Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ee bu kadar temellik yeter artık üstünüze gelmek lazım vajili kimse kalmasın bebişler olsun her gün rapor istiyorum takıldığınız yerleri sorun.isteyene msn verim her istediğinizi sorun

inşallahhh yenip hemen bebişlerimiz olurr düşüncesi bilee harikaa yaa msn ii olur ordan daha hızlı cvp verebilirsiiz takıldığımız yerden aslında :KK34:

Arkadaşlar, bu malum konudan ben de muzdaribim.. 1 senelk evlym ancak doktora geçen hafta gittim.. Bu sıkıntıyı yenmiş arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim..

Arkadaşlar, bu malum konudan ben de muzdaribim.. 1 senelk evlym ancak doktora geçen hafta gittim.. Bu sıkıntıyı yenmiş arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim..

hoşgeldin canım aramıza.. özelden yazmaya gerek yok herkes burada rahatça deneyimlerini paylaşıyor aslında utanmak çekinmek yok hepimizin derdi ortak:KK34::KK34:

hoşbulduk :) ama yine de bu konuda rahat değilim..

bence kesinlikle öle düşünme nasıl başağrısı dişağrısı normal bi rahatsızlıksa vajinusmusta aynı şekilde gayet normal bir sorun ve her kadının başına gelebilir.. burada bi çok insan sorunlarını buradaki arkadaşların deneyimlerini okuyarak birbirlerini telkin ederek yenmişler. geçmişi okursan görürsün mutlaka.. hepimiz aynı sorun için buradayız ve birbirimize destek olarak yenmeye çalışıyoruz..

hadi kızlar ben çıkıyorumm bişeler hazırlimde kocişi kaldirim şimdi sinirli ya kalkmazda olsun ben hazirlımda... iyi sahurlarr hepinize öpüyorumm sizii :KK3:

Günaydınlarrrr:))

Ya kızlar akşamları amma çeneniz düşüyo, bütün safaalrı okumak için işi gücü bıraktım, mesajları okudum :))

Brownintense, ya ok sevindim egzersizlerine başlamışsın:) İnşallah bir an önce hepimiz kurtuluruz bu dertten. Ama Ramazan beni fena vurdu valla. Akşam eve gidince yorgunluktan elim kolum kalkmıyor:KK43:((

Kızlar ya acayip bir derdim var son günlerde. Acayip paranoyak oldum, fec ibir kıskanlık içindeyim eşimin her hareketinden şühelenmeye başladım oysa ortada hiçbirşey yok. Evliliğinizin ilk günlerinde siz de mi böyleydiniz, yoksa bu bana has bir durum mu?? Eşimin tek ciddi ilişkisiyim hayatında dogru düzgün kimse olmamış. Biz tanıştıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdik. Öyle çok duygularını ilgisini belli eden bir adam değildi ama ben bu aralar iyice taktım bu duruma. Yok sarılmıosun, öpmüyosun, şunu şöyle yapıyosun bunu böyle yapıyosun diye durduk yerde hırgür çıkarmaya başladım. napcam ben ya???? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X