Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim girip girmediğine nasıl emin olamıyorsunuz ben de onu merak ettim :) sakıncası yoksa... hissedilmiyor mu?

canım hissettim ama acabamı diyorum çünkü ben çok panikatak bir insanım yani yaptığıma hala inanamıyorum ben yaptıysam herkes yapar :) birde ben sadece girmesi için kendimi zorladım dr gitmek istemiyorum utanıyorum o stressle oldu işte eşim oldu rahatla dr gitmeye gerek yok diyor :))) 2 yıldır uğraşıyorum kısmet bu zamanaymış

tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesindaha inanamazsın insan öyle oluyor durmadan eşine sorarsın adam bıkar artık

ayy nazlım aynen öyle oldu yemeğini yedi gidip yattı ne halin varsa gör dedigit kk dan arkadaşlarına sor onlarda aynısı olmuştur sana girdi diyorum allah allah deli etme beni deyip duruyor saat 12 den beri

olurmu canım tamamdır artık yendin o oraya girdi beyin kabullendi artık sorun yok devamı gelicek

ayy nazlım aynen öyle oldu yemeğini yedi gidip yattı ne halin varsa gör dedigit kk dan arkadaşlarına sor onlarda aynısı olmuştur sana girdi diyorum allah allah deli etme beni deyip duruyor saat 12 den beri

evet ya bende öle oldum eşim bıkmıştı hatta yaparken aynayla bakmaya çalışmıştımgünlerce sordum her denemede girdimi dedim çok sevindim canım valla hadi birde kardeş getirin bize bebiş haberide tez vakitte gelsin inşallah

inşallah canım az biiraz alışıyım normale döneyimbbekte istiyoruz bu arada dr ayıp olurmu gitmeye gerek yok artık sanırım

ilkinde zorlandım kendimi sıktım 2 denemede gene aynı zorlanma olurmu acaba

ya canım illaki az da olsa kendini kasarsın ama acı ağrı olmaz sadece tedirginlik olur.ama giriş olmaması gibi bir durum olmaz bir kere girdi tamam.ama ara vermeyin devam edin alışsın.yine jelini kullan bir de pre....ben daha rahat ediyorum hamileyim ama hala kullanıyoruz giriş daha rahat oluyor

jelsiz yapamam heralde inanılmaz kayganlaşıyor birde ben kovanın içine sıcak su doldurup üstüne oturdum 5 dakika kadar onuda nette okudum ama korktuğumuz kadarda değilmiş yani heee

niye ayıp olsun kız yenmişin boşa para mı vercen at köşeye tatile git yada kendine hediye al

bebeğim fiyatı indirdi dr dedi eşim bugün baktım 5000 almış kasadan bu ne dedim dr parası dedi olmaz dedim yaparız ayyy paralar aklıma geldikçe bi tuhaf oldum inşallah gerek kalmaz 11 inde gitmemiz lazımdı eee artık tatil yapmaya gideriz kuşadasına

oh oh maşallah çok iyi gitmişsin ben işarette git gel yapmamıştım onu yaptım biraz okadar ramazanda performans düşük..

ay aynen bende öleyim rahatlıkla işaret parmagmı alıyorum çıkartırken kasıyorum takılan bişey var sanki ama sen eş parmagı yapmışın anlaşılan ben onu hiç denemedim yapamam gibide geliyo:44:ürküyorum:96:

dün çok kararlıydım kesin akşam yapacam eve gidince eşimle dedim. yatağa gittik jeli felan sürdük sonra ben yataktan kaçtım. olmadı yapamadım bacaklarımı kastım gene.. parmak egzersizi yapayım dedim. işaret parmağımın ilk çizgisi olan yere kadar ancak yapabildi.2 cm cik bişi girdi. siz ne kadarını alıyorsunuz.. bide ben galiba deliği bulamıyom. daha doğrusu delik felan göremiyom aynaya bakınca .. nasıl iş anlamadım.. 2 cm de nere girdi bilmiyom yani..

BIDIKCAN yenmene çok sevindim.. inş. bizde yeneriz .. hangi pozisyonda yaptınız bana biraz bilgi verirseniz.. yeni evliyim 3 haftalık daha tecrubesizim.. banada biraz bilgi verirmisin lütfen..

canım ayna karşısına geç ıkınınca delik açılıyo..bende işaret parmak tam alyorum

benim daha kızlık duruyorya ondamı göremiyom acaba deliği bilmiyom ki.. halbusaki doktor serçe parmağını sokmuştu çok rahat olmuştu acıda hissetmedim. aslında ama genede cesaretsizim..

alakası yok canım ya..benimde kızlık duruyo..acı yok zaten bak ne güzel ben doktora dokundurtamadım bile..parmak egzersizine başla vajinanı tanı zamanla çözülür problem tembellik etmezsen tabi..hem daha yeni evlisin ne güzel zaman geçirme..eski sayfalarada göz at mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…