Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: canım tebrik ederim girip girmediğine nasıl emin olamıyorsunuz ben de onu merak ettim :) sakıncası yoksa... hissedilmiyor mu?

canım hissettim ama acabamı diyorum çünkü ben çok panikatak bir insanım yani yaptığıma hala inanamıyorum :KK1: ben yaptıysam herkes yapar :) birde ben sadece girmesi için kendimi zorladım dr gitmek istemiyorum utanıyorum o stressle oldu işte eşim oldu rahatla dr gitmeye gerek yok diyor :))) 2 yıldır uğraşıyorum kısmet bu zamanaymış

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesin:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:daha inanamazsın insan öyle oluyor durmadan eşine sorarsın adam bıkar artık :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ayy nazlım aynen öyle oldu yemeğini yedi gidip yattı ne halin varsa gör dedi:KK1::KK1::KK1:git kk dan arkadaşlarına sor onlarda aynısı olmuştur sana girdi diyorum allah allah deli etme beni deyip duruyor saat 12 den beri:KK1::KK1::KK1::KK1:

yazdıklarıma mutlaka birileri cvp yazıcaktır ilk denemeden sonra gene aynı şekilde oluyor değilmi yani tekrar olmaması gibi bir durum yoktur sanırım çünkü eşim beni dr getirmek istiyor ama ben istemiyorum istemediğim içinde bu gece tamamen aldım ama tekrar denemede gene eskisi gibi olurmuyum :KK43::KK43:

olurmu canım tamamdır artık yendin o oraya girdi beyin kabullendi artık sorun yok devamı gelicek:KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66:

ayy nazlım aynen öyle oldu yemeğini yedi gidip yattı ne halin varsa gör dedi:KK1::KK1::KK1:git kk dan arkadaşlarına sor onlarda aynısı olmuştur sana girdi diyorum allah allah deli etme beni deyip duruyor saat 12 den beri:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet ya bende öle oldum eşim bıkmıştı hatta yaparken aynayla bakmaya çalışmıştım:KK1::KK1::KK1:günlerce sordum her denemede girdimi dedim çok sevindim canım valla hadi birde kardeş getirin bize bebiş haberide tez vakitte gelsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet ya bende öle oldum eşim bıkmıştı hatta yaparken aynayla bakmaya çalışmıştım:KK1::KK1::KK1:günlerce sordum her denemede girdimi dedim çok sevindim canım valla hadi birde kardeş getirin bize bebiş haberide tez vakitte gelsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım az biiraz alışıyım normale döneyim:KK1::KK1:bbekte istiyoruz bu arada dr ayıp olurmu gitmeye gerek yok artık sanırım

ilkinde zorlandım kendimi sıktım 2 denemede gene aynı zorlanma olurmu acaba

ya canım illaki az da olsa kendini kasarsın ama acı ağrı olmaz sadece tedirginlik olur.ama giriş olmaması gibi bir durum olmaz bir kere girdi tamam.ama ara vermeyin devam edin alışsın.yine jelini kullan bir de pre....ben daha rahat ediyorum hamileyim ama hala kullanıyoruz giriş daha rahat oluyor:KK60::KK60:

ya canım illaki az da olsa kendini kasarsın ama acı ağrı olmaz sadece tedirginlik olur.ama giriş olmaması gibi bir durum olmaz bir kere girdi tamam.ama ara vermeyin devam edin alışsın.yine jelini kullan bir de pre....ben daha rahat ediyorum hamileyim ama hala kullanıyoruz giriş daha rahat oluyor:KK60::KK60:

jelsiz yapamam heralde inanılmaz kayganlaşıyor birde ben kovanın içine sıcak su doldurup üstüne oturdum 5 dakika kadar onuda nette okudum ama korktuğumuz kadarda değilmiş yani heee :KK52::KK52:

niye ayıp olsun kız yenmişin boşa para mı vercen at köşeye tatile git yada kendine hediye al :KK66::KK66::KK66:

