- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.781
nerden geliiiiii bu arada geçmiş olsunnnn...ne zaman giderrr gelmeden gitmesini soruom bendeeee
hahahaha allah iyiligini versinsaol canım yaa... Ben bursadayım oda balıkesir ayvalıktan geliyo.. Valla nezman gider bende çok merak ediyorum ay çok kötüyümm
bencedeee iyi olanacak bişi yokkkk bende çok kötü oldum bakkk
neler yapiyorsunuz iyimisiniz carsiya gitmem gerek hic gidesim yok, ama izin alisverislerine baslamam gerek. haifi disim sizliyor. kalkim hazirlanayim. size iyi sohbetler: kiz ozum sende kalk bakim yerinden. senin yumurcak ne yapiyor aceba cok merak ediyorum, anasi her gün saatlerce internet basinda.
kızlaar günaydın nasılsınız nasıl gidiyor buseumut sen napiyosun dünden berianlarsın ya hallettinmi parmağı?
Kızlar ya acayip bir derdim var son günlerde. Acayip paranoyak oldum, fec ibir kıskanlık içindeyim eşimin her hareketinden şühelenmeye başladım oysa ortada hiçbirşey yok. Evliliğinizin ilk günlerinde siz de mi böyleydiniz, yoksa bu bana has bir durum mu?? Eşimin tek ciddi ilişkisiyim hayatında dogru düzgün kimse olmamış. Biz tanıştıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdik. Öyle çok duygularını ilgisini belli eden bir adam değildi ama ben bu aralar iyice taktım bu duruma. Yok sarılmıosun, öpmüyosun, şunu şöyle yapıyosun bunu böyle yapıyosun diye durduk yerde hırgür çıkarmaya başladım. napcam ben ya????
yok canm yaa yapamadım çok kötüyüm zatengece yazdıklarını okudum walla çok sevindim seni gaza getirdim ben yapmadım işallah böle devam edersen haftaya başarırsın walla
neden yapamadın canım fırsatınmı olmadı?
ya moralim bozuktu yapamadım ama buakşam devam..kızz eş parmağıyla yapmak nasıl olakii tavsiye ediosan bende deniimyoksa bana kalırsa baya uzayacak
varya biliyosun ben kendi parmağımla bile uzun süre deneme yapamamış korkmuştum.. gece yazdıklarımı okumuşsundur eşim dediki istersen birlikte deneyelim. ben hiç umutlu değildim ama 3-4 kere deneme yaptık ilkinde bir boğum aldım sonra yarısını sonraki denemede hepsiniben arkama 3 tane yastık koyup yatağın ucuna oturdum eşimde eyere oturdu, rahat bi pozisyon. sonra derin derin nefes alıp verdim durmadan,bol bebeyağı kullandık baya kolay oldu ve kesinlikle acı hissetmedim
ama durum şuki bu olaydan 1 kaç saat sonra banyoya gittim şortumda kırmızı vardısanırım gittti benim bakirelikk ama neden o anda gelmedide sonra geldi? kafama takılan nokta bu? belkide o kırmızı başka bişeydir diye kendikendimi kandırıyorumm
neyse sende rahat ol bu gece eşinle bir dene derim.. ben eşparmağını kesinlikle kabul etmeyenlerdendim ama inan benden daha kolay oldu. sanırım sende benim gibi canı tatlı olanlardansın. bende kendikendime yapamadım 1 haftada bir boğum ilerledim ancaakk oda dün yaniiama noldu kocamla 1 gecede 1 parmak kesinlikle eşparmağı tavsiye ederim. önceden konuşursun sende benim gibi (acıyor sanarak) dur dediğimde hemen duracaksın diye olur biterrrrr
normaldir canım şuan duyguların daha yoğun birde vajili olduğumuz için o dönemlerde fazlasıyla kuruyoruz ama adamın üstüne fazla gitme