Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktorda öyle söylemişti.. aynayla vajini incele bak oranı tanı. acı olmaz demişti.. durum tamamen psikolojik.. parmak egzersini yap başarılı olamazsan psikoloja git dedi. dün denedim işte biraz nerdeymiş bu delik diye delik aradım :).. sora 2 cm felan soktum galiba parmağımı ..

selam kızlar nasılsınız egzersızler nasıl gıdıyor ınsallah herkes en kısa zamanda bu dertten kurtulur yuvası senlenır...

jel kullandınmı..ıkınarakmı soktun parmagını..müsayitsen tekrar dene..derin nefes al verirken ıkın jeli kıllan ıkınınca açılan delige dokun biraz tekrarnefes ıkın ıkındıgın esnada parmagını ittir...vajina vakkumluyo ztn bi bakcanki parmak içerde yavaş dolaştır git gelde yap..serçe parmaktan başla işaret orta çift..yavaş yavaş yap egzersizini ama her gün bırakmadan..

yok canım ben işteyim şimdi.. ıkınmayı bilmiyordum hiç denemedim.. daha yeni başladım ben zaten ilk defa dün sokmaya çalıştım. parmağıma prezer. geçirdim. doktor jel vermişti onu sürdüm çok kaygan oluyo ama ben daha başarılı olamadım tedirgin oluyom. tam deliği bulamıyom.. akşam eve gidince ıkınarak yapayım bakalım ne olacak... bide nasıl yapsam daha rahat olur ben ayakta yapmaya çalışmıştım dün..

bazen diyorum kocama söyleyim zorla yapsın olsun bitsin diyorum çok stres yapıyorum.. biran önce kurtuluruz inş.

yok cnmya zorla falan iyi olmaz..hem daha yeni evlisin sabırlı ve azimli olman lazım..ben 1seneyi geçtim..ne mutlu sana erkenden burayı bulmuşsun..arkana 2 yastık al aynanın karşısına geç hafif yatık şekilde otur..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. ama şimdiye kadar çok fazla düşmedik üzerine kendi kendine geçer sandık geçmedi. son bikaç aydır sürekli okuyorum burda yazılanları gaza geliyorum ama egzersiz yapamıyorum yani çift kulak çubuğundan başka bişey ittiremedim hiç. yalnız ge.nelerde eşimle parmak egzersizi yapalım dedim ve birkaç dk.içinde fazla uğraşmadan yani küçük parmağının tamamını daha sonrada işaret parmağınında yarısını aldım içime sizce nasıl gidiyor yani umut varmı bende ve nasıl devam etmeliyim bi sonraki aşama ne olmalı yardımcı olabilirmisiniz.

Son sayfaya yazdım cvp gelemdi birde buraya yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. ama şimdiye kadar çok fazla düşmedik üzerine kendi kendine geçer sandık geçmedi. son bikaç aydır sürekli okuyorum burda yazılanları gaza geliyorum ama egzersiz yapamıyorum yani çift kulak çubuğundan başka bişey ittiremedim hiç. yalnız ge.nelerde eşimle parmak egzersizi yapalım dedim ve birkaç dk.içinde fazla uğraşmadan yani küçük parmağının tamamını daha sonrada işaret parmağınında yarısını aldım içime sizce nasıl gidiyor yani umut varmı bende ve nasıl devam etmeliyim bi sonraki aşama ne olmalı yardımcı olabilirmisiniz.

oh oh çok iyi gidiyosun valla ben eş parmagını alamıyorum çok korkuyorum ya içim tuhaf oluyo gerçi kendi parmagımıda düşünemiyodum ama aldım işareti..bence bırakma dvm et çok iyi ilerlemişin...bende 13 aylık evliyim aynen başta üzerine düşmedim olur olur dedik bebekte düşünmedigimiz için bi baktık sene dolmuş..

oh oh çok iyi gidiyosun valla ben eş parmagını alamıyorum çok korkuyorum ya içim tuhaf oluyo gerçi kendi parmagımıda düşünemiyodum ama aldım işareti..bence bırakma dvm et çok iyi ilerlemişin...bende 13 aylık evliyim aynen başta üzerine düşmedim olur olur dedik bebekte düşünmedigimiz için bi baktık sene dolmuş..

yanlış yere yazdım galiba beceremiyorum bu msj olayını

Son düzenleme:

aynen öyle. artık çok sıkıldık biran önce olsun istiyorum artk. sıkıldım bu konuyu düşünmekten. devam edeceğiz bakalım ama 2 gündür fırsat olmadı. ama sende eş parmağıyla dene istersen inan daha kolay kendi kendine daha zor geldi bana ıkınsamda kendime kıyıpta ittiremiyorum

sanırım daha önce hiç konuşmamıştık seninle canım ben henüz 2 aylık evliyim.. kk ya üye olmadan önce bu sorundan haberim vardı hep araştırıyordum eşime söylüyordum oda yaparız sorun değil önemli değil sen hazır hissedince zaten olur diye beni avutuyordu ve 2 ay böyle geçti.. meğer işin aslı böyle değilmiş..parmak egzersizi olmadan p.s denemeleri fiyasko ile sonuıçlanıp büsbütün soğutuyor insanı.. zaten burada yazılı olanlar bi uzmana gittiğindede söylenecek sözlerin aynı hatta daha fazlasıda var burda birbirimize destek olup telkin ediyoruz ve böyle dahada kolay oluyor yanlız olmadığını bilmek ve tek başına olmamak
bende vajinin dışına bakıp oraya bişey sokma fikrinin mümkün olmayacağını düşünüyordum. önce pamuklu çubuğa streçfilm sarıp denemeye başladım ardından parmağımın küçük bir boğumunu aldım sonra bana büyük bi heves geldi ve geçen eşimle bi deneme yapalım dedik onun serçe parmağının tümünü aldım yani yavaşta olsa benim için büyük gelişmeler kaydediyorum..
senin durumuna gelince bence geçmişleri oku bunun bana çok faydası olmuştu ki hala oluyor.. bunun dışında eşparmağı ile deneme yapmak bence daha kolay oluyor biz her akşam deneme yapmaya karar verdik bence sizde öle yapabilirsiniz. bu şekilde mutlaka ilerleme olacaktır. denemelerde derin derin nefes alıp vermek çok ciddi fayda sağlıyor. ayrıca ıkınmayı öneriyor arkadaşlarımız ama ben yapamıyorum sen deneyebilirsin mutlaka. zaten serçe gitmiş geriye işaret ve orta kalıyor onları yaptıktan sonra 2 parmağa geçersiniz sonrada gerisi gelir mutlaka deneyimim yok baştada söylediğim gibi ama umarım yardımcı olabilmişimdir. bu şekilde yenen bir çok arkadaşımız olmuş burada..allah kolaylık versin hadi bakalımm:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…