Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allahımm düşünmesi bile güzell ha gayret ya bu iş olacak olaaccaakkk

denemelerinde gelişmeleri bana yazmayı unutma ama tamammıı

tamam canm sende yazmayı unutma böle birbirimizi gaza getirelim yarın kesinlikle parmağımızın yarısını almış olcaz ona göreeeee almadan buraya gelme tamammı aynı şekilde bende böle birbirimize baskı yapmazsak bu işi hep sallayacaz başka yolu yok ona göre yapcaz biz bu işii

aynen yaa diğer türlü hep tembellik yapıyorum ben.. yarın yarım parmak! anlaştıkk

selam bende bundan 3 ay önce yendim. buaradakileri okudukça içimi çekiyordum. o ileti yenince hemen buradaki arkadaşalara yazmak istedim. ben 3 senedir uğraşıyordum. ben nasıl beklemişim 3 sene diye hep kızdım kendime. kendime ve eşime eziyet etmişim.

aa sen nasıl yendin? hangi yöntemi denedin ne kadar sürdü anlatırmısın biraz??

yenmene çok sevindim ama 3sene beklemene üzüüldüm bende 2senedir bekliorum bi farkım yok yani nasıl yendin peki anlatsanaa??

canım bak bir kere denemeyle olmaz zaten uğraşacaksınız ben bir kulak çöpünü sokmak için 20 dk uğraştım illaki ilk denemeleri uzun tutmalısınız.olmadı bırakıyorum yok olucak er geç uğraşıcam diyin.
çok güzel canım olsun onu denemen bile güzel inan.yılma olmuyor diye hemen bırakma sende üzerine git dk larını ver egzersize

Rabbim başka sıkıntı vermesin canım

nazlıcım walla sana baskı yap demiştim yaa işte gerçekten işe yaradı çok saol yaaa bitürlü başlayamıodum çok şükür devamı gelcek size söz haftaya yeni gelin çıkacak ona gööree

neler yapiyorsunuz. bulutlar cocuklar nasil iyilerdir insallah. kis_gunesi sen nasilsin, hersey yolundami
Allah iyiliğini versin yaslandım, ben 1.5 yıllık evliyim bebişim daha 6.5 aylık iyiyiz ikimiz de hamdolsun. Egzersizlere ve ilişkiye ara verdim giremiyorum buraya da pek, bilgisayarım hala bozuk, eşiminkinden yazıyorum. Dr ye sordum çok acıyıp kanıyor diye belki enfeksiyon olmuştur dedi moralim bozuldu, beklemede geçireceğim ramazanı hiç halim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…