- 9 Aralık 2010
- 339
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.721
ee bu kadar temellik yeter artık üstünüze gelmek lazım vajili kimse kalmasın bebişler olsun her gün rapor istiyorum takıldığınız yerleri sorun.isteyene msn verim her istediğinizi sorun
inşallahhh yenip hemen bebişlerimiz olurr düşüncesi bilee harikaa yaa msn ii olur ordan daha hızlı cvp verebilirsiiz takıldığımız yerden aslında
aynennn.. arkamda 3 yastıkla yatağın kenarına oturup yaptık az önce sanırım en kolayıda bu.. belki alternatif vardır diye sormuştum
Arkadaşlar, bu malum konudan ben de muzdaribim.. 1 senelk evlym ancak doktora geçen hafta gittim.. Bu sıkıntıyı yenmiş arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim..
bizimde bebişlerimiz olacakmıııı
hoşgeldin canım aramıza.. özelden yazmaya gerek yok herkes burada rahatça deneyimlerini paylaşıyor aslında utanmak çekinmek yok hepimizin derdi ortak
oyyy yerim ben onları olcak inşallah bizim de bebişlerimiz olcak
hoşbulduk :) ama yine de bu konuda rahat değilim..
olacak tabi kızlar kardeşleri bekliyoruzbu arada msn adresimi yazıcam özelden ok
yok canım gelmedi
hadi kızlar ben çıkıyorumm bişeler hazırlimde kocişi kaldirim şimdi sinirli ya kalkmazda olsun ben hazirlımda... iyi sahurlarr hepinize öpüyorumm sizii