Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlıcım nasılsın bebeğin nasıl oruç nasıl gidiyo :) ya napalım bişeyler yaptık da egzersizlerimizi paylaşıyoduk biz de :)

iyiyim şekerim bebişte iyi çok şükür bu gün oruç tutmadım yarın inşallah tutucam...sende iyisindir inşallah...evet bişiler olmuş ama okumadım çok yazmışınız güzel ilerlemeler var sanırım falaka ve terlikten kurtuldunuz herhalde

evt cnm yarın söz tmm tekrar başlıycm egzersize inş yenip hattaa bayrama hamile olarak girmekk istiyorumm bikaç gün içinde yensem olur heralde çok şey istiyorumm galibaa ama istiyorummm inşallahh olurrr

ultason jeli bakıyorumda netten 3.5 lira diyor hemde 1000 ml bi zarar verir diye korkuyorum:18: sen ne önerirsin?

canım en iyisi ultrason jeli hiç bir kimyasal yok içinde tamamen su bazlı ben hala kullanıyorum ilişki esnasında hem bereketli hem ucuz.doktora da sordum hamileyim diye kullanabilirsin dedi zaten vajinal ultrasonda onlarda kullanıyorlar sakıncası olsa sürmezler

rapor ver bakım neler yaptın sanırım ilerleme var???

eveettt hemen geldim yazdım zaten kocamı bıraktım yatakta
bugün 1 boğum alabilmiştim sonra eşime anlattım benim için inanılmaz bi gelişme çünkü oda dediki istersen gel birlikte deneyelim.. eşimin serçeparmağını sonuna kadar aldım hemde ne acı ne sızı hiçbişey yok
bol bol nefes alıp verdim burada okuduklarımın çok faydası oldu
hergece eşimle denemeye karar verdik. kendikendime yapamıcam sanırım eşimle daha kolay oluyormuş meğer hala soktayım yaaa hepsi sizin sayenizdee

evt cnm yarın söz tmm tekrar başlıycm egzersize inş yenip hattaa bayrama hamile olarak girmekk istiyorumm bikaç gün içinde yensem olur heralde çok şey istiyorumm galibaa ama istiyorummm inşallahh olurrr

sanırım sen egzersizleri aksatıyorsun falaka ve terlikten haberin vardır herhalde egzersizciler artık her gün buraya rapor vercekler senden de bekiliyoruz canım aksatmak yok

çok sevndim canım inan ilerledikçe daha kolay olcak nasıl rahat ediyorsan eşinle yap kendin yap yeterki yapın egzersizleri...ama sakın hazır olmayınca son aşamaya gelmeyince pe...denemeyin her gün 1-2 aşama atlamaya bakın ara vermeyin

evet söylediklerini mutlaka uygulıcam çok teşekkürler sanırım dr gitmeye gerek kalmadan yenicem vajiyii

iyi iyi maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...olsun tutabildiğin kadar sen de bebişi de düşünmek lazım :) ben de iyiyim çok şükür :) ben falakayı falan okumamıştım ama iyi olur hani tembellik yaparsam günün birinde, aklım başıma gelir ben ilk defa dün vajinamı inceledim dokundum ama baya bi zorlandım kastım kendimi neyse biraz uğraştım serçe parmağı ilk boğumu alabilmiştim ,

bugün de serçe parmağımı tamamını aldım işaret parmağımın tamamını aldım ve eş parmağı denedik serçe parmağını onu da tamamını aldım ve hiç bir acı hissetmedim ona seviniyorum yalnız ultrason jelim henüz gelmediği için e vitaminli vücut losyonu kullandım az bişey acaba bi sıkıntı olur mu ? bi de nasıl gidiyorum acaba :) ?

ewt cnm bu ara öle oldu birazcık :44: iyi bi dayak istiyorumm napsan haklısın yanii tmm hergün rapor vercem öğretmenimm sizeee
ee bu kadar temellik yeter artık üstünüze gelmek lazım vajili kimse kalmasın bebişler olsun her gün rapor istiyorum takıldığınız yerleri sorun.isteyene msn verim her istediğinizi sorun
evet söylediklerini mutlaka uygulıcam çok teşekkürler sanırım dr gitmeye gerek kalmadan yenicem vajiyii
canım doktorda aynı şeyleri söyleyecek ve uygulayacak aynı şey bunu kendiniz atlatın dr verceniz parayı balayına verin.hadi bakalım en kısa zamanda kırın vajinin bacağını
amin canımcım...duyduğun iyi oldu bundan sonra tembellik yapmak yok her gün egzersizler düzenli olcak rapor verilcek.canım losyon mantar yapabilir jel kullan güzel ilerleme canım çok iyi böyle azimle giderseniz hemen yenersiniz yeterki isteyin sizde neden 1 haftada yenmeyesiniz bu kadar beklemek yeter dimi en kısa zamanda yenemeye bakın
gittigidiyorda buldum yani hepsi aynıysa alayım hemen işte kafamı kurcalayan 3.5 tl olmasıydı.. ucuz etin yahnisi şey olmasın diye bi sorayım dedim
aynı canım bende 5 tl ye aldım medikalden ucuz yani.yok yok bir şey olmaz

jel sipariş ettim netten onu bekliyorum ben de jelim yok diye bahane etmiyim diye hemen başladım egzersize.peki napayım şimdi ben ne kullanayım jel gelene kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…