen yapamadığım olmuştu başlarda alışana kadar. popo yönüne eğilimsi ittirince oluyor yukarı ittirince olmuo bide sürekli nefes alıp ver ıkınarak ittir daha kolay olur. diğeri olmadıysa olan parmağınla bence alışmaya çalış bi müddet ..

tek parmak deniyrm. dediğn gibi ittirmeye çalışıyrm.. işte ilki girince, hemencik diğerine geçmek istiyrm.. ama ilk parmağı pek hareket ettirmedm içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…