bebeğim fiyatı indirdi dr dedi eşim bugün baktım 5000 almış kasadan bu ne dedim dr parası dedi olmaz dedim yaparız ayyy paralar aklıma geldikçe bi tuhaf oldum :KK36::KK36::KK36::KK36:inşallah gerek kalmaz 11 inde gitmemiz lazımdı eee artık tatil yapmaya gideriz kuşadasına :KK19::KK19:

ekledim cnm tmm :KK34: kızlarr egzersizimi yaptım bu akşamm pudingiii hakettimm dimiiiiii :KK76: nese egzersize gelimm orta parmak 2 boğum aldım hepsini alamadım az kalmıştı hepsini almama ama alamadım çok panik yapıyorumm ya heycandan kalbim küt küt atıyoo duruyorum nefes alıp veriyorumm biraz ilerliyince gene heycan yapıyorum ama git gel yaptım bayaa sizce nasılımmm :KK51:

oh oh maşallah çok iyi gitmişsin ben işarette git gel yapmamıştım onu yaptım biraz okadar ramazanda performans düşük..

ben geldiiim :) pudingimi isteyen yiyebilir ben başka daha güzel bişey yedim :KK9: ya bu ekzersizler beni geriyor mu bilmem ya ben çok geriliyorum... işaret parmağımı denedim yine aldım tamamını ama tam çıkarken orda elime bişey takılıyo ona uyuz oluyorum :KK37: bi de parmağım içerdeyken rahat olamıyorum gitgeli kendim yapamıyorum eşime yaptırıyorum ama işte parmağım ordayken rahat olamıyorum kasıyorum kendimi napmam lazım acep :KK50: ???

ay aynen bende öleyim rahatlıkla işaret parmagmı alıyorum çıkartırken kasıyorum takılan bişey var sanki:KK59: ama sen eş parmagı yapmışın anlaşılan ben onu hiç denemedim yapamam gibide geliyo:44:ürküyorum:96:

dün çok kararlıydım kesin akşam yapacam eve gidince eşimle dedim. yatağa gittik jeli felan sürdük sonra ben yataktan kaçtım. olmadı yapamadım bacaklarımı kastım gene.. parmak egzersizi yapayım dedim. işaret parmağımın ilk çizgisi olan yere kadar ancak yapabildi.2 cm cik bişi girdi. siz ne kadarını alıyorsunuz.. bide ben galiba deliği bulamıyom. daha doğrusu delik felan göremiyom aynaya bakınca .. nasıl iş anlamadım.. 2 cm de nere girdi bilmiyom yani..

BIDIKCAN yenmene çok sevindim.. inş. bizde yeneriz .. hangi pozisyonda yaptınız bana biraz bilgi verirseniz.. yeni evliyim 3 haftalık daha tecrubesizim.. banada biraz bilgi verirmisin lütfen..

dün çok kararlıydım kesin akşam yapacam eve gidince eşimle dedim. yatağa gittik jeli felan sürdük sonra ben yataktan kaçtım. olmadı yapamadım bacaklarımı kastım gene.. parmak egzersizi yapayım dedim. işaret parmağımın ilk çizgisi olan yere kadar ancak yapabildi.2 cm cik bişi girdi. siz ne kadarını alıyorsunuz.. bide ben galiba deliği bulamıyom. daha doğrusu delik felan göremiyom aynaya bakınca .. nasıl iş anlamadım.. 2 cm de nere girdi bilmiyom yani..

canım ayna karşısına geç ıkınınca delik açılıyo..bende işaret parmak tam alyorum:KK75:

benim daha kızlık duruyorya ondamı göremiyom acaba deliği bilmiyom ki.. halbusaki doktor serçe parmağını sokmuştu çok rahat olmuştu acıda hissetmedim. aslında ama genede cesaretsizim..

alakası yok canım ya..benimde kızlık duruyo..acı yok zaten bak ne güzel ben doktora dokundurtamadım bile..parmak egzersizine başla vajinanı tanı zamanla çözülür problem tembellik etmezsen tabi..hem daha yeni evlisin ne güzel zaman geçirme..eski sayfalarada göz at mutlaka:KK34:

X