- 28 Temmuz 2011
- 371
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.681
hahha e vitaminli bide heebakayım hemen gg a
ilişki için orayı kremleyin derler ya ne bileyim işte ben de şimdilik böle bi çözüm buldum bu kadar cesaretlenmişken jelim yok bahanesiyle biraz daha vakit kaybetmek istemedim
canım benim yaa aynen biz de 2 senelik evliyiz benim ki de bebek istiyo inşallh Rabbim o günleri de gösterir bize de... şöyle düşün bu konuyu bu hastalığı çekmeyen bilemediği gibi eşlerimiz de anlam veremiyolar bazen... yine de ona göre çok anlayışlı davranıyolar biz de yani ben öyleyim açıkçası onların anlayışından biraz faydalanıyo gibiyiz sankiben bugün egzersiz yapınca biraz daha güvendim kendime. sen de kendine güvenmeyi ihmal etme. hangi aşamadasın bilmiyorum ama bu hastalık zaten erteleme hastalığı !!! ben de erteleye erteleye 2 seneyi devirdim daha ne kadar gidecek bu böyle diye kendime o kadar kızıyorum ki...
ben de aynı siteden sipariş verecektim jeli ama fiyat çok cüziydi,şimdi sırf onun için gönderir mi ki adamlar bilemedim:44:
ben de aynı siteden sipariş verecektim jeli ama fiyat çok cüziydi,şimdi sırf onun için gönderir mi ki adamlar bilemedim:44:
canım ben de aynı şeyi düşündüm ama sonuçta siparişi isteyince kredi kartından çekiliyo zaten kargoyu da alıcı ödüyor göndermemeleri için bi problem göremiyorum öyle bişey olsaydı satmazlardı diye düşündüm. benimki de hala kargoya verilmemiş yalnız aldık artık karttan geçti göndermeleri lazım
ayy bi benmi ulamadım bu jeli yaa ne yazıyosunuz da buluyosunuz ben bulamadımm
ben direk anasayfada arattırdım ama neyse buldum şimdide bu çok ucuzcanım kategorilerden sağlık ve kozmetiğe gir orda medikal ürünler var ona gir sonra arama botununa ultrason jeli yaz geliyor zaten
aynen cnm bende erteleye erteleyee 2 sene olduu...daha tek parmaktayımm cnm tekde kaldımm egzersiz yapmayaa da üşeniyorumm açıkcasıı yaa gündüz oruçluyuz akşamdaa mayışıyorumm iyice hal kalmıyoo yaa napcamm böle ben bilmiyorumm nereye kadar gitcekk bayrama kadar çok istiyorumm yenmeyii ama nasip işte inşallahh bu mübarek günlerdee hepimizz kurtuluruuzz dua edelimm birbirimizeee iykii siz varsınızz...
aynen cnm bende erteleye erteleyee 2 sene olduu...daha tek parmaktayımm cnm tekde kaldımm egzersiz yapmayaa da üşeniyorumm açıkcasıı yaa gündüz oruçluyuz akşamdaa mayışıyorumm iyice hal kalmıyoo yaa napcamm böle ben bilmiyorumm nereye kadar gitcekk bayrama kadar çok istiyorumm yenmeyii ama nasip işte inşallahh bu mübarek günlerdee hepimizz kurtuluruuzz dua edelimm birbirimizeee iykii siz varsınızz...
bu jellerin iyi markası kötü markası oluyormudurki yaa bu çok ucuz ya bi zarar verirse diye korktum bi an
kızlar çeneniz düşmüş yineokuyamadım kaldığım sayfadan ne kadar çok yazmışınız ayol
bu jellerin iyi markası kötü markası oluyormudurki yaa bu çok ucuz ya bi zarar verirse diye korktum bi an
kızlar çeneniz düşmüş yineokuyamadım kaldığım sayfadan ne kadar çok yazmışınız ayol
valla düştü biraz sahuru bekliyoz
yeni gelişmelerim vardı gece uyuyamadım heycandannnnnnn
hangi jel canım