Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar bende egzersizlere başlayıp başlayıp bırakanlardanımç hatta doktor randevusuda aldım. ama randevuya daha var. o süreçte bende egzersiz yapayım belki çözerim diyorum. tabi benim eşimde de isteksizlik olmaya başladığından zorlanıyorum. kendimi çok hazırlamıştım olacak diye. sonra eşim isteksiz olunca bide çok sabırsız denemiyo bile doktora karar verdik. ama bu aralar eşim bi sakin. tabi şimdide ben regl oldum:KK43:( ama regl bitince bi mum egzersizi deneyecem. tabi yapabilirsem:KK43:(((

Merabalar kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız
gece baya aktifmiş herkes oku oku anca bitirdim
benim moralim yok dün geceden sonra geriye mi gidiyorum ne
parmağın ortasında takıldım kaldım yaa

neler yapiyorsunuz iyimisiniz carsiya gitmem gerek hic gidesim yok, ama izin alisverislerine baslamam gerek. haifi disim sizliyor. kalkim hazirlanayim. size iyi sohbetler: kiz ozum sende kalk bakim yerinden. senin yumurcak ne yapiyor aceba cok merak ediyorum, anasi her gün saatlerce internet basinda.

hayırlı cumalar iy dlylm iyi olsun..egzersize ara verince takılıyo insan..sonra tekrar sil baştan bırakmayıp düzenli yapılırsa vajinismus die hiç bişey kalmaz bence..

arada vermedim aslında cnm ya ramazanın başından beri hergün yaptım sadece 1 gün uygun olamadım
rabbim yardımcımız olsun gerçekten en çok ta insanın sinirlerini yıpratan bi durum :KK59:

neler yapiyorsunuz iyimisiniz carsiya gitmem gerek hic gidesim yok, ama izin alisverislerine baslamam gerek. haifi disim sizliyor. kalkim hazirlanayim. size iyi sohbetler: kiz ozum sende kalk bakim yerinden. senin yumurcak ne yapiyor aceba cok merak ediyorum, anasi her gün saatlerce internet basinda.

bende kalkıom bacım işi gücü bıraktım gezmeye gidiom ablama gidiommmmmm ....görüşürüz kıslar Allaha emanet olun hayırlı iftarlar.......

Kızlar ya acayip bir derdim var son günlerde. Acayip paranoyak oldum, fec ibir kıskanlık içindeyim eşimin her hareketinden şühelenmeye başladım oysa ortada hiçbirşey yok. Evliliğinizin ilk günlerinde siz de mi böyleydiniz, yoksa bu bana has bir durum mu?? Eşimin tek ciddi ilişkisiyim hayatında dogru düzgün kimse olmamış. Biz tanıştıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdik. Öyle çok duygularını ilgisini belli eden bir adam değildi ama ben bu aralar iyice taktım bu duruma. Yok sarılmıosun, öpmüyosun, şunu şöyle yapıyosun bunu böyle yapıyosun diye durduk yerde hırgür çıkarmaya başladım. napcam ben ya???? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

normaldir canım şuan duyguların daha yoğun birde vajili olduğumuz için o dönemlerde fazlasıyla kuruyoruz ama adamın üstüne fazla gitme:KK61::KK61:

nazlı-85 canım naber nasılsın? sana bişey sorcam ben
dün gece eşimle egzersiz yapmıştık biliyosun anlattım burada. bi kaç saat sonra banyoya girdim anam birde ne göreyim kırmızı gelmiş şortumda:KK52::KK52: bu kırmızı ne olaki? yoksa ben artık patlak mısırmı oldumm:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

ya moralim bozuktu yapamadım ama buakşam devam..kızz eş parmağıyla yapmak nasıl olakii tavsiye ediosan bende deniim:KK53::KK53:yoksa bana kalırsa baya uzayacak:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

