Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar, ilk p...s denememde emla krem deneyeyim mi? Bunu yapanınız var mı?

Canım ben ilk p...s denememde emla kullandım ama tüm egzersizlerimi tamamlamıştım,sona geldiğimi anlamıştım..Başarılıda oldum,daha sonra onsuz yapabilir miyim diye düşündüm ve azalta azalta tamamen bıraktım...Yalnız şunuda belirtmek isterim,çok fazla kullanmamak lazım..Çünkü bırakamayan arkadaşlarda vardı.Onun için son çare olarak emlayı deneyin,mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın yani..

Son düzenleme:
Teşekkürler brownintense
bu arada yazmayı unuttum az önce bende listeye eklenmek istiyortum venüstene duyurulur:KK66:
bebek bekleyen arkadaşları da kutluyorum bizede önce yenmek sonra da kucağımıza bebeklerimizi almak nasip olur inşallah

walla düşün bi boğum aldım dedimki yaa ben pe..s de alabilirim parmağımın tamamını aldığımda kesin o işide yaparım benn:18:bence sende parmak egzersizini yapmaya çalış olunca bi istek gelio mesela ben şimdi diorum akşam olsada 2.boğumuda alsam walla bak çok cidiyim:)biliosun beni yanii çok çokk vahimdim kızlar gerçekten çok haklıymışş:KK9:

hahahaha koptum valla:KK52: akşam olsada bi boğum daha alsam ha:KK60::KK60::KK60::KK60: off ya sen böle söleyince gaza geldim bakk.. ama benim durumumda senden vahim o zamann:26::26:

$Bonnyfood-Dogum-Gunu-Pastasi.jpg

hemşom, özlemcim, dünürüm, canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere hep beraber inşallah....yeni yaşın umarım sana çok uğurlu (bebekli) gelir :KK71:

şu anda işteyim ama birden gözlerim doldu ilk günlerimi hatırladım da ağla ağla ...:KK5:
sizleri okudukça hem rahatladım bazen moralimi düzelttiniz bazen gaza getirdiniz
öpüyorumm hepinizi ramazanda inşallah hep beraber atlatalım en anlamlı bayramımız olsun
mesajını bekliyorum brownintense bi ara doktor düşündüm ama kendim denemeye karar verdim
inşallah gerek kalmadan yeneriz

hahahaha koptum valla:KK52: akşam olsada bi boğum daha alsam ha:KK60::KK60::KK60::KK60: off ya sen böle söleyince gaza geldim bakk.. ama benim durumumda senden vahim o zamann:26::26:

kızz wallahi kesin bi parmak alsam ben pe..s denemesine geçerim okadar gaza geldim yanii:KK66:bence sende bi kaçgün dene hırs yap wallahi olcak yapcaz kızz ben inanıorummmmm:KK52:ama idda ediorum ben çok çok vahimim 2sene bekledim kızım yaa daha nolsunnn:KK43:

şu anda işteyim ama birden gözlerim doldu ilk günlerimi hatırladım da ağla ağla ...:KK5:
sizleri okudukça hem rahatladım bazen moralimi düzelttiniz bazen gaza getirdiniz
öpüyorumm hepinizi ramazanda inşallah hep beraber atlatalım en anlamlı bayramımız olsun
mesajını bekliyorum brownintense bi ara doktor düşündüm ama kendim denemeye karar verdim
inşallah gerek kalmadan yeneriz

mesaj attım canım inşallah yardımcı olabilmişimdir. bende kendim yenmeyi denediğim için henüz karar veremedim. 1 hafta beklicem bakalım yenmeye çalışıcam olmazsa dra gidicem. bak geçmişleri oku mutlaka egzersizler için çok faydalı oluyor. diyene bak yaa kendim yapamıyorum dahaaa:KK25::KK25::KK25:

kızz wallahi kesin bi parmak alsam ben pe..s denemesine geçerim okadar gaza geldim yanii:KK66:bence sende bi kaçgün dene hırs yap wallahi olcak yapcaz kızz ben inanıorummmmm:KK52:ama idda ediorum ben çok çok vahimim 2sene bekledim kızım yaa daha nolsunnn:KK43:

