Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen cnm bende erteleye erteleyee 2 sene olduu...daha tek parmaktayımm cnm tekde kaldımm egzersiz yapmayaa da üşeniyorumm açıkcasıı yaa gündüz oruçluyuz akşamdaa mayışıyorumm iyice hal kalmıyoo yaa napcamm böle ben bilmiyorumm nereye kadar gitcekk bayrama kadar çok istiyorumm yenmeyii ama nasip işte inşallahh bu mübarek günlerdee hepimizz kurtuluruuzz dua edelimm birbirimizeee iykii siz varsınızz...

ben de aynı siteden sipariş verecektim jeli ama fiyat çok cüziydi,şimdi sırf onun için gönderir mi ki adamlar bilemedim:44:

canım ben de aynı şeyi düşündüm ama sonuçta siparişi isteyince kredi kartından çekiliyo zaten kargoyu da alıcı ödüyor göndermemeleri için bi problem göremiyorum öyle bişey olsaydı satmazlardı diye düşündüm. benimki de hala kargoya verilmemiş yalnız aldık artık karttan geçti göndermeleri lazım

ya kızlaaarr ben bulamadım yaa şu jel ne yazdınız ararken adı ne ben bulamadımm :84::84::84::84::84:

Eşim eczanelerden bir soracak olmazsa artık yanında bir şeyler daha alıp sipariş veririm napalım,kullananlar tavsiye ediyolar çünkü.

canım yenmeyi istemekle beraber egzersiz de yapmalısın. inan zaten üşengeçlik korku çekingenlik vs bunların hepsi bizde de var ama hırs daha çok azim daha çok ve cesaret daha çok olmalı ! (var demiyorum dikkatini çekerim ya yoksa diye şüphelendim bir an kendimden ) başka türlü aşamayız lütfen herkes kendinden sorumlu olduğunu bilsin. kendine göre bi çalışma saati belirle ve egzersizini yap sakın aksatma bi gün aksatırsan gerisi zaten gelir hatta bi gün aksatırsan bi bakmışın bir iki sene daha geçmiş Allaaaaaaaaahhh korusun !!! hepimiz birbirimize dua ediyoruz işte işin çoğu yine bizim elimizde...

canım yenmeyi istemekle beraber egzersiz de yapmalısın. inan zaten üşengeçlik korku çekingenlik vs bunların hepsi bizde de var ama hırs daha çok azim daha çok ve cesaret daha çok olmalı ! (var demiyorum dikkatini çekerim ya yoksa diye şüphelendim bir an kendimden ) başka türlü aşamayız lütfen herkes kendinden sorumlu olduğunu bilsin. kendine göre bi çalışma saati belirle ve egzersizini yap sakın aksatma bi gün aksatırsan gerisi zaten gelir hatta bi gün aksatırsan bi bakmışın bir iki sene daha geçmiş Allaaaaaaaaahhh korusun !!! hepimiz birbirimize dua ediyoruz işte işin çoğu yine bizim elimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…