Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım naptın egzersizi ne alemdesin..

saol canım.benim dünkü yazdıklarımı biliyosun dimi şu kırmızı meselesi fln? bide burda kimsenin etkilenmesini istemediğim için yazmamıştım. birazda acı hissediyordum ama yaparken hissetmedim ertesi sabah uyandıktan itibaren hissettim ne saçma.. o nedenle dün bişey yapmadık:26::26: eşim bu acının tamamen psikolojik olabileceğini söyledi bende o ihtimal üzerinde duruyorum ve kırmızıda 1-2 damla gelmeye devam etti dün.. ama bugün devam egzersize serçeyi tekrar deneyip bugün işaret parmağına geçmeye çalışcam. serçeyi aldık nası olsa artık daha rahatım bu konuda yarın haberleri veririm size

canım ya ben çok korkuyorum eş parmagından..sinekten kelebekten bile korkan bi insanım düşün..kontrol bende die heralde kendi parmagm oldu..kendi parmagımı sokma fikri bile beni fena yapıyodu bayılcak gibi olyodum..tek parmak bile mucize oldu benim için..sende şimdi işaret parmaga geç tam al ve git gel yap buna çalış ok.

canım ya ben çok korkuyorum eş parmagından..sinekten kelebekten bile korkan bi insanım düşün..kontrol bende die heralde kendi parmagm oldu..kendi parmagımı sokma fikri bile beni fena yapıyodu bayılcak gibi olyodum..tek parmak bile mucize oldu benim için..sende şimdi işaret parmaga geç tam al ve git gel yap buna çalış ok.

günaydın şekerler...nasılsınız bakalım???yine ne çok kaynatmışınız yahu

günaydın canım sende geç kalkanlardansın sanırım benim gibi gerçi sende bebiş var normalde.. ben dün egzersiz yapamadım yaa ilk egzersizin arkasından sabah kalktıktan sonra acı hissettim o an olmadı ama sadece sabah uyandıktan sonra.. psikolojik diye düşünüyoruz ama sencede öle olabilirmi? gece fln bacaklarımı sıkı sıkı kapatıp öle uyudum valla egzesiz şöle dursun.. ama bugün devam tabi.. pudingide yedik ama:26::26:

kırmızıyı takma..şaşırttın valla bizi benim arkamdan gelyodun bi anda solladın beni..eş parmagı en zoru o olursa gerisi gelir..dvm et gelişmelerdende haberdar et ok.

kırmızıyı takma..şaşırttın valla bizi benim arkamdan gelyodun bi anda solladın beni..eş parmagı en zoru o olursa gerisi gelir..dvm et gelişmelerdende haberdar et ok.

ani bi kalkış yaptım bence sende eş pamağı dene ben kendikendme kıyıp iktiremiyorum parmağı valla bak daha kolay oluyormuş. bende asla eşimle yapamam diyordum

ani bi kalkış yaptım bence sende eş pamağı dene ben kendikendme kıyıp iktiremiyorum parmağı valla bak daha kolay oluyormuş. bende asla eşimle yapamam diyordum

tozu dumana katıcamda istyrum eş parmagı denemek ama korkuyorum işte çok korkak bi insanım yaa...kontrol bende die oldu galba parmagmda..ramazanda yapamıyorum engel çıkıyo hep kendimle kalamıyorumki çok istekliyim egzersiz yapmaya ondan olsa gerek pooofff:18:

kontrolün sende olmasını istiyosan illa eşin parmağını yavaşca koyar oraya sen nefes alıp verip yavaş yavaş kendin parmağa itebilirsin kendini? ben ilk denememde öle yapmıştım böylelikle kontrol bende olmuştu..

günaydın tatlım evet geç kalktım bugün uyuşuk uyuşuğum :26::26:hiç bişi yapasım yok...evet okudum canım psikolojiktir muhtemelen ama egzersiz anında kastıysan sonrasında yanma hafif acı olabilir kaslarınızı kontrol etmeye başladığınızda daha rahat olcaktır.afiyet olsun canım ama bugün yap aksatma üstünden zaman geçmesin
nazlım h.g. Ben hala kaldgm yerdeyim tekte git gel yapmam lazm..ama kayınvalide geldi reglm yaklaştı baya aksıcak galibaa

hoşbulduk canımevet git geller önemli her parmakta git gel de çalışın hatta içinde çember çizin elini oynatın oranın esnek olduğunu daha iyi anlarsınız.ne işi varmış kayınvalidenin ramazan ramazan sen yine gece yatmadan yap relg den sonrada devam edersin...

mrb.kızlar dün gece bizde denedik oldu gecen olmamıştı..çok mutlu oldum..başardık galiba bu işi..sırada bebek var ama 1-2 ay zevk olayı için mi denesekte ondan sonramı düşünsek diyorum...çok sevindim paylaşmak istedim..darısı herkesin başına inşallah :)

tamam falakayı ve terliği unutmuyorum zaten. aklımda

buseumut hoşgeldin şekerim napıyosun nasısın? naptın egzersizleri?

hoşbulduk canm kötüyüm walla regl olmuştum ya dün gece sancıdan ölcektim nerdeyse uyumuşum öle egzersiz ancak haftaya kaldı şekerim silbaştan tekrar başlıcam okadar da cesaretlenmiştim ama kısmet iştesen neler yapıosun bakallım ??eş parmağından sonra ben bukız halletmiştir oişi die düşünüodum ama yapamamışsın galiba

aa ne güzel tebrik ediorum canm galibası mı var başarmışsın işte nasıl oldu anlatırmısın??

regl işine üzülme kız bitince yaparsın nolcak evet ben dün deneme yapamadım yaa anlattım ya okumuşsundur bugüne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…