- 13 Temmuz 2010
- 51
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.041
dokunulduğunda hoşuna gitmiyomu..dokun yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl masaj yapacam ki oraya anlamadım yaa... çok tecrübesizimde biraz bişiden anlamıom pek.. düşün vajinin deliğini bulamuyom yani parmak egzersizinde
günaydıın kıslarrrrr......bencede kırmızıyaa takmayınnn...ben bu vajınusmusla uğraştığım sıralar daha egsersize başlamadım sıralar eşimle deneme yapıoduk eşim artık yeter gibisinden aniden bi soktuu....benden çok kan geldiii aşırı hemdeee eşim çok korktu canın acıyomu dediii bende güldüm yooo dedimmm öle bişiki fazlasıyla kan akıoo ama canım bir gram acımıooo siliom siliom gene geliooo bu arada ben gülüommm hem seviniomm kurtuldum diee hemde gülüom bumuydu diee eşim tabii gene korkuo soruo canın acıomu diee bende yokk diommm ölee tuaf bişikii Yaradan artık kadını nasıl yaratmışsaa kan fazlasıyla var acı yok.......ben bu durumdan sonraa daha önce gittiğim jinekologa gittimmm akıntım var enfeksiyonmuyum gibisinden çatala çıktım eliiyle baktıı kızlığın aynen oldu gibi duruoo dedii o an hiç bişi demedim onaaaa indim üstümü giydim dedimkii böle bölee olduu çok kan aktıı ama canım yanmadı bayağı kan geldi dedim o neydi ozaman dedim (yani bi yerden bi acı olmalııı kızlık değilse başka bi yer yırtıldı kanadı ozaman eeee acı yokkk ne ozaman)...hımmm ozaman esnektirr dediii...esnek olsa neden kanaasın diom tabi ben içimden....neyse ben ogünden sonraaa parmak egsersizleri yaptım p....s boyutundaa aparat soktumm p....s aldım hamile kaldımm daha kan man gelmediii....kii daha bozulmamış kızlığın dmeiştiii...yani dicem odur ki kana hiç takmayın yeterki gelsindeee aaa bitii diee sevininn...
kontrolün sende olmasını istiyosan illa eşin parmağını yavaşca koyar oraya sen nefes alıp verip yavaş yavaş kendin parmağa itebilirsin kendini? ben ilk denememde öle yapmıştım böylelikle kontrol bende olmuştu..
valla kırmızı benim zerre kadar umrumda deil kızlık gitmişmi varmı yokmu ooo hiiç hiiiçç umrumda deil biranönce kurtulayım yeterrrrrr..kırmızınında canı cehennemeee
günaydın tatlım evet geç kalktım bugün uyuşuk uyuşuğum :26::26:hiç bişi yapasım yok...evet okudum canım psikolojiktir muhtemelen ama egzersiz anında kastıysan sonrasında yanma hafif acı olabilir kaslarınızı kontrol etmeye başladığınızda daha rahat olcaktır.afiyet olsun canım ama bugün yap aksatma üstünden zaman geçmesin
hoşbulduk canımevet git geller önemli her parmakta git gel de çalışın hatta içinde çember çizin elini oynatın oranın esnek olduğunu daha iyi anlarsınız.ne işi varmış kayınvalidenin ramazan ramazan sen yine gece yatmadan yap relg den sonrada devam edersin...
günaydın tatlım evet geç kalktım bugün uyuşuk uyuşuğum :26::26:hiç bişi yapasım yok...evet okudum canım psikolojiktir muhtemelen ama egzersiz anında kastıysan sonrasında yanma hafif acı olabilir kaslarınızı kontrol etmeye başladığınızda daha rahat olcaktır.afiyet olsun canım ama bugün yap aksatma üstünden zaman geçmesin
hoşbulduk canımevet git geller önemli her parmakta git gel de çalışın hatta içinde çember çizin elini oynatın oranın esnek olduğunu daha iyi anlarsınız.ne işi varmış kayınvalidenin ramazan ramazan sen yine gece yatmadan yap relg den sonrada devam edersin...
kaynım trafik kazası geçirdi çok şükür durumu iyi..onun için geldi...onlarda kalır bende fazla kalmaz zaten ama yanında bulunmamı ister..
adi_sevda
canser kullanıcısından alıntı
hiç kremsiz deneyelim dedik canım yandı sonra prezrvtf ile denedik kayganlaştırıcı sürdük pozisonlerı denedik olmadı sonra doktor masanın üzerinde deneyin demişti eşim bide öyle yapalım dedi. hepsinide alabildim hiç acımadı sadece kasıklarımda baskı hissettim...birde içeri girerken klitorise masaj olursa hiç fark etmiyosunuz bile öylesi daha rahat oluyo tavsiye ederim..2 günde bir denicez artık kremi azaltarak bakalım..
masanın üzerinde nasıl yaptınız acaba bacaklarını felan kastın mı nasıl rahat bırakabildin bacaklarını.. ben çok kasıyorumda olmuyo onun için .. biraz bilgi verirmisin lütfen..
masanın üzerinde yattım bacaklarımıda kırık şekilde yana actım yani rahat bi pozisyonmuş, kendimi bende kastığım için diğer şekillerde rahat olmuyodu bide kasmayım diye mücadele veriyodum.bu şekilde pe..is yönüde rahatlıkla buluyo..eş diğer taraftanda klitorise masaj yaparsa daha rahat oluyo..
yani 2 metrelik yatakta yapamadınııı bi karış sedye gibi yataktamı yaptın zaten anormallik bizdeee şaşırmamak lasım.....kimdi doktorun nerde bu doktor nasıl bi tedavi yöntemi uyguluoo......iyi eşin kabul ettii orda ilişkiye girme meselesineee gerçi herkes benim eşim gibi pimpiriklimiii...Allahım yaaa Arabistandayız otel odasında çıplak gezmeme kızıoduu sanki gizli kamera olacak orda çıplak dediğimde banyodan çıkıp üstümü giymem
saol bidenem bu gidişle öyle olcak zannımcaçok geçmiş olsun canımanladım olsun sen yine gece odana geçince yap aksatma
aayyy koptum biri beni baglasınn
ha haa haa sen çok yaşa emii eşim istedi zaten ama daha rahat oldu valla..netice de oldu yani önemli olanda o valla :) benim doktor süleyman üstündağ idi..o tavsiye etmişti bi çok kişi bu pozisyonda çok rahat imiş ..oldu ya gerisini önemsemiyoruz artık..
ne gülüonnnnn sen bu kadar neşeli olduna göre kaynanan sende değilll belliikiiii kulaklarını çınlatimde gelir belkiiiii
evet netice baktık bizde masaya yatağa falan değil :)..eşimde bugun aynı espiriyi yapıyodu..hemen marangoza gidip bi sedye siparişi vereyim falan diye sizdemi süloda tedavi oldunuz??
üzülerek söylüyorumki bende deil iftara alcam ama tabi burdan kalkabilirsem işlerim bile duruyo bu topik beni tembelleştirdi valla herşeyden herkesten koptum evim batık yemegim yok menü hazır deil kaynana iftara burda egzersiz yapamıyom bu halde bile gülüyosam valla bende var bi anormallik eşimlede gerildik akşam bu halim hiç hayra alamet deil