varya biliyosun ben kendi parmağımla bile uzun süre deneme yapamamış korkmuştum.. gece yazdıklarımı okumuşsundur eşim dediki istersen birlikte deneyelim. ben hiç umutlu değildim ama 3-4 kere deneme yaptık ilkinde bir boğum aldım sonra yarısını sonraki denemede hepsini:KK52::KK52::KK52::KK52: ben arkama 3 tane yastık koyup yatağın ucuna oturdum eşimde eyere oturdu, rahat bi pozisyon. sonra derin derin nefes alıp verdim durmadan,bol bebeyağı kullandık baya kolay oldu ve kesinlikle acı hissetmedim:KK60::KK60:
ama durum şuki bu olaydan 1 kaç saat sonra banyoya gittim şortumda kırmızı vardı :KK52::KK52::KK52: sanırım gittti benim bakirelikk:KK60::KK60::KK60::KK60: ama neden o anda gelmedide sonra geldi? kafama takılan nokta bu? belkide o kırmızı başka bişeydir diye kendikendimi kandırıyorumm:KK60::KK60::KK60:
neyse sende rahat ol bu gece eşinle bir dene derim.. ben eşparmağını kesinlikle kabul etmeyenlerdendim ama inan benden daha kolay oldu. sanırım sende benim gibi canı tatlı olanlardansın. bende kendikendime yapamadım 1 haftada bir boğum ilerledim ancaakk oda dün yanii:KK52::KK52: ama noldu kocamla 1 gecede 1 parmak:KK52::KK52::KK52: kesinlikle eşparmağı tavsiye ederim. önceden konuşursun sende benim gibi (acıyor sanarak) dur dediğimde hemen duracaksın diye olur biterrrrr:KK34::KK34:

mrb arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen. 3 haftalık evliyim ama hala gerdeğe giremedik.. çok korkuyorum. dün doktoro gittik serçe parmağını soktu biraz.. bi engel yokmuş. bi jel verdi bununla parmak egzersizi yap dedi.. ama onuda yapamıyorum.. böyle hiç isteğim yok .. çok isteksizim ne yapmam lazım sizce banada yardım edin.

varya biliyosun ben kendi parmağımla bile uzun süre deneme yapamamış korkmuştum.. gece yazdıklarımı okumuşsundur eşim dediki istersen birlikte deneyelim. ben hiç umutlu değildim ama 3-4 kere deneme yaptık ilkinde bir boğum aldım sonra yarısını sonraki denemede hepsini:KK52::KK52::KK52::KK52: ben arkama 3 tane yastık koyup yatağın ucuna oturdum eşimde eyere oturdu, rahat bi pozisyon. sonra derin derin nefes alıp verdim durmadan,bol bebeyağı kullandık baya kolay oldu ve kesinlikle acı hissetmedim:KK60::KK60:
ama durum şuki bu olaydan 1 kaç saat sonra banyoya gittim şortumda kırmızı vardı :KK52::KK52::KK52: sanırım gittti benim bakirelikk:KK60::KK60::KK60::KK60: ama neden o anda gelmedide sonra geldi? kafama takılan nokta bu? belkide o kırmızı başka bişeydir diye kendikendimi kandırıyorumm:KK60::KK60::KK60:
neyse sende rahat ol bu gece eşinle bir dene derim.. ben eşparmağını kesinlikle kabul etmeyenlerdendim ama inan benden daha kolay oldu. sanırım sende benim gibi canı tatlı olanlardansın. bende kendikendime yapamadım 1 haftada bir boğum ilerledim ancaakk oda dün yanii:KK52::KK52: ama noldu kocamla 1 gecede 1 parmak:KK52::KK52::KK52: kesinlikle eşparmağı tavsiye ederim. önceden konuşursun sende benim gibi (acıyor sanarak) dur dediğimde hemen duracaksın diye olur biterrrrr:KK34::KK34:

evet canm hemde nasıl tatlıdır benm canm herşeyden korkarım küçücük böcekten asansörden aklına gelebilcek herşeyden oyüzden yapamıorum zaten:KK50::KK50:sana güveniorum çünkü sende benim gibisin :KK60::KK60:oyüzden buakşam eşimle deneyecem aslında düngece eşimde dedi gel bi ben parmağımı deniim yok dedim korktum, dedim sen hemenn oldu bittiye getirirsin bidaha asla yapamam o da walla yapmam sen nedersen onu yapcam dedi ama cesaret edemedim işte ona çok güveniorum ama cesaret edemedim işte:KK43::KK43: ama söz buakşam deniecem dün ben seeni gaza getirdim bugünde sen beniii:KK19::KK19:

normaldir canım şuan duyguların daha yoğun birde vajili olduğumuz için o dönemlerde fazlasıyla kuruyoruz ama adamın üstüne fazla gitme:KK61::KK61:

Nazlı' cım adamın üstüne gitmiyim diye susuyorum bu defa içimeatıyorum, oyle olunca da patlayınca tam patlıyorum. Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum. İnşallah şu dert bitince bu hallerim de geçer :KK59::KK59::KK59::KK59:

X