- 26 Temmuz 2011
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.581
aynen canım başarmış gibi olduk yaniii okdar vahimiz ama karamsarlık yok başaracaz wallahi bende düngece şoktan uyuyamamıştımama çok çok sevindim canm bu hızla devam edersek haftaya taze gelin oluruz wallahii ayy artık bayramda böle olmak istemiorummmmmmm
allahımm düşünmesi bile güzellha gayret ya bu iş olacak olaaccaakkk
denemelerinde gelişmeleri bana yazmayı unutma ama tamammıı
tamam canm sende yazmayı unutma böle birbirimizi gaza getirelim yarın kesinlikle parmağımızın yarısını almış olcaz ona göreeeee almadan buraya gelme tamammı aynı şekilde bendeböle birbirimize baskı yapmazsak bu işi hep sallayacaz başka yolu yok ona göre yapcaz biz bu işii
ay sendemi canım ya ne güzel n güzl gerisi çok daha basit vakkumlck dvm edin
ay sendemi canım ya ne güzel n güzl gerisi çok daha basit vakkumlck dvm edin
kızz wallahi kesin bi parmak alsam ben pe..s denemesine geçerim okadar gaza geldim yaniibence sende bi kaçgün dene hırs yap wallahi olcak yapcaz kızz ben inanıorummmmm ama idda ediorum ben çok çok vahimim 2sene bekledim kızım yaa daha nolsunnn
selam bende bundan 3 ay önce yendim.buaradakileri okudukça içimi çekiyordum. o ileti yenince hemen buradaki arkadaşalara yazmak istedim. ben 3 senedir uğraşıyordum. ben nasıl beklemişim 3 sene diye hep kızdım kendime. kendime ve eşime eziyet etmişim.
aynen yaa diğer türlü hep tembellik yapıyorum ben.. yarın yarım parmak! anlaştıkk
aynen canm bende çok tembelim böle bari gaza gelirizzzBAHANEEEEE YOKKKKKKKKK ONA GÖREEE
selam bende bundan 3 ay önce yendim.buaradakileri okudukça içimi çekiyordum. o ileti yenince hemen buradaki arkadaşalara yazmak istedim. ben 3 senedir uğraşıyordum. ben nasıl beklemişim 3 sene diye hep kızdım kendime. kendime ve eşime eziyet etmişim.
tamam şekerim bahane yok ama korkuyorum valla yarın anlatacak iyi bişeylerim olmazsa diye
canım bak bir kere denemeyle olmaz zaten uğraşacaksınız ben bir kulak çöpünü sokmak için 20 dk uğraştım illaki ilk denemeleri uzun tutmalısınız.olmadı bırakıyorum yok olucak er geç uğraşıcam diyin.az önce yeni bir deneme daha yapayım dedim yarı yatar vaziyette kulak çöpüne sardığım streçli ve bol bebeyağlı aparatımı aldım elime, ıkınmaya çalıştım ama çok beceremedim:26: derin derin nefes alıp verip sadece ucunu sokabildim.. parmakla deniyim bide dedim ama sonuç yine fiyaskooama kulak çöpü daha kolay oluyor sanırım..
dedim burdan koca bi çocuk kafası çıkıyor sonra kulak çöpünü aldım bi şunu sokamıyorum dedim bakalım bugün 2. bi denem daha yapmayı düşünüyorum. egzersiz yapan herkese kolaylıklar diliyorumm
nazlııııı çok teşk ederim bak baskı yapman işe yaradı demiştim üstümüzde baskı uygulayın die bukadar sevindiğime bakma sadece başparmağımın 1boğumunu alabildim ama yinede benm gibi vahim biri için güsel bi gelişme dimiiiiiii
canım bak bir kere denemeyle olmaz zaten uğraşacaksınız ben bir kulak çöpünü sokmak için 20 dk uğraştım illaki ilk denemeleri uzun tutmalısınız.olmadı bırakıyorum yok olucak er geç uğraşıcam diyin.
çok güzel canım olsun onu denemen bile güzel inan.yılma olmuyor diye hemen bırakma sende üzerine git dk larını ver egzersize
Rabbim başka sıkıntı vermesin canım
Allah iyiliğini versin yaslandım, ben 1.5 yıllık evliyim bebişim daha 6.5 aylık iyiyiz ikimiz de hamdolsun. Egzersizlere ve ilişkiye ara verdim giremiyorum buraya da pek, bilgisayarım hala bozuk, eşiminkinden yazıyorum. Dr ye sordum çok acıyıp kanıyor diye belki enfeksiyon olmuştur dedi moralim bozuldu, beklemede geçireceğim ramazanı hiç halim yok.neler yapiyorsunuz. bulutlar cocuklar nasil iyilerdir insallah. kis_gunesi sen nasilsin, hersey yolundami
naber kızlar? nasılsınız? ben ve bulutlardan sonra var mı vajinismusu yenen?