Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oğlun muoluyor çoksevindim ne mutlu oldum yaaa burda yendin anlatıyorsun harika bende öle olurum inşallah

Meraba kızlar bi süredir buralardayım sadece okumaya vaktim oldu yazamadım
şimdiden çok teşekkür ediyorum okuduklarımın çok faydası olduğunu düşünüyorumm
şu anda egzersiz aşamasındayım bende eş parmağıyla daha rahat olanlardanım sanırım
kendim yapınca da çok kasmıyorum ama, inşallah yakında 2 parmağa geçicem
sizin varlığınız beni çok rahatlattı gerçekten en azından yalnız olmadığımı hissettim
ramazandada kendime söz verdim aksatmicam inşallah
inşallah yendiğimdede sizinle paylaşmak istiyorum
dualarım hepimiz için...

ama hamilelik bildirilmek zorunda değil miki bana sağlıkocağı öyle demişti yani evlilik için başvurduğumda doktor hamileliğini bildirmek zorundasın demişti

hoşgeldin cnm..
bende senin gibi çok uzun süre okuduktan sonra üye olmuştum ve aman tanrım yanlız değilmişimm demiştimm
neyse anlatırsın sende bize ilerlemelerini.. ben eş parmağı alanlara şaşıranlar bölümündeyim.. kendikendime bişeyler yapmaya çalışıyorum ama henüz bi ilerleme yok:2::2: allah yardımcımız olsunn

az önce yeni bir deneme daha yapayım dedim yarı yatar vaziyette kulak çöpüne sardığım streçli ve bol bebeyağlı aparatımı aldım elime, ıkınmaya çalıştım ama çok beceremedim:26: derin derin nefes alıp verip sadece ucunu sokabildim.. parmakla deniyim bide dedim ama sonuç yine fiyaskoo ama kulak çöpü daha kolay oluyor sanırım..
dedim burdan koca bi çocuk kafası çıkıyor sonra kulak çöpünü aldım bi şunu sokamıyorum dedim bakalım bugün 2. bi denem daha yapmayı düşünüyorum. egzersiz yapan herkese kolaylıklar diliyorumm

günaydın kızlarnasılsınız??evet egzersizciler naptınız dün gece??falakadan kimler kurtuluyor bakalım

nazlııııı çok teşk ederim bak baskı yapman işe yaradı demiştim üstümüzde baskı uygulayın die bukadar sevindiğime bakma sadece başparmağımın 1boğumunu alabildim ama yinede benm gibi vahim biri için güsel bi gelişme dimiiiiiii

kızlar ankarada bildiğiniz duyduğunuz önerdiğiniz doktor var mı vajinusmus için..lütfen bilenler yazsın.cok ihtiyacım var.

canım bende ankaradayım ve bi dr ile görüşüyorum şu aralar henüz tedaviye başlamadım ve bu konuda tam kararımı vermedim. baya geniş bi araştırma yaptım dün 10 taneden fazla klinik-dr ile görüştüm bu dr.u düşünme sebebim ise 3 seansta kesin çözüm diyor. sanada tavsiye edebilirim ama buradan isim yazmam reklam tanıtım gibi olur diye yazmak istemiyorum bilemedim şimdi:44::44::44: henüz özeldende mesaj atamıyorum

aa çok sevindim süper bi gelişme buu bende senin durumunda olduğum için anlayabiliyorum valla 1 boğumun ne kadar önemli olduğunu canım tebriklerr

aa çok sevindim süper bi gelişme buu bende senin durumunda olduğum için anlayabiliyorum valla 1 boğumun ne kadar önemli olduğunu canım tebriklerr

aynen canım bi boğuma sevinmek biraz komik amabiliosun sadece dokunabiliodum ama dün inat ettim bide öle gayri ihtiyari jel bile sürmedim bi deniim dedim olcakmı bi boğum aldım ama nefes nefese heycandan ölcektm ucu biraz içindeyken nefes alıp verdim anca bi boğum oldu zatenama napayım çok vahim olduğum için ona bile çok sevindim

tahmin edebiliyorum tabiikii ama komik deme bence süper bi gelişme hadi bakalım sende taze gelin olma yolunda hızla ilerliyon desenee

tahmin edebiliyorum tabiikii ama komik deme bence süper bi gelişme hadi bakalım sende taze gelin olma yolunda hızla ilerliyon desenee

walla düşün bi boğum aldım dedimki yaa ben pe..s de alabilirim parmağımın tamamını aldığımda kesin o işide yaparım benn:18:bence sende parmak egzersizini yapmaya çalış olunca bi istek gelio mesela ben şimdi diorum akşam olsada 2.boğumuda alsam walla bak çok cidiyim:)biliosun beni yanii çok çokk vahimdim kızlar gerçekten çok haklıymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…