Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off arkadaşlarrr yaa çook kötüyüüm eşimle kavga ettik denemek istedi o ben istemedim diye bağırdı çağırdııı çokk kötüyüüm ağlamammk için sıkıyorum kendimii artıkkk

kızlaaaar selam herkese nasılsınız? ben sahuru bekliyorum yine

ben egzersiz yaptım yine bugün akşam. serçe parmağımı aldım ilk önce tamamını daha sonra işaret parmağımı aldım tamamını ve eş parmağı denedim hepsini alabildim sayenizde... oraya dokunamıyordum bile...ama vajina resimlerine falan baktım biraz gerçekten orda bi yol var ya :) bi de ıkınınca vakumluyo parmağımı...yalnız bi sorunum var parmağım ordayken bana bi gülme geliyo ne yapacağımı şaşırıyorum :) içimde bişey oynayıp duruyo bi fena oluyorum dün biraz üzülmüştüm azıcık aldım diye ama bugün baya ilerlemişim dimi?

bence gayet iyi durumdasın canım. gülme işide baya komikmiş
bende eş parmağını ilk az önce denedim çıkarken vıcckk die bişey çıktı içimden çok komikti yaa

canım yaaa çok sevindim ayn durumdayız inşallah birbirimize gaz vererek olcak bu iş !!! ben de bugün yazdıklarınızı okudum açıkçası senin gaza gelmen de beni gaza getirdi :)) ben de aynen daha dün başladım serçe parmağı birinci boğumu alabildim yok olmaz diyodum ama olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak :) bugün daha mutlu hissediyorum kendimi işaret parmağımı da aldım eşimin işaret parmağını denicektik yok dedim yoruldum yavaş yavaş :)
ve ben de aynen senin gibi salak salak gülüyorum (estağf. bu arada :))

off arkadaşlarrr yaa çook kötüyüüm eşimle kavga ettik denemek istedi o ben istemedim diye bağırdı çağırdııı çokk kötüyüüm ağlamammk için sıkıyorum kendimii artıkkk

çok üzüldüm canım keşke yapmasaymış.. bizim durumumuzda olan kadınların eşlerinin çok daha anlayışlı olması gerekiyor aslında.. sen hangi aşamadaydın peki deneme yapıyormuydunuz daha önce?

evet birbirimize destek olursak çok daha kolay yeneceğiz bu sorunu.. hala inanamıyorum yaaa

bence gayet iyi durumdasın canım. gülme işide baya komikmiş
bende eş parmağını ilk az önce denedim çıkarken vıcckk die bişey çıktı içimden çok komikti yaa

evet komik oluyo bazen ben de kendimi alamıyorum saçma sapan gülme krizlerine giriyorum hiç olmadık yerlerde bu arada sen bebek yağı mı kullanıyodun kayganlaştırıcı ne kullanıyosun?

canım merhaba tanışmadık seninle daha önce. ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın bence... bende de çok oluyodu eşim istediğinde benim istemediğim tatlı bi dille nolur anla bugün değil yarın diyodum o da tamam diyodu bazen de istemeyerek bişeyler yaşatıyodum önsvşm açısından... ama arada olur böyle şeyler sıkma canını onun da gergin bi anına denk gelmiştir onları da anlamaya çalışmak lazım

bebek yağı kullanıyorum ama ultrason jeli alıcam en kısa sürede bebek yağı yüzünden mantar olan arkadaşlar var diye biliyorum

evet ben de okudum onu mantar olmak istemiyorum Allah korusun ben de ultrason jeli sipariş ettim netten onu bekliyorum umarım gelirse onunla daha iyi olur kremle yapıyorum şimdilik ama bi zararı olur mu onu da bilmiyorum açıkçası...

hangi siteden sipariş ettin bende oradan alayım hemen. bide şimdi kullandığın kremin adı ne?

