- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.921
nasilsin bebis ne yapiyor. nasil gidiyor bakalim hamislik
iyiyim ablacım bebişte iyi hamd olsun.iyi gidiyor çok şükür oturuyoruz oğluşumla babamız işte bu hafta çok sıkıldıksen nasılsın?hazırlıklar tamammı??
oturun oturun ana ogul. siikildigin yalniz oldugun belli, hergün her saat burdasin.yok anam daha 1.hazirligin yok. yarin yengelerimle kaynanama kiyafet bakicam. öyle iste
aaa iyimiş kısmet olursa görüşürüz 1gün sakıncası yoksa senin içindeöptüm kolay gelsiin
inşallah cnm allah kısmet ederse görüşürüzzbirazdan egzersize başlıycamm inşallah iyi geçerr :26:
Varrr akayyy'cım ben 5 ay vajnüsmüsle uğrştm. Snr hamillik dğmdn 2 ay sonra dznli ilşkmz oldu. Şuan o günlri yşmamşm gibi. İnşallah en kısa sürede yenersnz. (3 yllk evlym)
ben 7 yıllık evliyim evliliğimin 2 inci ayımda yendim vajiyi zamanla onu yaşadığını unutursun bile ne muaynede nede ilişkide acımaz zaten daha sonra istesen bile şimdiki gibi kasamazsın zamanla hepsi düzeliyor doğumumu bile normal yaptım birkere yendinmi gerisi gelir
arkadaşlar ramazan girdi gireli bende hiçbi şekilde tık yok.acayip üşeniyorum sonuçta abdest almak lazım değilmi sonra .boşa oruç tutmayalım bilen varsa cevaplarsa sevinirim
sanmıyorum canım zevk almadığın sürece abdeste gerek yok bende her gece fitil sokuyorum vajinanın derinliklerine gitmesi için mecbur parmak sokuyorum
arkadaşlar ramazan girdi gireli bende hiçbi şekilde tık yok.acayip üşeniyorum sonuçta abdest almak lazım değilmi sonra .boşa oruç tutmayalım bilen varsa cevaplarsa sevinirim
canım kocişin yokmu evde gece gece ne oturuyorsun pc başında demiyormubu arada biz geçen gün denedik şu meşhur klasik pozisyonda ama eskisi kadar rahatsız olmuyorum ama yinede kendimi sağasola kaçırdığımı farkettim. bir de eşim minik hareketlerle gitgel yapınca ayyy sinirlerim başaldı kavga ettim eşimle ağladım sonra sinirlerim laçka tamamen
zevk almadığın sürece abdest gerekmez diye bişey duymadım, ben hep alıyorum gusül egzersizden sonra. arkaya veya öne parmak bir boğum kadar girdiğinde gusletmek gerekir. hatta fitilde bile gerekir. ama fetva olmasın, bu konuyu araştıralım, eşim de benimle aynı fikirde ama araştıralım, yanlış yönlendirmek istemem.
yok kıs koçişim gece vardiyesinde 1 haftadır bende burda vardiyedeyimnapım can sıkıntısı işte gerçi ben bilgisayar başında olmasamda açıktayım sürekli oturmuyom arada kalkıp iş görüyom kıs ya ıslanman yeterlidir tabi ama ben egzersizde hiç zevk almazdım sonuçta içine erkek şeyide sürülmüyor ben abdest almazdım namazımıda kılardım.ee şimdide fitili jelle sokuyom her gece...niye sinirlerin boşaldı kıs tabi yapcak adam git gel öle girip çıkınca ne anlar adam sende bişi anlamazsın yapın tabi
yok ya beklemediğim anda tamda girmemişti zati yapınca ne bileyim kızdım bende ağlayarak attım üzerimden
Bu meseleye ışık tutması bakımından gusülle ilgili bir prensibi hatırlayalım:
Ön ve arka yoldan birisine parmak veya başka bir cismi sokmak guslü gerektirmez. Parmağın erkek parmağı ile kadın parmağı olması arasında bir fark yoktur. Fakat cinsel bir lezzet duyma düşüncesiyle ön tarafa parmak sokulursa bundan dolayı gusül gerekir. Arka tarafa parmak sokulursa gusül gerekmez.
Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.
Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır. (Reddül-Muhtar, 1: 112.)
(Mehmed Paksu Aileye Özel Fetvalar)
kızlar ben araştırdım nette bunu buldum.. ama bunla da yetinmemek lazım.. oysa ben guslediyodum hep egzersizden sonra.. hay Allah ya.. ben bir boğumdan sonra gusletmek gerekir diye biliyorum.. gusletmeyim mi? iyiki sordun zeynepne.. kızlar fetva amaçlı değil yukardaki yazım, Allaha sığınırı hoca değilim yanlış olabilir..