Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen hangi aşamdasın egz. yapabiliyormuydun? ben düzenli yapamıyorum çünkü üşeniyorum acayip halsizlik oluyor. iftardan sonra halsiz düşüp hemen uyuyorum belki de bahanemdir bilemem!(çünkü okulda da ben böyleydim sınavımın olduğu günün öncesinde acayip uykum gelirdi :) )iki parmak yaptım bir kaç kere ben işte onunla kendimi günlerdir avutmaya çalışıyorum işte sonuç olmadı ama bu bile benim için çok ütopik bişeydi bir zamanlar

canım ben de çok az defa egz yaptım ama iki parmaktayım.. izine gittim aksattım.. ayy kafam şu sorduğun sorda buna yoğunlaşamıyorum..........

canım ben de çok az defa egz yaptım ama iki parmaktayım.. izine gittim aksattım.. ayy kafam şu sorduğun sorda buna yoğunlaşamıyorum..........

canım eğer üşenmiyorsan bir de oruç tutuyorsan eğer bence abdest al çünkü normal zaman neyse de ibadet ediyorsun Allah için bir ay da yapıver nolacak ya da benim gibi ER-TE -LE -MEEEEEEEEE

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

aşağı bakın ne çok ziyeretçimiz var değilmi herkes mi vajili anlamadımki gecenin bu saatinde ilk kez ve bir daha görünmeyen isimler var hayırdır arkadaşlar birinemi bakıp çıkacaktınız ne iş:KK20:

canım eğer üşenmiyorsan bir de oruç tutuyorsan eğer bence abdest al çünkü normal zaman neyse de ibadet ediyorsun Allah için bir ay da yapıver nolacak ya da benim gibi ER-TE -LE -MEEEEEEEEE

canım gusül gerekiyorsa hep guslederiz, gerekmiyorsa hiç gusletmeyiz. Ramazanda ibadet etmiyoruz sadece, normal zaman diye bişey mi var şimdi oruç tutuyoruz ama her zaman da namaz kılıyoruz.. bilmem anlatabildim mi tatlım?

şu mübarek ay herkese hayırlara vesile olur. ben yatıyorum tatlı kuşlar yarın kocişle denemeyi ciddi ciddi kafama koydum he bugün niye diye soracaksanız yanımda değil nöbetçi bana dua edin. kulun kula etti dua kabul olur şu mübarek günlerde herkese bol bol cesaret ALLAHIM

canım gusül gerekiyorsa hep guslederiz, gerekmiyorsa hiç gusletmeyiz. Ramazanda ibadet etmiyoruz sadece, normal zaman diye bişey mi var şimdi oruç tutuyoruz ama her zaman da namaz kılıyoruz.. bilmem anlatabildim mi tatlım?
benimki sadece fikirdi affola ne istiyorsan onu yap her koyun kendi bacağından asılır iyigeceler

benimki sadece fikirdi affola ne istiyorsan onu yap her koyun kendi bacağından asılır iyigeceler

niye kızdın ki? ben ibadeti sadece ramazana has görmüyorum onu söyledim, hatta yanlış anlama diye güzel hitaplar koydum cümlelerime.. kırmak istemem. bu arada her koyun kendi bacağından asılır sözü yunan atasözü.. öyle bişey yok. her koyun kendi bacağından asılmaz, bildiklerimizi anlatmak zorundayız. emri bil maruf nehyi anil münker yani..

tamam şekerlik :KK34: inşallah geelişme olur bende yatsıyı kılıp egzersize geçyorum:KK76: iyi gecer umarım... bu arada özeline msn yazyorum..

ekledim cnm tmm :KK34: kızlarr egzersizimi yaptım bu akşamm pudingiii hakettimm dimiiiiii :KK76: nese egzersize gelimm orta parmak 2 boğum aldım hepsini alamadım az kalmıştı hepsini almama ama alamadım çok panik yapıyorumm ya heycandan kalbim küt küt atıyoo duruyorum nefes alıp veriyorumm biraz ilerliyince gene heycan yapıyorum ama git gel yaptım bayaa sizce nasılımmm :KK51:

ekledim cnm tmm :KK34: kızlarr egzersizimi yaptım bu akşamm pudingiii hakettimm dimiiiiii :KK76: nese egzersize gelimm orta parmak 2 boğum aldım hepsini alamadım az kalmıştı hepsini almama ama alamadım çok panik yapıyorumm ya heycandan kalbim küt küt atıyoo duruyorum nefes alıp veriyorumm biraz ilerliyince gene heycan yapıyorum ama git gel yaptım bayaa sizce nasılımmm :KK51:

:nazar::nazar::nazar:çok güzel canım haketmişin afiyet bal şeker olsun:KK56::KK56:yarın orta parmak hepsini almaya çalış yine git geli yap heyecan yaptığın yerde çıkarma bekle öyle bacaklarını gevşet nefes alıp ver şarkı söyle birazcık kafan dağılınca tekrar ıkınarak ilerlet olur mu???

:nazar::nazar::nazar:çok güzel canım haketmişin afiyet bal şeker olsun:KK56::KK56:yarın orta parmak hepsini almaya çalış yine git geli yap heyecan yaptığın yerde çıkarma bekle öyle bacaklarını gevşet nefes alıp ver şarkı söyle birazcık kafan dağılınca tekrar ıkınarak ilerlet olur mu???

saol cnm ewt yarın orta parmak hepsini alamaya çalışcam gerçi birazdaha ilerletseydim olurdu hiç acı falan yoktu çünküü ama işte çok panik yaptığım için ilerletemedim:KK1: nese yarın birazdaha rahat olmaya çalışcam saol tavsiyelerin için cnm benimm :KK71::KK71::KK71:

saol cnm ewt yarın orta parmak hepsini alamaya çalışcam gerçi birazdaha ilerletseydim olurdu hiç acı falan yoktu çünküü ama işte çok panik yaptığım için ilerletemedim:KK1: nese yarın birazdaha rahat olmaya çalışcam saol tavsiyelerin için cnm benimm :KK71::KK71::KK71:

keşke ilerleseydin acımadıysa neyse yarın inşallah tamamı olur ve 2 parmak 1 boğuma geçersin.:KK34::KK34:diğer egzersizciler yok piyasada nerelerdeler acep :KK53::KK53::KK53:

ben geldiiim :) pudingimi isteyen yiyebilir ben başka daha güzel bişey yedim :KK9: ya bu ekzersizler beni geriyor mu bilmem ya ben çok geriliyorum... işaret parmağımı denedim yine aldım tamamını ama tam çıkarken orda elime bişey takılıyo ona uyuz oluyorum :KK37: bi de parmağım içerdeyken rahat olamıyorum gitgeli kendim yapamıyorum eşime yaptırıyorum ama işte parmağım ordayken rahat olamıyorum kasıyorum kendimi napmam lazım acep :KK50: ???

yazdıklarıma mutlaka birileri cvp yazıcaktır ilk denemeden sonra gene aynı şekilde oluyor değilmi yani tekrar olmaması gibi bir durum yoktur sanırım çünkü eşim beni dr getirmek istiyor ama ben istemiyorum istemediğim içinde bu gece tamamen aldım ama tekrar denemede gene eskisi gibi olurmuyum :KK43::KK43:

X