- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.121
sana özel mesas gönderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana özel mesas gönderdim
07belinayyy nerdesinn bakim yoksa yapmadınmı egzersizinii
bu kizin yazdigi hangi sayfada, bu yazi bugünemi dünemi ne zamana ait
slm arkadaşlar ben 1 yıldan beri bu siteye üyeyim ara ara egzersiz yaptım daha sonra bıraktım 5 yıl oldu ne yapacağımı bilemiyorum okudukça tekrar başlamak istıyorum ama deneme sonucu olmayınca psikolojıkmen kötü oluyorum ama yarından itibaren başlayacam kesin karar aldım sizden ricam desteklerinizi beklıyorum beni yalnız bırakmayın allah hepimizin yardımcısı olsun iyi geceler........
slm arkadaşlar ben 1 yıldan beri bu siteye üyeyim ara ara egzersiz yaptım daha sonra bıraktım 5 yıl oldu ne yapacağımı bilemiyorum okudukça tekrar başlamak istıyorum ama deneme sonucu olmayınca psikolojıkmen kötü oluyorum ama yarından itibaren başlayacam kesin karar aldım sizden ricam desteklerinizi beklıyorum beni yalnız bırakmayın allah hepimizin yardımcısı olsun iyi geceler........
Selam kızlaar
yaslandımm nasılsınn ? nasıl gidiyor hiç görüşemedik. laptopun oldumu noldu
leptobum oluyor canim özledim kiz nasilsin bebis ne yapiyor nasil gidiyor hamislik kac aylik oldun kiz.
bende özledimm hiç girmiyorsun artık. iyi gidio çok şükür arada ağrılarım falan oluyor ama doktor olur dedi. 4 buçuk ay oldu çok şükür . sen neler yapıosun ? tatile gittinizmi sanki öyle bi yazını okumuştum :44:
maasallah o.kadar oldumu kiz ne yapim canim zamanim evde tembel tembel oturmakla geciyor. bu ayin 27 sinde izse gidiyoz. 24.9 dönüyoz. 12.9 ve 18,9 arasi antayada tatil yapicaz.
Arkadaşlar, üç gün önce egzersiz yapmaya başladım. ilkinde kolay oldu ancak ikinci gün sanki yerini bulamadım bir yere takılıyr, çarpıyr, ilerlemiyrdu. sanırım tam olark hangi yöne nereye doğru yapacğmı kavrayamadm. halbuki ilk denemmde kolayca olmuştu. bugün denedm yine zorlandm bulamaycğm yönünü dedm, br iki denemeden sonra baktım oldu.sonra diğer parmğa geçtm ama onu sadece bir boğum ilerletebldm
tek parmak mı deniyorsun ? benimde bazen yapamadığım olmuştu başlarda alışana kadar. popo yönüne eğilimsi ittirince oluyor yukarı ittirince olmuo bide sürekli nefes alıp ver ıkınarak ittir daha kolay olur. diğeri olmadıysa olan parmağınla bence alışmaya çalış bi müddet ..