Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinismuslu olupta normal dogum yapan var mı ,tanıdıgınız var mı ..

ben hala ılıskımde kasarım kendımı ama delı gıbı normal dogum ıstıyorum

var mı boyle durumda olan fılan ..

vajinismuslu olupta normal dogum yapan var mı ,tanıdıgınız var mı ..

ben hala ılıskımde kasarım kendımı ama delı gıbı normal dogum ıstıyorum

var mı boyle durumda olan fılan ..

var olmazmıı....hiç ilişkiye girmemiş ilişki yaşamamış normal doğum yapan arkadaşımız bile var....

var olmazmıı....hiç ilişkiye girmemiş ilişki yaşamamış normal doğum yapan arkadaşımız bile var....

kasmamıslar mı kendını yanı sorun olmuyordur dımı

ben normal muayene de bıle cok kasıyorum kendımı doktorla cebellesıyorum normal dogumda ınsallah sorun olmaz dıye dıye ölüyorum su an

kasmamıslar mı kendını yanı sorun olmuyordur dımı

ben normal muayene de bıle cok kasıyorum kendımı doktorla cebellesıyorum normal dogumda ınsallah sorun olmaz dıye dıye ölüyorum su an

zatennn normal ilişki yaşayan düzenli bi ilişkisi olan kadınlar bile alttan muanedeee kasım kasım kasılırr...... sen şimdiden düşünmeee bak bana ben düşünüommuuu herşeyi oluruna bıraktımmm hakkımda hayırlısı neyse o olsun ister sezeryan ister normal önemli olan bebeğin sağlığıyla annenin sağlığıı.....şimdiden düşünme bunları o zaman gelince Rabbim kolaylığını veririr...inşallah....

Son düzenleme:
Dün gece beni ısıran sineği önce öldürdüm sonra da üstüne Pepsi döktüm.Ve kulağına eğilip usulca dedim ki "Pepsi yaşatır seni":)

canım nazlı dedi ki o vajinin esneme payıdır ona takılma hatta eldivenle egzersiz yap dedi. ben de eldivenle yapıyorum zaten ama orayı o kadar kafamıza takıyoruz ki hıh şimdi acıdı şimdi acıcak diye sakin olamıyoruz halbuki vajinin içine girdikten sonra orda bi yol var gittikçe gidiyor yani :) internetten vaji resimlerine baktım açıklamalı olarak nerenin ne olduğunu falan öğrendim sonra kendimi inceledim bu beni daha da rahatlattı... sadece girişte biraz sıkıntı yaşıyorum heycanlanıyorum yani ben de aynen senin gibi belki senden daha korkak biriyim çok da huyluyum hemen gıdıklanırım falan çok çekilmez biriyim yani bu konularda :) seni falan herkesi geçerim emin olabilirsin :) ama eş parmağı alırken ben orayı hissetmiyorum ve inan içinde bişey varmış gibi olmuyo zaten parmak küçücük kalıyo içerde kendini rahat bırakırsan hiç bişey hissetmiyorsun sadece girerken heyecan yapma sakin ol eşine talimat ver dur şimdi ben deyince ıkınınca ittir falan diye bak göreceksin hiçbişey olmadığını.

senin için ve masumcat için sıradaki halay :) tebrikler kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…