Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla kırmızı benim zerre kadar umrumda deil kızlık gitmişmi varmı yokmu ooo hiiç hiiiçç umrumda deil biranönce kurtulayım yeterrrrrr..kırmızınında canı cehennemeee

denicem bakalım onuda umarım olur..ama rahat kafayla evde biri varken konsantre olamam...

valla kırmızı benim zerre kadar umrumda deil kızlık gitmişmi varmı yokmu ooo hiiç hiiiçç umrumda deil biranönce kurtulayım yeterrrrrr..kırmızınında canı cehennemeee

aynennnnn canım kesinlikle sana katılıorum kırmızının canı cehennemeee hiç ama hiççç umrumda deillll yeterki bitsin bu çile biranöncee

kaynım trafik kazası geçirdi çok şükür durumu iyi..onun için geldi...onlarda kalır bende fazla kalmaz zaten ama yanında bulunmamı ister..

Son düzenleme:

kaynım trafik kazası geçirdi çok şükür durumu iyi..onun için geliyo...onlarda kalır bende fazla kalmaz zaten ama yanında bulunmamı ister..

yani 2 metrelik yatakta yapamadınııı bi karış sedye gibi yataktamı yaptın zaten anormallik bizdeee şaşırmamak lasım.....kimdi doktorun nerde bu doktor nasıl bi tedavi yöntemi uyguluoo......iyi eşin kabul ettii orda ilişkiye girme meselesineee gerçi herkes benim eşim gibi pimpiriklimiii...Allahım yaaa Arabistandayız otel odasında çıplak gezmeme kızıoduu sanki gizli kamera olacak orda çıplak dediğimde banyodan çıkıp üstümü giymem

aayyy koptum biri beni baglasınn

ha haa haa sen çok yaşa emii eşim istedi zaten ama daha rahat oldu valla..netice de oldu yani önemli olanda o valla :) benim doktor süleyman üstündağ idi..o tavsiye etmişti bi çok kişi bu pozisyonda çok rahat imiş ..oldu ya gerisini önemsemiyoruz artık..

heee doktorun bizim sülümanmışş demekk yaniii önemli olan olmasııı ne demişler haticeye değil neticeye bak dieee bende bi daha vajinusmuslu olursam eve sedye alcam demekki bize 2 metrelik yatak fazla geniş gelioooo

ne gülüonnnnn sen bu kadar neşeli olduna göre kaynanan sende değilll belliikiiii kulaklarını çınlatimde gelir belkiiiii

üzülerek söylüyorumki bende deil iftara alcam ama tabi burdan kalkabilirsem işlerim bile duruyo bu topik beni tembelleştirdi valla herşeyden herkesten koptum evim batık yemegim yok menü hazır deil kaynana iftara burda egzersiz yapamıyom bu halde bile gülüyosam valla bende var bi anormallik eşimlede gerildik akşam bu halim hiç hayra alamet deil

evet netice baktık bizde masaya yatağa falan değil :)..eşimde bugun aynı espiriyi yapıyodu..hemen marangoza gidip bi sedye siparişi vereyim falan diye sizdemi süloda tedavi oldunuz??

evet netice baktık bizde masaya yatağa falan değil :)..eşimde bugun aynı espiriyi yapıyodu..hemen marangoza gidip bi sedye siparişi vereyim falan diye sizdemi süloda tedavi oldunuz??

aynı espiriyi eşindemi yaptııı hehehhehehe yok ben sülümana tedavi olmadım kendim egsersiz yaptımmm........

al bendende okadar bir sürü işimm duruooooo kim yapcak ben ama oturuom burdaaa ....hadi hep baraber bismillah diyelimm islerimizeee girişelim bitince gelelimmm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…