- 5 Aralık 2010
- 352
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.081
çok saol cnm birr arkadaşıma faceden yazdım aradı insan evde yalnz olunca tedirgin olabılıor bazen eşim gececi hiç sevmıorum yalnızlığıı(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol cnm birr arkadaşıma faceden yazdım aradı insan evde yalnz olunca tedirgin olabılıor bazen eşim gececi hiç sevmıorum yalnızlığıı(
haklısın canım Allah yardımcın olsun bulduğuna sevindim :)
ben mesajımı silemiyorum yaa ((
günaydıın kıslarrrrr......bencede kırmızıyaa takmayınnn...ben bu vajınusmusla uğraştığım sıralar daha egsersize başlamadım sıralar eşimle deneme yapıoduk eşim artık yeter gibisinden aniden bi soktuu....benden çok kan geldiii aşırı hemdeee eşim çok korktu canın acıyomu dediii bende güldüm yooo dedimmm öle bişiki fazlasıyla kan akıoo ama canım bir gram acımıooo siliom siliom gene geliooo bu arada ben gülüommm hem seviniomm kurtuldum diee hemde gülüom bumuydu diee eşim tabii gene korkuo soruo canın acıomu diee bende yokk diommm ölee tuaf bişikii Yaradan artık kadını nasıl yaratmışsaa kan fazlasıyla var acı yok.......ben bu durumdan sonraa daha önce gittiğim jinekologa gittimmm akıntım var enfeksiyonmuyum gibisinden çatala çıktım eliiyle baktıı kızlığın aynen oldu gibi duruoo dedii o an hiç bişi demedim onaaaa indim üstümü giydim dedimkii böle bölee olduu çok kan aktıı ama canım yanmadı bayağı kan geldi dedim o neydi ozaman dedim (yani bi yerden bi acı olmalııı kızlık değilse başka bi yer yırtıldı kanadı ozaman eeee acı yokkk ne ozaman)...hımmm ozaman esnektirr dediii...esnek olsa neden kanaasın diom tabi ben içimden....neyse ben ogünden sonraaa parmak egsersizleri yaptım p....s boyutundaa aparat soktumm p....s aldım hamile kaldımm daha kan man gelmediii....kii daha bozulmamış kızlığın dmeiştiii...yani dicem odur ki kana hiç takmayın yeterki gelsindeee aaa bitii diee sevininn...
aynen canım bende de böyle bişey olmuştu ama benim canım çok yandı eşim aniden soktu can acısıyla onu üstümden attım bi yatağa baktık hep kan olmuştu sevindik önce kurtulduk diye ama hala kan devam ediyo içten içten geliyo pıhtı gibi de geldi.neyse öyle uyuduk bigün bebek için dr. gittiğimizde muayene etmek istedi (edemedi tabi) öyle dudakları ayırıp baktı hala bakiresin dedi bende yok artık o kan neydi ya boşa akmadı heralde:)) söyleyince bi yerde bişey yirtılmış kanamıştır zorlamadan dedi.hala anlayamadım yani.
senin için ve masumcat için sıradaki halay :) tebrikler kızlar...
gunaydunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeee
slmben yenı uyeyım bende 3 yıldır bu sorunla ugrasıyorum egzesız yapamıyorum ve sureklı ertelıyorumm ne kadar surecek bılmıyorumm bu ılletttt
arkadaslar yenen varmı aramızda bu vajı yiii??? bu psıkolojıden kurtulann
slm hoşgeldinn....geçmiş olsun geçer inşallahh........3 yılda hiç mi bişi yapmadın hiç denemeniz olmadıımı.....egsersizdemi yapmadın hiçççç......doktora felan gittinmii .....bu hastalığın belli başınaa sorunu erteleme zaten kendi haline bırakıpp olur bir gün demekkk ama olan geçen zamana oluyor....