- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.061
selamlarrr...ben bir yılı geçti evleneli hala tık yok napcam bilmiyorm
vajinismuslu olupta normal dogum yapan var mı ,tanıdıgınız var mı ..
ben hala ılıskımde kasarım kendımı ama delı gıbı normal dogum ıstıyorum
var mı boyle durumda olan fılan ..
var olmazmıı....hiç ilişkiye girmemiş ilişki yaşamamış normal doğum yapan arkadaşımız bile var....
kasmamıslar mı kendını yanı sorun olmuyordur dımı
ben normal muayene de bıle cok kasıyorum kendımı doktorla cebellesıyorum normal dogumda ınsallah sorun olmaz dıye dıye ölüyorum su an
çok acııııııııııkkkktııııııımmmmm
Belinay bende acıktım yaaa :84:
Dün gece beni ısıran sineği önce öldürdüm sonra da üstüne Pepsi döktüm.Ve kulağına eğilip usulca dedim ki "Pepsi yaşatır seni":)
ay aynen bende öleyim rahatlıkla işaret parmagmı alıyorum çıkartırken kasıyorum takılan bişey var sankiama sen eş parmagı yapmışın anlaşılan ben onu hiç denemedim yapamam gibide geliyo:44:ürküyorum:96:
diğilmi amaaaişin komik tarafı eşim benden daha istekli egzersiz yapmaya hadi yapmıyomuyuz bu gece bişey kalmadı zaten haftaya tamamsın deyip gaz veriyo bana
mrb.kızlar dün gece bizde denedik oldu gecen olmamıştı..çok mutlu oldum..başardık galiba bu işi..sırada bebek var ama 1-2 ay zevk olayı için mi denesekte ondan sonramı düşünsek diyorum...çok sevindim paylaşmak istedim..darısı herkesin başına inşallah :)
slm kızlar evde yalnızım eşim işte evde telefonumu bulamıorum şu numarayı acil çaldırabılırmısınız zor durumdayım şuan lüTFEN 546 760 9685