Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzülme ya arada hepimizde oluyordur bu durum.bendede oluyo .arada bi gıcıklığımız tutuyo geçen bende durduk yere tantana çıkardım normelde hiç yapmam.dedim galiba bu durumdan dolayı olabilir.eminim sendede öyledir canım

Acayip kıskanç oldum ben!! İstediğim en son şey, öküz altında buzağı arar oldum

ya benim ramazan biraz yoğun geçiyor.bu aralarda acayip siniriliyim .serçe parmağın birinici boğumundayım daha .şimdi dicekler hiç zamanın olmyomu egzersize gerçekten hiç olmuyo ya bi yatağa girdiğimi biliyorum yani. pufffff yani.bugün iftara misafirim falanda yok inş ikinci boğuma kadar gelirim

düzelirsin bitanem bu kadar yıpratma kendini her bayan dönem dönem bu hislere kapılır. gelip geçici bunlar..

Öyle olmasını umut ediyorum çünkü bu duygualr beni için için kemiriyorlar. Sağlıklı düşünemez oldum ya. Sürekli aklımda , şimdi napıyo acaba, telefonla ugrasırken görsem birini mi arıyo, acaba benden sakladıgı bişeyler mi var, vs vs vs. Deli olcam. Bana karşı da son günlerde biraz isteksiz oluşu iyice tetikliyo, napcam ben ya, acayip moralim bozuk bugun

canım yıpratma kendini bukadar ya.bu rahatsızlığımzdan dolayı herşeyden bişey çıkarır olduk.üzme kendini eşin öyle bişey yapmıyordur.bendede geçen eşim bayan bi iş arkadaşından bahsediyor deli oldum ne oluyor ya dedim kendi kendime .biliyorum böyle şeyller düşünmem çok saçma.düzelecez inş moralini yüksek tutman lazım.en büyük destekçin zaten eşin neden öyle şey yapsınki demi yani

bende işaret parmakta kaldımm!!! İşaret parmagı aldm bi heycan bi güven geldi kesin yaparım dedim sonrasında hiç fırsatım olmadı gerçekten tatil ziyaretler gelen giden vs. Bu sefer kesin dedim herşeyi erteledim bende istekliyim egzersize dünde kaynım trafik kazası geçirmiş allah korumuş yaralı iyi atlatmış apar topar gittik kayın validem yolda o geliyo yine gitcez..anlıyacagın hep engel var bendeki şehvetin kırılmasınada az kaldı bunalıma dogru gidiyorum sanki heves gitcek tamamen bırakmaktan korkuyorum ALLAHIM YARDIM ETT

aynen canım bende öyleyim işte bizim bu rahatsızlığımız bunu tetikliyo ilişki yaşıyamıyoruz acaba gözü kayar mı falan filan.

canım çok geçmiş olsun iidir inş durumu.bence birbirimize destek vermeliyiz burda yoksa işin içinden gerçekten çıkılmıyo.psikolojimiz desen aldı başını gidiyo.oyüzden sende dik durmaya çalışburda hep beraber yenelim

aynen canım bende öyleyim işte bizim bu rahatsızlığımız bunu tetikliyo ilişki yaşıyamıyoruz acaba gözü kayar mı falan filan.

kızlar durum anlaşıldığına göre bizim psikolojimizde var bu boş şeylerden kıskanma duygusuve dikkat ettim bugün hepimiz dökülüyoruz.sinirliyiz üzgünüz.stresliyiz.kıskancız daha neler neler .oyüzden ne olur kızlar birbirimize destek verelim yoksa cidden ipin ucu kaçacak

Kendime güvensizim hayatımda hiç olmadıgım kadar. Oysa benim egolarım hep yüksektir, kendimi sever, güvenirim kendime, çünkü ben hayatımdaki herşeyi tabiri caizse tırnaklarımla kazıyarak yaptım, kimsenin desteğini almadan, Fiziken de beğenirim kendimi birinin ilgisini çekmek gibi bir çabam olmadı hiç(yanlış anlamayın kendimi hep oldugum gibi kabul ettim çünkü). ama hayatımda ilk defa güzelleşme çabası içindeyim, kocamın ilgisini çekmeye çalışıyorum sürekli. OOOOOOOFFF OFFFFFFFFFFFFF!!! Kimyam bozuldu yaa

Kızlaaaaarrrrr....

7-8 aydır giremiyodum foruma...

Biliyosunuz benim evliliğim tam 26 ay oldu.. Veeeee sıkı durun dün gece

:92: Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............:92:

Zaten 1 senedir eşli tek parmak egzersizi yapıyorduk.. Neyse eşime emladan azıcık sürmesini istedim..biraz emla biraz bebe yağı ve anlamadım bile yaaa... çok küçük bir acı hissettim o da kendimi kastığım için biliyorum.. Ardından da 2 nokta pembiş geldi..

Süper rahatladım .. Bu arada regl olmama 1 gün kaldı çok üzgün ben :97: Sanırım regl e yakın olduğu için rahim ağzı da açıktı.. Onun verdiği cesaretle içimden allaha dualar ede ede bu işi yaptık Eşim de tuhaf hissetti ve dediği şu oldu: Biraz emla biraz yağ.. Bizim sorunumuz buymuş O bile alıştı artık:86:

Allahım bu mübarek ayda herkesin duasını kabul etsin inşallah..

Ayy çok şükür iyi bir haber geldi bugün:)) Güzelim çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza inşallah:)) Hadi halayını çekelim senin

sinirimden ağlıycam az kaldı yani !! Ya orgunluktan akşam egzersiz yapamıyorum hala da denemiyoruz eşimle of fyaa!!! :84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…