- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.801
mrb arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen. 3 haftalık evliyim ama hala gerdeğe giremedik.. çok korkuyorum. dün doktoro gittik serçe parmağını soktu biraz.. bi engel yokmuş. bi jel verdi bununla parmak egzersizi yap dedi.. ama onuda yapamıyorum.. böyle hiç isteğim yok .. çok isteksizim ne yapmam lazım sizce banada yardım edin.
evet canm hemde nasıl tatlıdır benm canm herşeyden korkarım küçücük böcekten asansörden aklına gelebilcek herşeyden oyüzden yapamıorum zatensana güveniorum çünkü sende benim gibisin oyüzden buakşam eşimle deneyecem aslında düngece eşimde dedi gel bi ben parmağımı deniim yok dedim korktum, dedim sen hemenn oldu bittiye getirirsin bidaha asla yapamam o da walla yapmam sen nedersen onu yapcam dedi ama cesaret edemedim işte ona çok güveniorum ama cesaret edemedim işte ama söz buakşam deniecem dün ben seeni gaza getirdim bugünde sen beniii
evet evet kesinlikle dene ve baştan konuş dur dediğinde dursun bol bol derin nefes al ver. bide ıkınmayı tavsiye ediyor arkadaşlar ama ben ıkınamıyorumneyse bu arada sana başka bir denemede eşim parmağını sabit tutarken orada nefes alıp verip kendimi yavaşşşca parmağa doğru itttim ve kontrol bende oldu bunuda deneyebilirsin mutlaka eşinle dene.. ben kesinlikle düşünemiyordum eşimle rahat edeceğimi ama kendim yapmamdan daha rahat olduu
Kızlaaaaarrrrr....
7-8 aydır giremiyodum foruma...
Biliyosunuz benim evliliğim tam 26 ay oldu.. Veeeee sıkı durun dün gece
:92: Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............:92:
Zaten 1 senedir eşli tek parmak egzersizi yapıyorduk.. Neyse eşime emladan azıcık sürmesini istedim..biraz emla biraz bebe yağı ve anlamadım bile yaaa... çok küçük bir acı hissettim o da kendimi kastığım için biliyorum.. Ardından da 2 nokta pembiş geldi..
Süper rahatladım .. Bu arada regl olmama 1 gün kaldıçok üzgün ben :97: Sanırım regl e yakın olduğu için rahim ağzı da açıktı.. Onun verdiği cesaretle içimden allaha dualar ede ede bu işi yaptık Eşim de tuhaf hissetti ve dediği şu oldu: Biraz emla biraz yağ.. Bizim sorunumuz buymuş O bile alıştı artık:86:
Allahım bu mübarek ayda herkesin duasını kabul etsin inşallah..
hıı buarada brownitens kesin gitti senn bakirelik ben çok kişiden duymuştum hemen o anda gelmeyebilio hatta kan gelmediği zaman wcde oturur gibi oturuomuşsun beline eşin dokunduruomuş ozaman geliomuş yani ben böle duymuştum ama gittiysede ne güzel işte kurtuldun
anaammm ben kadınmı oldum şimdiiiisahurdan sonra yattım uyuyamadım acaba gittimi gitmedimi eşim diyo ya gitti işte görmüyomusun kırmızı niye gelsin gitmediyse diyo bende diyorum ya belki gitmemiştir çünkü ben hiiiiççbirşeyy hissetmedim oda diyo gitmemeş olabilir diye bişeymi var? ya ne olacaktı biyerin kesilmiş gibimi olacaktı? valla dedim ben bu kadar basit olabileceğine inanmıyordum şaka gibi yaaa kızım bi gram bişey hiisetmedim gitti bekaret
Nazlı' cım adamın üstüne gitmiyim diye susuyorum bu defa içimeatıyorum, oyle olunca da patlayınca tam patlıyorum. Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum. İnşallah şu dert bitince bu hallerim de geçer
kızlar bendede ilk gece denememizde kan gelmişti 3 4 gün boyuncada damla damla geldi kan.. bende kızlık gitti sanmıştım ama dün doktor kızlık zarın bozulmamış dedi. dedim kan geldi.. altı zedelenmiş meğerse ...
ama zedelenmede olabilir yani ama işallah gitmiştir kızım yaa boşversene neye lazım zaten onnun yüzünden hep bu haldeyiz walla
kızlarrr bebe yağı zararlı mıııııııııııııııı? neden kmse cevap vermioooo
zedelenme deme yaa.. ama inşallah gitmiştir.. bu kadar kolay olacağını rüyamda görsem inanmazdımmm
bebe yağı mantar yapabilir canım jel alana kadar 1-2 gün kullanıla bilir ama uzun vade de kullanma
hangi jeli önerirsin canım ? ne alcağımı bilmyrm bide her eczanede olmaz dimi internetten mi sipariş versek?
hangi jeli önerirsin canım ? ne alcağımı bilmyrm bide her eczanede olmaz dimi internetten mi sipariş versek?
ay ne güzel ya burdan anlıyoruz ki korkcak bişey yok demek ki birden oluvercek gitcek işte çok sevndm senin adına canım.
canım en ucuz ve bereketli olanı ultrason jeli.yakınlarda medikal varsa 1 lt 5 tl hem yendikten sonra da kullanırsın ihtiyacın olursa ben hala kullanıyorum.ama eczaneden de alabilirsin vajinal kayganlaştırıcı dersen verirler.ultrason jeli tamamen su bazlı kimyasal yok doktorlar hamile olduğum halde kullanabilirsin sakınca yok dediler