- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.541
slm kızlar..
8aydır evliyim..ama hala acı çekiyorum.kremsiz olmuyor.yazdıklarınızı bıraz okudum
bebek de istiyorum ama bu baş belası şeyden kurtulamıyorum
Selam canim gecmise bakiniyordum.
Cok fena grip oldum kafami kaldiramiyorum. İlac da icemiyorum. Yatiyorum canim surekli. Sen nasilsin iyisindir insallah.
yok öyle kelimeler kullanmaz çok şükür...ama ister istemez her evlilikte ilk aylar sıkıntılar olur çünkü iki tarafta alışana kadar zaman geçiyor.birde hamilelikte kadın daha narin oluyor erkekler bu konuda birazcık bilgisizler...yani bizi anlamadıklarını düşünüyoruz çoğu zaman ama güzelce karşılıklı konuşunca fazla naz yaptığımın azcıkta onu anlamam gerektiğinin farkına varıyorum.fizyolojik değişime gelince evet hamileliğimin pek farkına varmamıştı şimdi şimdi anlıyor ilk zamanlar çok yiyorsun sonra sonra göbeğin çıkmaya başladı gibi lafları oldu ee normal hamileyim dedim.ama şimdi farkında elini koyduğunda oğlu tepik atınca farkına vardıyeterki fazla kırıcı olmayın eğer hamileysen eşinle konuş hormonlarının değişeceğini bazen çekilmez olabilceğini alınganlaşacağını söyle...
hımmm doğru öyleymiş ya .. bebek doğuncadamı bakıolarmış ne güzel. bende sağlık ocağına gitmeye geç kalmışım o zaman. bu aşılar zaten bi kere değilmiş sanırım. o yüzden geç kalma durumu varmıdır bende bilemedim.
oğlun muoluyor çoksevindim ne mutlu oldum yaaa burda yendin anlatıyorsun harika bende öle olurum inşallah
sana özelden mesaj attım gördünmü canım cevaplarsan çok mutlu olıurum
Meraba kızlar bi süredir buralardayım sadece okumaya vaktim oldu yazamadım
şimdiden çok teşekkür ediyorum okuduklarımın çok faydası olduğunu düşünüyorumm
şu anda egzersiz aşamasındayım bende eş parmağıyla daha rahat olanlardanım sanırım
kendim yapınca da çok kasmıyorum ama, inşallah yakında 2 parmağa geçicem
sizin varlığınız beni çok rahatlattı gerçekten en azından yalnız olmadığımı hissettim
ramazandada kendime söz verdim aksatmicam inşallah
inşallah yendiğimdede sizinle paylaşmak istiyorum
dualarım hepimiz için...
evet canım Allahın izniyle böcüküm olcakRabbim sizlerede nasip etsin...
günaydın kızlarnasılsınız??evet egzersizciler naptınız dün gece??falakadan kimler kurtuluyor bakalım
kızlar ankarada bildiğiniz duyduğunuz önerdiğiniz doktor var mı vajinusmus için..lütfen bilenler yazsın.cok ihtiyacım var.
nazlııııı çok teşk ederim bak baskı yapman işe yaradı demiştim üstümüzde baskı uygulayın die bukadar sevindiğime bakma sadece başparmağımın 1boğumunu alabildim ama yinede benm gibi vahim biri için güsel bi gelişme dimiiiiiii
aa çok sevindimsüper bi gelişme buu bende senin durumunda olduğum için anlayabiliyorum valla 1 boğumun ne kadar önemli olduğunu canım tebriklerr
aynen canım bi boğuma sevinmek biraz komik amabiliosun sadece dokunabiliodum ama dün inat ettim bide öle gayri ihtiyari jel bile sürmedim bi deniim dedim olcakmı bi boğum aldım ama nefes nefese heycandan ölcektm ucu biraz içindeyken nefes alıp verdim anca bi boğum oldu zaten ama napayım çok vahim olduğum için ona bile çok sevindim
tahmin edebiliyorum tabiikiiama komik deme bence süper bi gelişme hadi bakalım sende taze gelin olma yolunda hızla ilerliyon desenee