-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.981
alakası yok canım ya..benimde kızlık duruyo..acı yok zaten bak ne güzel ben doktora dokundurtamadım bile..parmak egzersizine başla vajinanı tanı zamanla çözülür problem tembellik etmezsen tabi..hem daha yeni evlisin ne güzel zaman geçirme..eski sayfalarada göz at mutlaka
doktorda öyle söylemişti.. aynayla vajini incele bak oranı tanı. acı olmaz demişti.. durum tamamen psikolojik.. parmak egzersini yap başarılı olamazsan psikoloja git dedi. dün denedim işte biraz nerdeymiş bu delik diye delik aradım :).. sora 2 cm felan soktum galiba parmağımı ..
selam kızlar nasılsınız egzersızler nasıl gıdıyor ınsallah herkes en kısa zamanda bu dertten kurtulur yuvası senlenır...
jel kullandınmı..ıkınarakmı soktun parmagını..müsayitsen tekrar dene..derin nefes al verirken ıkın jeli kıllan ıkınınca açılan delige dokun biraz tekrarnefes ıkın ıkındıgın esnada parmagını ittir...vajina vakkumluyo ztn bi bakcanki parmak içerde yavaş dolaştır git gelde yap..serçe parmaktan başla işaret orta çift..yavaş yavaş yap egzersizini ama her gün bırakmadan..
as midye iyi diyelim iyi olsun..sen nasılsın..inşallah tek temennimiz..
yok canım ben işteyim şimdi.. ıkınmayı bilmiyordum hiç denemedim.. daha yeni başladım ben zaten ilk defa dün sokmaya çalıştım. parmağıma prezer. geçirdim. doktor jel vermişti onu sürdüm çok kaygan oluyo ama ben daha başarılı olamadım tedirgin oluyom. tam deliği bulamıyom.. akşam eve gidince ıkınarak yapayım bakalım ne olacak... bide nasıl yapsam daha rahat olur ben ayakta yapmaya çalışmıştım dün..
bazen diyorum kocama söyleyim zorla yapsın olsun bitsin diyorum çok stres yapıyorum.. biran önce kurtuluruz inş.
ıyıyım canım nolsun memlekete geldım cok sukur ozlemısım temmuz 1den berı evdeydım
ay aynen bende öleyim rahatlıkla işaret parmagmı alıyorum çıkartırken kasıyorum takılan bişey var sankiama sen eş parmagı yapmışın anlaşılan ben onu hiç denemedim yapamam gibide geliyo:44:ürküyorum:96:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. ama şimdiye kadar çok fazla düşmedik üzerine kendi kendine geçer sandık geçmedi. son bikaç aydır sürekli okuyorum burda yazılanları gaza geliyorum ama egzersiz yapamıyorum yani çift kulak çubuğundan başka bişey ittiremedim hiç. yalnız ge.nelerde eşimle parmak egzersizi yapalım dedim ve birkaç dk.içinde fazla uğraşmadan yani küçük parmağının tamamını daha sonrada işaret parmağınında yarısını aldım içime sizce nasıl gidiyor yani umut varmı bende ve nasıl devam etmeliyim bi sonraki aşama ne olmalı yardımcı olabilirmisiniz.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 14 aylık evliyim ve vajinusmusum. ama şimdiye kadar çok fazla düşmedik üzerine kendi kendine geçer sandık geçmedi. son bikaç aydır sürekli okuyorum burda yazılanları gaza geliyorum ama egzersiz yapamıyorum yani çift kulak çubuğundan başka bişey ittiremedim hiç. yalnız ge.nelerde eşimle parmak egzersizi yapalım dedim ve birkaç dk.içinde fazla uğraşmadan yani küçük parmağının tamamını daha sonrada işaret parmağınında yarısını aldım içime sizce nasıl gidiyor yani umut varmı bende ve nasıl devam etmeliyim bi sonraki aşama ne olmalı yardımcı olabilirmisiniz.
Son sayfaya yazdım cvp gelemdi birde buraya yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var.
oh oh çok iyi gidiyosun vallaben eş parmagını alamıyorum çok korkuyorum ya içim tuhaf oluyo gerçi kendi parmagımıda düşünemiyodum ama aldım işareti..bence bırakma dvm et çok iyi ilerlemişin...bende 13 aylık evliyim aynen başta üzerine düşmedim olur olur dedik bebekte düşünmedigimiz için bi baktık sene dolmuş..
günaydın kızlaarr
günaydın kızlaarr
Son sayfaya yazdım cvp gelemdi birde buraya yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var.