- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.941
sen hangi aşamdasın egz. yapabiliyormuydun? ben düzenli yapamıyorum çünkü üşeniyorum acayip halsizlik oluyor. iftardan sonra halsiz düşüp hemen uyuyorum belki de bahanemdir bilemem!(çünkü okulda da ben böyleydim sınavımın olduğu günün öncesinde acayip uykum gelirdi :) )iki parmak yaptım bir kaç kere ben işte onunla kendimi günlerdir avutmaya çalışıyorum işte sonuç olmadı ama bu bile benim için çok ütopik bişeydi bir zamanlar
canım ben de çok az defa egz yaptım ama iki parmaktayım.. izine gittim aksattım.. ayy kafam şu sorduğun sorda buna yoğunlaşamıyorum..........
canım eğer üşenmiyorsan bir de oruç tutuyorsan eğer bence abdest al çünkü normal zaman neyse de ibadet ediyorsun Allah için bir ay da yapıver nolacak ya da benim gibi ER-TE -LE -MEEEEEEEEE
benimki sadece fikirdi affola ne istiyorsan onu yap her koyun kendi bacağından asılır iyigecelercanım gusül gerekiyorsa hep guslederiz, gerekmiyorsa hiç gusletmeyiz. Ramazanda ibadet etmiyoruz sadece, normal zaman diye bişey mi var şimdi oruç tutuyoruz ama her zaman da namaz kılıyoruz.. bilmem anlatabildim mi tatlım?
benimki sadece fikirdi affola ne istiyorsan onu yap her koyun kendi bacağından asılır iyigeceler
tamam şekerlikinşallah geelişme olur bende yatsıyı kılıp egzersize geçyorum iyi gecer umarım... bu arada özeline msn yazyorum..
ekledim cnm tmmkızlarr egzersizimi yaptım bu akşamm pudingiii hakettimm dimiiiiii nese egzersize gelimm orta parmak 2 boğum aldım hepsini alamadım az kalmıştı hepsini almama ama alamadım çok panik yapıyorumm ya heycandan kalbim küt küt atıyoo duruyorum nefes alıp veriyorumm biraz ilerliyince gene heycan yapıyorum ama git gel yaptım bayaa sizce nasılımmm
çok güzel canım haketmişin afiyet bal şeker olsun yarın orta parmak hepsini almaya çalış yine git geli yap heyecan yaptığın yerde çıkarma bekle öyle bacaklarını gevşet nefes alıp ver şarkı söyle birazcık kafan dağılınca tekrar ıkınarak ilerlet olur mu???
saol cnm ewt yarın orta parmak hepsini alamaya çalışcam gerçi birazdaha ilerletseydim olurdu hiç acı falan yoktu çünküü ama işte çok panik yaptığım için ilerletemedimnese yarın birazdaha rahat olmaya çalışcam saol tavsiyelerin için cnm benimm
keşke ilerleseydin acımadıysa neyse yarın inşallah tamamı olur ve 2 parmak 1 boğuma geçersin.diğer egzersizciler yok piyasada nerelerdeler acep
inşallah cnm ya ... ewt nerdeler acepp kesin yapmadılar egzersiz ondan gelmediler onlara yok puding onunkileride biz yiyelimm hehehe yaşasın kötülükk
sanırsam yapmadılar bana da öyle geliyor pissss kaçaklar onların pudinglerini ben ve oğluşum yeyelimyarın nasılsa gelirler