Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Varrr akayyy'cım ben 5 ay vajnüsmüsle uğrştm. Snr hamillik dğmdn 2 ay sonra dznli ilşkmz oldu. Şuan o günlri yşmamşm gibi. İnşallah en kısa sürede yenersnz. (3 yllk evlym)

Son düzenleme:
canımcım saol desteklerin için allah sanada hayırlı dogum nasip etsin inşaalla orta parmak çalışcm ok. Öptm kocman bende müsade istyorum grüşürüz..cümleten allaha emanet.

ben 7 yıllık evliyim evliliğimin 2 inci ayımda yendim vajiyi zamanla onu yaşadığını unutursun bile ne muaynede nede ilişkide acımaz zaten daha sonra istesen bile şimdiki gibi kasamazsın zamanla hepsi düzeliyor doğumumu bile normal yaptım birkere yendinmi gerisi gelir

canımcım saol desteklerin için allah sanada hayırlı dogum nasip etsin inşaalla orta parmak çalışcm ok. Öptm kocman bende müsade istyorum grüşürüz..cümleten allaha emanet.

rica ederim canlarım benim...AMİNNNNNNNNNN tamam bakalım gece bekliyorum raporlarınızı sabırsızlıkla bende öpüyorum hayırlı iftarlar

kızlar selamlar hepinize ya dun bişi oldu bu normalmi acaba ben yeni yenmiştim biliosunuz 5 defa denemştik toplamda ama bunları hep denerken içinde soru işaret i ep oldu bi yere kadar dunde denedik 5. defa iftardan sonra sonra 6 olsun bidaha yapalım dedik ama bu sefer ben korktum nası bi dusunceyse ust uste olması acıtır dedim izin veremedim acaba geri mi donuyom

bence dönmezsin korkutma boşu boşuna kendini bak ne güzel yenmişsin düşünme bile bunları...

peki ust uste denemek iki defa nasıl ki ? kotu mudur zararlı mıdır ? acı olur mu? ay dusunsel anlamda bu kalıplasmıs seylerden kurtulamasdıgımız için bole oluyoz zaten

valla canım ben henüz yenemediğim için çok tecrübem yok ama zararı olduğunu sanmıyrm sen bol bol yap alıştır kendini

ahhh cnm yaa karamsar olmamaya çalısyrm ama her deneme hüsran olunca bi de aylar yıllara karısınca daha da zorlasıtgını hissediyrm şidi de ramazan hergün de denemek zor bu ayda böye geçer heralde

evet kızlar kesinlike motivasyonumuzu kırmıyoruz. zaten bu iş motive olma işi tamamıyla.. unutmayın aklımızdaki o onyargılar yuzunden biz boyleyiz. bunu kıracagız. ama nasıl ? işte cevap: egzersizle.. egzersizle bu işi yenebiiriz duzenli ve sıkı bir sekilde egzersiz yapmalıyız. egzersize baslayamayanlar için ise baslama kararını acilen almalarını oneriyorum ben henuz cok yeni yendima ma bende es parmagı yapmadan baslayamıyorum denemeye ramazanda zor evet ama zaten cok zman almıyor en kotu 1 saat ayırsak aksamları yapsak yine yeter.Hadi canlar inanın yapabileceginizi gordukce cesaretleneceksiniz..

Bende hamiş olma katsayıomı giderek arttırıyorum bakim bayrama hamiş mi olcam acaba ya hem korkuyorum hem heyecanlıyım

kıs niye acısın enfeksiyonun mantarın yoksa hiç bişi olmaz yapın tabi

evet yenmiştim ben yeneli çok oldu iyi gidiyor yolunda çok şükür kızımı büyütüyorum sen nasılsın bebek varmı msj yeni gördüm rahatsızdım doktora gittim

maasallah görüyonmu yenmis bebisini dogurmusda büyütüyormus bile. saol canim bende iyim bebek yok, bebis calismalari icindeyiz, calisiyoruz. bakalim rabbim ne zaman nasip edicek. sen ne zaman yenmisdin, gecen senemi, bu senemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…