sen beni varya çok pis gaza getirdin:KK52::KK52::KK52: nerdeyse gel yarışalım kim önce yapacak dicem yani o derecee:KK60::KK60::KK60::KK60:

aaa mantıklı aslında böle daha etkili olur mesela nazlı bize yarın bakcam kim ne yapmış demeseydi belkide ben hiç denemezdim bile:KK34:yarışsakmı napsakk:KK19:

kıızz az önce banyoya girdim ülen dedim bi deneme daha yapayım:KK52::KK52: gaza geldim yaa:KK60::KK60: aldım bebeyağını(zaten ayrılmaz ikili olduk onla) neyse önce serceparmağımda denedim valla ucunu aldım ama çok korktum hemen çektim elimi dedim noluyo girdimiki bidaha deniyim anlamadım ne olduğunu bidaha denedim ucunu soktum:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: sonra işaret parmağımı deneyim dedim ondada ucu girdi ama çok heycanlandım bıraktım hemennn:KK52::KK52::KK52::KK52:

kıızz az önce banyoya girdim ülen dedim bi deneme daha yapayım:KK52::KK52: gaza geldim yaa:KK60::KK60: aldım bebeyağını(zaten ayrılmaz ikili olduk onla) neyse önce serceparmağımda denedim valla ucunu aldım ama çok korktum hemen çektim elimi dedim noluyo girdimiki bidaha deniyim anlamadım ne olduğunu bidaha denedim ucunu soktum:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: sonra işaret parmağımı deneyim dedim ondada ucu girdi ama çok heycanlandım bıraktım hemennn:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızz wallahiiiiiii çok sevindim aynıı ben yemin ediorum bende öle heycandan ölcektim anca 1boğum aldım heycandann:18::18:aynı dedğim gibi demii seni nası gaza getirdim yaaaaaaaaa:KK66::KK19:

walla düşün bi boğum aldım dedimki yaa ben pe..s de alabilirim parmağımın tamamını aldığımda kesin o işide yaparım benn:18:bence sende parmak egzersizini yapmaya çalış olunca bi istek gelio mesela ben şimdi diorum akşam olsada 2.boğumuda alsam walla bak çok cidiyim:)biliosun beni yanii çok çokk vahimdim kızlar gerçekten çok haklıymışş:KK9:

aaaaa canm benim ya çok sevindiim:KK9: çıkmam gerek ayrıntı alırım akşam burda olursan:KK70:

kızz wallahiiiiiii çok sevindim aynıı ben yemin ediorum bende öle heycandan ölcektim anca 1boğum aldım heycandann:18::18:aynı dedğim gibi demii seni nası gaza getirdim yaaaaaaaaa:KK66::KK19:

yemin ediyorum tamamen senin gazınla yaptım diyebilirim:KK60::KK60: ama çok heycanlandım nefes nefese kaldım pek bişey anlamadım ama artık o kadarda karamsar değilim bizim için büyük bi gelişme..
biliyosun sadece dışına dokunabiliyodum ne zamandır hiç aklıma gelmezdi benimde sokabileceğimm hala şoktayımmm:KK52::KK52:

yemin ediyorum tamamen senin gazınla yaptım diyebilirim:KK60::KK60: ama çok heycanlandım nefes nefese kaldım pek bişey anlamadım ama artık o kadarda karamsar değilim bizim için büyük bi gelişme..
biliyosun sadece dışına dokunabiliyodum ne zamandır hiç aklıma gelmezdi benimde sokabileceğimm hala şoktayımmm:KK52::KK52:

ay sendemi canım ya ne güzel n güzl gerisi çok daha basit vakkumlck dvm edin:KK9: :KK70:

aynen canım başarmış gibi olduk yaniii okdar vahimiz ama karamsarlık yok başaracaz wallahi bende düngece şoktan uyuyamamıştım :KK53::KK53:ama çok çok sevindim canm bu hızla devam edersek haftaya taze gelin oluruz wallahii ayy artık bayramda böle olmak istemiorummmmmmm:KK50::KK50::KK50:

X