- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.761
Kızlar ya acayip bir derdim var son günlerde. Acayip paranoyak oldum, fec ibir kıskanlık içindeyim eşimin her hareketinden şühelenmeye başladım oysa ortada hiçbirşey yok. Evliliğinizin ilk günlerinde siz de mi böyleydiniz, yoksa bu bana has bir durum mu?? Eşimin tek ciddi ilişkisiyim hayatında dogru düzgün kimse olmamış. Biz tanıştıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdik. Öyle çok duygularını ilgisini belli eden bir adam değildi ama ben bu aralar iyice taktım bu duruma. Yok sarılmıosun, öpmüyosun, şunu şöyle yapıyosun bunu böyle yapıyosun diye durduk yerde hırgür çıkarmaya başladım. napcam ben ya????
üzülme şekerim aynen bende öyleyim herşeyden kıskanıorum elimde deil ama çok paranoyak oldum telf nı kontrol ediorum sürekli bilgisaarda geçmişe bakıorum sürekli anlayacağın çekilmez biri oldum artık yaniii
Sen ne kadarlık evlisin canım?
2yıllık canm ya sen?
39 günlük evliyim
canım çok geçmiş olsun iidir inş durumu.bence birbirimize destek vermeliyiz burda yoksa işin içinden gerçekten çıkılmıyo.psikolojimiz desen aldı başını gidiyo.oyüzden sende dik durmaya çalışburda hep beraber yenelim
Eki Görüntüle 234865
hemşom, özlemcim, dünürüm, canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere hep beraber inşallah....yeni yaşın umarım sana çok uğurlu (bebekli) gelir
günaydın kıslarrrr....... ne öüonuzzzz
16450 naber yaffyummmmm sen ne örüonnnkaç oldun kıssss
iyiyim yavruuuum sen nörüyon?18,5 oldum len 19 umdan gün aldım sen nasıl anlarsan artık
günaydın kıslarrrr....... ne öüonuzzzz
16450 naber yaffyummmmm sen ne örüonnnkaç oldun kıssss
günaydın özümiylik sen napan fasulyen nörüyo..
halaaa 18 lik çıtırım diosun yaniiiileynn bizim çıtırlığımız pıtırlığımızmı kaldı bendeee yataktan kalkar kalkmazz kendimi burda buldum bi sürü işim var halbukiii.... sihirli değneğin varsa şu eve bi dokundur bacımmm yaaa
iyi çok şükürrrr şurdan bi kalksam çok iş yapcam da yapıştım gene bilgisayaraa...bu arada kızlar cumanız mübarek olsun mevlam dualarımızı geri çevirmesin inşallahh.......
amiin inşaallah.. Aynen ya çoookk işim var ama yapasım yokkayınvalide yola çıkmış gelcek ama bende tık yok yatagm bile dagınık hala pooooff
kız senin de çıtırlığın kalmadıysa artık biz napalımm 28 i de devirdik:26:ah o sihirli değnek bende olsa ben biliyorum yapıcağımı ama yok ki bacımkeşke olsaaa