- 28 Temmuz 2011
- 371
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.961
hala inanamıyorum çünkü girip girmediğine emin değilim ama kociş girdi bitti diyor ama kırmızı yok yenen arkadaşlar sizde böyle oldumu acaba
canım tebrik ederim girip girmediğine nasıl emin olamıyorsunuz ben de onu merak ettim :) sakıncası yoksa... hissedilmiyor mu?
hala inanamıyorum çünkü girip girmediğine emin değilim ama kociş girdi bitti diyor ama kırmızı yok yenen arkadaşlar sizde böyle oldumu acaba
tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesin daha inanamazsın insan öyle oluyor durmadan eşine sorarsın adam bıkar artık
yazdıklarıma mutlaka birileri cvp yazıcaktır ilk denemeden sonra gene aynı şekilde oluyor değilmi yani tekrar olmaması gibi bir durum yoktur sanırım çünkü eşim beni dr getirmek istiyor ama ben istemiyorum istemediğim içinde bu gece tamamen aldım ama tekrar denemede gene eskisi gibi olurmuyum
ayy nazlım aynen öyle oldu yemeğini yedi gidip yattı ne halin varsa gör dedigit kk dan arkadaşlarına sor onlarda aynısı olmuştur sana girdi diyorum allah allah deli etme beni deyip duruyor saat 12 den beri
olurmu canım tamamdır artık yendin o oraya girdi beyin kabullendi artık sorun yok devamı gelicek
evet ya bende öle oldum eşim bıkmıştı hatta yaparken aynayla bakmaya çalışmıştımgünlerce sordum her denemede girdimi dedim çok sevindim canım valla hadi birde kardeş getirin bize bebiş haberide tez vakitte gelsin inşallah
ilkinde zorlandım kendimi sıktım 2 denemede gene aynı zorlanma olurmu acaba
inşallah canım az biiraz alışıyım normale döneyimbbekte istiyoruz bu arada dr ayıp olurmu gitmeye gerek yok artık sanırım
ya canım illaki az da olsa kendini kasarsın ama acı ağrı olmaz sadece tedirginlik olur.ama giriş olmaması gibi bir durum olmaz bir kere girdi tamam.ama ara vermeyin devam edin alışsın.yine jelini kullan bir de pre....ben daha rahat ediyorum hamileyim ama hala kullanıyoruz giriş daha rahat oluyor
niye ayıp olsun kız yenmişin boşa para mı vercen at köşeye tatile git yada kendine hediye al
ekledim cnm tmmkızlarr egzersizimi yaptım bu akşamm pudingiii hakettimm dimiiiiii nese egzersize gelimm orta parmak 2 boğum aldım hepsini alamadım az kalmıştı hepsini almama ama alamadım çok panik yapıyorumm ya heycandan kalbim küt küt atıyoo duruyorum nefes alıp veriyorumm biraz ilerliyince gene heycan yapıyorum ama git gel yaptım bayaa sizce nasılımmm
ben geldiiim :) pudingimi isteyen yiyebilir ben başka daha güzel bişey yedimya bu ekzersizler beni geriyor mu bilmem ya ben çok geriliyorum... işaret parmağımı denedim yine aldım tamamını ama tam çıkarken orda elime bişey takılıyo ona uyuz oluyorum bi de parmağım içerdeyken rahat olamıyorum gitgeli kendim yapamıyorum eşime yaptırıyorum ama işte parmağım ordayken rahat olamıyorum kasıyorum kendimi napmam lazım acep ???
slm kızlar iyi geceler vajiyi yendim sadece kocişimin dediğine göre 1 cm kaldı tamamen aldımve ilginç olan bu ayın 11 inde ulusoya gidicektik
dün çok kararlıydım kesin akşam yapacam eve gidince eşimle dedim. yatağa gittik jeli felan sürdük sonra ben yataktan kaçtım. olmadı yapamadım bacaklarımı kastım gene.. parmak egzersizi yapayım dedim. işaret parmağımın ilk çizgisi olan yere kadar ancak yapabildi.2 cm cik bişi girdi. siz ne kadarını alıyorsunuz.. bide ben galiba deliği bulamıyom. daha doğrusu delik felan göremiyom aynaya bakınca .. nasıl iş anlamadım.. 2 cm de nere girdi bilmiyom yani..
canım ayna karşısına geç ıkınınca delik açılıyo..bende işaret parmak tam alyorum
benim daha kızlık duruyorya ondamı göremiyom acaba deliği bilmiyom ki.. halbusaki doktor serçe parmağını sokmuştu çok rahat olmuştu acıda hissetmedim. aslında ama genede cesaretsizim..