aslında bu zamana kadar çok anlayışlıydı ama bu aralar oda iyice bunaldı tabii bende tek parmaktayım halaa deneme geçende denedik ama hüsranla sonuçlanmıştı gene offf çok bunaldımm artıkk

Bu nasıl bir değişimdir bir anda helal olsun sana=))Ben de eş parmağıyla yapabiliyorum ancak bugün kendim deneyeyim dedim ı-ıh olmadı,haftaya artık eşime kavuşunca başlıcam egzersizleresen o zamana kadar halletmiş olursun sanırım bu hızla=)eşini uyutup bunu yazmak için mi geldin yoksa?

ewt cnm ben yağmurr bu arada nickdende belli artık ağlamakda istemiyorum duygu sömürüsü yapıyormuşum gibi geliyo çünkü... onlarda tabiikide haklılarr ama bizimde suçumuz değill napalımm buzamnana kadar sağolsun gerçi çok anlayışlı davrandı bana 2 sene oldu ama artık oda bunaldıı bağrıyo çağrıyoo en sonundaa dururken birden ağlamaya başladıı eşimde bebekk çok istiyoo diyo benim arkadaşlarımın hepsinin çocuğuu varr benim yok yeterr diyo artıkk yaa offfff...

aslında bu zamana kadar çok anlayışlıydı ama bu aralar oda iyice bunaldı tabii bende tek parmaktayım halaa deneme geçende denedik ama hüsranla sonuçlanmıştı gene offf çok bunaldımm artıkk

kendini hazır hissedene kadar p.s denemesi yapmamanız gerekiyor aslında.. belki onunda gergin olduğu bi ana denkgelmiş yada başka bişeye sinirlenmiş olabilir... sonuçta bazen bizde saçma salak şeyleri kafaya takıp eşlerimize patlayabiliyoruz.. alakasız bi örnek ama geçen pilav lapa oldu diye oturdum ağladım ben:) eşim gelincede yeter artık bıktım yemek yapmaktan fln diye dalaştım bide oruçla birlikte geriliyor insanlar.. biraz rahatlatır seni diye anlattım. üzülme hepimiz aynı durumdayız bak ben 2 aylık evliyim daha ama kocamla 8 yıldır birlikteyiz. denemelerimiz hüsranla sonuçlandı ben ağlama krizleri geçirdim deprosyana girdim.. napalım allah başka dert vermesin sonuçta çözülmeyecek bir sorun değil.. eşlerde bazen bu durumdan geriliyor olabilir bizim gibi.. inşallah düzelir allah yardımcımız olsun

Anlık gerginlikler illa ki oluyor sıkma canını ama 2 sene az bir süre değil senin de onun da sinirleri zayıflamıştır,biz 2 ayla bile gerildiysek...sen de artık sıkı tut bu egzersizleri canım beraber yenelim şu mereti=)

canım benim yaa aynen biz de 2 senelik evliyiz benim ki de bebek istiyo inşallh Rabbim o günleri de gösterir bize de... şöyle düşün bu konuyu bu hastalığı çekmeyen bilemediği gibi eşlerimiz de anlam veremiyolar bazen... yine de ona göre çok anlayışlı davranıyolar biz de yani ben öyleyim açıkçası onların anlayışından biraz faydalanıyo gibiyiz sanki ben bugün egzersiz yapınca biraz daha güvendim kendime. sen de kendine güvenmeyi ihmal etme. hangi aşamadasın bilmiyorum ama bu hastalık zaten erteleme hastalığı !!! ben de erteleye erteleye 2 seneyi devirdim daha ne kadar gidecek bu böyle diye kendime o kadar kızıyorum ki...

Aminn cnm cümlemizinn inşallahh...haklısınn aslındaa bende bugün yaprak dökümünün finalini izledim hem izliyorum hem ağlıyorum onu eşime söledim ona bile kızdıı bugün sinirliydi galibaa ...en kısa zamandaa kurtuluruzz inşallahh bundann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…